» » Простий і смачний торт

Простий і смачний торт

Простий і смачний торт
Ви знали, що торти можуть бути не тільки смачними, але і простими? Для приготування головного ласощі святкового столу немає необхідності бути кондитером або бувалим домашнім кулінаром, досить дотримуватися тих простих технологій, які ми наведемо далі.

Смачний торт без випічки швидко і просто


Для втілення в життя цього рецепту вам навіть не доведеться включати духовку, адже в основі його коржів лежить не звичний бісквіт, а імбирне печиво, яке, втім, може бути з легкістю замінено будь-яким іншим видом печива як покупної, так і виготовленого власноруч.
Інгредієнти:

  • імбирне печиво - 50 шт.;

  • жирні вершки для збивання - 515 мл;

  • цукор - 35 г;

  • мед - 40 мл;

  • ром - 25 мл;

  • сир маскарпоне - 245 р.


  • Приготування
    Власне, єдине, що нам доведеться готувати – це крем. Для нього охолоджені жирні вершки збивають до стійких піків з цукром і медом. Коли вершкова піна стане стійкою, прийміть за сир, який окремо змішують з ромом. Обережно додайте вершки до сиру, намагаючись зберегти якомога більше кисню в суміші. Викладіть перший шар печива і покрийте його кремом. Повторіть аналогічну процедуру з іншими шарами. Верхівку десерту можна оздобити цукатами і раскрошенным печивом.

    Дуже смачний і простий торт – рецепт


    Цей тропічний торт вже складається з випечених бісквітів, приготованих з додаванням пюрированных бананів і манго. Фрукти в складі ви можете замінити будь-якими доступними тропічними аналогами.
    Інгредієнти:
    Для коржів:

  • перестиглий банан - 1 шт.;

  • ананас - 430 г;

  • манго - 1 шт.;

  • яйця - 3 шт.;

  • борошно - 255 г;

  • розпушувач - 1 1/2 ч. ложки;

  • цукор - 135 г;

  • кокосова стружка - 1 ст.;

  • вершкове масло - 135 р.


  • Для крему:

  • вершки - 410 мл;

  • цукрова пудра - 85 м;

  • стручок ванілі;

  • стиглий манго - 1 шт.


  • Приготування
    Перестиглий банан і м'якоть манго пюрируйте разом. Приготуйте тісто, змішавши між собою всі інші компоненти (крім стружки) з переліку. Отримане тісто змішайте з фруктовим пюре і розподіліть у 20-см формі. Залиште запікати при 180 градусах 35 хвилин, а потім охолодіть і розділіть бісквіт навпіл.
    Приготуйте простий крем, збивши вершки з цукровою пудрою і вмістом ванільного стручка до стійких піків. Змастіть невеликою кількістю крему один з коржів, викладіть скибочки манго поверх, потім покладіть другий корж, змастіть всі залишками вершків і посипте стружкою. Простий і смачний торт, зроблений в домашніх умовах готовий, пробувати його можна відразу ж.

    Простий і смачний шоколадний торт


    Смачний і простий у приготуванні торт не обов'язково повинен бути примітивним, він може виглядати розкішно навіть незважаючи на те, що зроблено всього з декількох простих компонентів. Яскравий приклад того – це шоколадне ласощі.
    Інгредієнти:
    Для коржів:

  • кокосова борошно - 85 м;

  • какао-порошок - 45 г;

  • сода - 1/2 ч. ложки;

  • яйця - 8 шт.;

  • рослинне масло - 115 мл;

  • мед - 95 мл


  • Для крему:
    Простий і смачний торт


  • шоколад - 95 г;

  • вершкове масло - 85 м;

  • щіпка ваніліну.


  • Приготування
    Перед тим, як спекти простий і смачний торт, змішайте першу трійку сухих компонентів разом. Окремо збийте яйця з олією і медом. З'єднайте обидві суміші до отримання гладкого тіста. Перелийте тісто у форму, попередньо промаслив і покривши пергаментом останню. Випікайте корж близько півгодини при 165 градусах, після чого охолодіть і розділіть навпіл.
    Шоколад розтопити і злегка остудіть. Масло збийте, поки не стане пишним і не посвітлішає. Додайте розтоплений шоколад до масляного крему разом з ваніллю, продовжуючи опрацьовувати суміш блендером. Змастіть коржі отриманим кремом, з'єднуючи їх між собою, а потім покрийте торт глазур'ю зовні.
    Додав: admin | 18-04-2016, 22:20
    Переглядів: 250