Бісквітний торт з фруктами і сметанним кремом
З нагоди торжества або просто так, простий бісквітний торт з фруктами і сметанним кремом стане зіркою будь-якого столу. Легкий бісквіт, в компанії соковитих сезонних фруктів і ягід просочується збитим кремом зі сметани, перетворюється з бюджетного рецепта розкішне страва, що підходить для будь-якого приводу.
Інгредієнти:
Для бісквіта:
борошно - 225 г;
цукор пісок - 210 г;
яйця - 6 шт.;
вершкове масло - 55 р.
Для крему:
сметана - 240 мл;
цукрова пудра - 65 г;
вершки - 470 мл
Для торта:
банку консервованих персиків;
м'ята і пелюстки мигдалю для декору.
Приготування
Яйця перетворіть в білястий крем разом з цукром і додайте над киплячій водяній лазні. Постійно помішуючи, дайте яєчного крему загуснути, а потім збийте все міксером на максимальній ходу близько 8 хвилин, попередньо знявши з лазні. Обережно перемішуючи все з допомогою лопатки, додайте до тесту борошно в три етапи. Самим останнім в тісто піде розтоплене вершкове масло. Перелийте тісто у пару промасленных форм і поставте випікатися при 185 градусах на півгодини. Кожен з остиглих бісквітів розріжте навпіл.
Збийте вершки до стійких піків з цукровою пудрою, обережно змішайте збитий крем зі сметаною. Змастіть отриманим кремом бісквіти і викладіть скибочки персиків поверх. Зберіть бісквіт з фруктами і сметанним кремом разом і декорують торт листочками м'яти.
Інгредієнти:
Для бісквіта:
масло вершкове - 225 г;
цукор - 225 г;
молоко - 45 мл;
борошно - 1 1/2 ст.;
яйця - 4 шт.;
розпушувач - 1 ч. ложка.
Для крему:
вершкове масло - 55 г;
цукрова пудра - 260 г;
сметана - 115 г;
крем-сир - 60 г;
фрукти і ягоди за смаком.
Приготування
Перетворіть цукор і м'яке масло в пишний крем, а потім почніть по одному додавати в нього яйця. Слідом влийте молоко. Окремо змішайте сухі компоненти і поступово додайте їх до масляно-яєчної суміші. Розділіть тісто між парою форм і поставте запікатися при 160 градусах на півгодини.
Тим часом приготуйте наповнення торта зі сметанним кремом і фруктами – сам сметанний крем. Розімніть масло і збийте його з сиром, сметаною і цукровою пудрою. Отриману масу розподіліть між коржами. Зберіть коржі разом і декорують всі фруктами і ягодами. Бісквіт зі сметанним кремом і фруктами подають після попереднього охолодження.
Бісквітний торт зі сметанним кремом і фруктами
Інгредієнти:
Для бісквіта:
Для крему:
Для торта:
Приготування
Яйця перетворіть в білястий крем разом з цукром і додайте над киплячій водяній лазні. Постійно помішуючи, дайте яєчного крему загуснути, а потім збийте все міксером на максимальній ходу близько 8 хвилин, попередньо знявши з лазні. Обережно перемішуючи все з допомогою лопатки, додайте до тесту борошно в три етапи. Самим останнім в тісто піде розтоплене вершкове масло. Перелийте тісто у пару промасленных форм і поставте випікатися при 185 градусах на півгодини. Кожен з остиглих бісквітів розріжте навпіл.
Збийте вершки до стійких піків з цукровою пудрою, обережно змішайте збитий крем зі сметаною. Змастіть отриманим кремом бісквіти і викладіть скибочки персиків поверх. Зберіть бісквіт з фруктами і сметанним кремом разом і декорують торт листочками м'яти.
Торт-бісквіт з фруктами і сметанним кремом
Інгредієнти:
Для бісквіта:
Для крему:
Приготування
Перетворіть цукор і м'яке масло в пишний крем, а потім почніть по одному додавати в нього яйця. Слідом влийте молоко. Окремо змішайте сухі компоненти і поступово додайте їх до масляно-яєчної суміші. Розділіть тісто між парою форм і поставте запікатися при 160 градусах на півгодини.
Тим часом приготуйте наповнення торта зі сметанним кремом і фруктами – сам сметанний крем. Розімніть масло і збийте його з сиром, сметаною і цукровою пудрою. Отриману масу розподіліть між коржами. Зберіть коржі разом і декорують всі фруктами і ягодами. Бісквіт зі сметанним кремом і фруктами подають після попереднього охолодження.
Рекомендуємо добрі рецепти
Мандариновий торт
Неймовірно смачною виходить будь-яка випічка, доповнена цитрусовими. Сьогодні представляємо нескладні рецепти чудового торта з мандаринами. Ласощі
Торт з чорносливом і сметанним кремом
Чудовим доповненням будь-якого домашнього торта стане чорнослив в компанії сметани. Цей дует здатний урізноманітнити навіть звичні рецепти десертів.
Бісквітний торт зі сметанним кремом
Найбільш затребуваними вважаються десерти на бісквітній основі і абсолютно виправдано. Адже, знаючи прості тонкощі приготування бісквіта можна
Млинцевий торт зі сметанним кремом
Млинцевий торт - це завжди красиво і неперевершено смачно. Але головне його достоїнство, що готується він зовсім просто. Все що потрібно - це
Медовий торт зі сметанним кремом
«Медовик» - дуже популярний святковий десерт у багатьох сім'ях. Він чудово смачний і простий у виконанні, а також досить бюджетний. Рецептів існує
Бісквіт з фруктами
Перевага літа в тому, що поруч завжди є свіжі фрукти. Бісквіт з фруктами – легке, солодке ласощі, яке відмінно впишеться у святкове застілля або