Торт-мус

Торт-мус «Три шоколаду» із дзеркальною глазур'ю
Інгредієнти:
Для основи:
Для глазурі:
Для мусу:
Приготування
Почніть з глазурі. Змішайте воду з цукром і глюкозою і доведіть температуру сиропу до 100 градусів. До сиропу додайте рубаний шоколад, розмочений у воді желатин і згущене молоко, перемішайте все ложкою, а після збийте блендером. Залиште в холодильнику на добу під плівкою.
Для основи змішайте м'яке масло з цукром і яйцями, до отриманого крему додайте розтоплений, але злегка охолоджений шоколад. У фіналі всипте борошно і розподіліть всі в формі. Випікайте при 180 градусах 15 хвилин.
Для мусу збийте вершки. Молоко підігрійте, залийте їм шоколад і перемішайте. Розведіть в молочній суміші желатин (попередньо розмочений у воді), остудіть, а потім обережно змішайте з вершковою піною.
Перед тим, як зібрати торт-мус, покладіть корж у форму з високими бортами, вилийте мус поверх і дайте застигнути. Підігрійте глазур до 38 градусів і залийте нею застиглий торт.
Шоколадно-банановий торт-мус – рецепт
Інгредієнти:
Для основи:
Для мусу з молочного шоколаду:
Для мусу з чорного шоколаду:
Для декору:

Приготування
Про приготуванні шоколадного бісквіта нам доводилося говорити не раз, а тому приготуйте цю просту основу одному з наших простих рецептів і, охолодивши, розріжте його навпіл.
Для першого мусу розігрійте 40 мл вершків і залийте ними скибочки шоколаду. Збийте вершки і змішайте з шоколадним ганашем.
Помістіть першу половину бісквіта у форму з високими бортами і влийте шоколадний мус зверху. Покрийте всі другим бісквітом і дайте застигнути. Після, викладіть кружечки бананів і приготуйте другий мус за аналогічною технологією. Декоруйте всі сумішшю збитих вершків з розтопленим шоколадом і сервіруйте.
Рекомендуємо добрі рецепти

Мандариновий торт
Неймовірно смачною виходить будь-яка випічка, доповнена цитрусовими. Сьогодні представляємо нескладні рецепти чудового торта з мандаринами. Ласощі

Желейний торт з фруктами і сметаною
Торти готуються без випічки – порятунок будь-якої господині, в розпорядженні якої немає духової шафи. Желейний торт по представленим рецептами –

Торт «Три шоколади»
Торт «Три шоколади» - справжнє задоволення для любителів солодкого. Ніжна кремова текстура, три шоколадних смаку і чудовий аромат не залишать

Шоколадно-банановий торт
Поєднання бананів і шоколаду, завжди безпрограшно. Ці два інгредієнти чудово доповнюють один одного. Якщо ви хочете порадувати домашніх або здивувати

Шоколадний торт рецепт
Шоколад - один з найулюбленіших ласощів і дітей, і дорослих, як, втім, і торт. Ці десерти збирають на чаювання всю сім'ю, то чому б їх не об'єднати і

Кавовий торт
Кулінарія - це мистецтво. Яскраве тому підтвердження - кавовий торт. Готується він непросто, але підсумковий результат того вартий. Повірте,