Млинцевий торт зі сметанним кремом
Млинцевий торт десерт, який гарантує захват, завдяки своїй високій естетичності. На зрізі кілька десятків найтонших млинців , промазанных шарами сметанного крему, виглядають дуже мальовничо, аналогічне приємне здивування викличе у всі їдців і смак готового продукту. Про те, як приготувати млинцевий торт зі сметанним кремом ми розповімо в рецептах далі.
Інгредієнти:
Для млинців:
вершкове масло - 75 г;
молоко - 720 мл;
яйця - 6 шт.;
борошно - 210 г;
цукровий пісок - 55 р.
Для крему:
жирні вершки - 430 мл;
сметана - 225 г;
цукрова пудра - 75 г;
вершкове масло - 35 г;
ванільний екстракт - 5 мл
Приготування
Досвідчені кулінари стверджують, що самі тонкі і делікатні млинці виходять з настоявшегося тесту, тому якщо ви плануєте до обіду зробити млинцевий торт, то млинці для нього краще почати заготовляти з вечора попереднього дня. Готується млинцеве тісто елементарно просто, достатньо лише з'єднати розтоплене, але охолоджене вершкове масло молоком, додати збиті яйця з цукровим піском і почати поступово вливати рідкі інгредієнти до борошні, інтенсивно перемішуючи тісто віночком.
На наступний день серветкою розподіліть по млинцевої сковороді тонкий шар рослинної олії і обсмажте на ньому невеликі порції тіста з обох сторін. Готові млинці складіть стопкою і дайте їм повністю охолонути перед нанесенням крему. Для останнього жирні вершки збийте з 2/3 цукрової пудри, решту пудру збийте в крем з м'яким маслом і ваніллю, і починайте поступово вводити сметану до масляного крему. Обережно змішайте сметану і повітряні збиті вершки, а потім почніть розподіляти порції крему між кожним з млинчиків. Млинцевий торт зі сметанним кремом повинен настоятися в холодильнику перед нарізкою не менше 3 годин.
Інгредієнти:
млинці - 20 шт.;
варена згущене молоко - 480 м;
вершкове масло - 120 г;
сметана - 280 м;
вершки для збивання - 580 мл
Приготування
Розімніть вершкове масло і збийте його блендером до перетворення в пишну білу масу. Порціями почніть додавати до маслу варену згущенку, а слідом за нею – сметану і збиті до м'яких піків вершки. Розподіліть рівні порції крему між кожним з млинчиків і складіть їх один на одний.
Інгредієнти:
млинці - 20-25 шт.;
сир - 260 г;
вершковий сир - 95 г;
сметана - 80 мл;
цукрова пудра - 55 г;
цедра одного лимона.
Приготування
У чашу блендера покладіть сир, залийте сметаною і доповніть порцією вершкового сиру. Збийте сир до утворення однорідного крему, додайте цедру, цукор і знову увімкніть блендер на повну потужність. Якщо блендера в господарстві немає, то збийте сир з іншими складовими міксером або спочатку протріть зерна через сито, а вже потім збивайте віночком. Змастіть кожен млинець сирним кремом та залиште торт просочитися.
Інгредієнти:
Для млинців:
яйця - 2 шт.;
молоко - 980 мл;
вода - 230 мл;
рослинне масло - 175 мл;
борошно - 290 г;
какао-порошок - 95 г;
цукровий пісок - 75 р.
Для крему:
цукрова пудра - 135 г;
сметана - 240 мл;
вершки для збивання - 460 мл;
ягоди, шоколад - для декору.
Приготування
З'єднайте всі інгредієнти для млинців разом і обсмажуйте порції тіста до готовності. Остиглі млинці промажте кремом зі збитих вершків, сполучених зі сметаною і цукром. Декоруйте торт ягодами і шоколадом на свій розсуд. Перед нарізкою залиште ласощі в холодильнику на 4-6 годин.
Рецепт млинцевого торта зі сметанним кремом
Інгредієнти:
Для млинців:
Для крему:
Приготування
Досвідчені кулінари стверджують, що самі тонкі і делікатні млинці виходять з настоявшегося тесту, тому якщо ви плануєте до обіду зробити млинцевий торт, то млинці для нього краще почати заготовляти з вечора попереднього дня. Готується млинцеве тісто елементарно просто, достатньо лише з'єднати розтоплене, але охолоджене вершкове масло молоком, додати збиті яйця з цукровим піском і почати поступово вливати рідкі інгредієнти до борошні, інтенсивно перемішуючи тісто віночком.
На наступний день серветкою розподіліть по млинцевої сковороді тонкий шар рослинної олії і обсмажте на ньому невеликі порції тіста з обох сторін. Готові млинці складіть стопкою і дайте їм повністю охолонути перед нанесенням крему. Для останнього жирні вершки збийте з 2/3 цукрової пудри, решту пудру збийте в крем з м'яким маслом і ваніллю, і починайте поступово вводити сметану до масляного крему. Обережно змішайте сметану і повітряні збиті вершки, а потім почніть розподіляти порції крему між кожним з млинчиків. Млинцевий торт зі сметанним кремом повинен настоятися в холодильнику перед нарізкою не менше 3 годин.
Млинцевий торт зі сметанним кремом і згущеним молоком
Інгредієнти:
Приготування
Розімніть вершкове масло і збийте його блендером до перетворення в пишну білу масу. Порціями почніть додавати до маслу варену згущенку, а слідом за нею – сметану і збиті до м'яких піків вершки. Розподіліть рівні порції крему між кожним з млинчиків і складіть їх один на одний.
Млинцевий торт зі сметанно-сирним кремом
Інгредієнти:
Приготування
У чашу блендера покладіть сир, залийте сметаною і доповніть порцією вершкового сиру. Збийте сир до утворення однорідного крему, додайте цедру, цукор і знову увімкніть блендер на повну потужність. Якщо блендера в господарстві немає, то збийте сир з іншими складовими міксером або спочатку протріть зерна через сито, а вже потім збивайте віночком. Змастіть кожен млинець сирним кремом та залиште торт просочитися.
Шоколадний млинцевий торт зі сметанним кремом
Інгредієнти:
Для млинців:
Для крему:
Приготування
З'єднайте всі інгредієнти для млинців разом і обсмажуйте порції тіста до готовності. Остиглі млинці промажте кремом зі збитих вершків, сполучених зі сметаною і цукром. Декоруйте торт ягодами і шоколадом на свій розсуд. Перед нарізкою залиште ласощі в холодильнику на 4-6 годин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Млинцевий торт з сирним кремом
Все більшу популярність знаходять спрощені десерти, які готуються без клопоту. Млинцевий торт можна віднести до їхнього числа. Єдине, про що потрібно
Торт із зефіру без випічки
Зефірний торт - це досить популярний вид домашнього десерту, адже приготувати його зовсім не складно. Розповімо, як зробити це ласощі без випічки.
Медовий торт зі сметанним кремом
«Медовик» - дуже популярний святковий десерт у багатьох сім'ях. Він чудово смачний і простий у виконанні, а також досить бюджетний. Рецептів існує
Бісквіт з фруктами
Перевага літа в тому, що поруч завжди є свіжі фрукти. Бісквіт з фруктами – легке, солодке ласощі, яке відмінно впишеться у святкове застілля або
Млинцевий шоколадний торт
Любите млинці у всіляких варіаціях? Думаєте, що перепробували всі рецепти? Як би не так! Ми підібрали для вас деякі варіації на тему млинцевого
Млинцевий торт зі згущеним молоком
Млинцевий торт зі згущеним молоком - це чудове ласощі, коли млинці в масляний тиждень вже набридли у всіх інших видах. У нашій статті ми зібрали