Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Торт із зефіру без випічки

Торт із зефіру без випічки

18-09-2015, 21:07
1 224
Торт із зефіру без випічки
Щоб приготувати торт-суфле необхідно биту годину провозитися з хрусткою основою, потім з самим суфле, а потім танцювати з бубном навколо духовки, молячись про те, щоб останнє піднялося. Ми ж рекомендуємо приготувати торт, неймовірно схожий за своїми смаковими характеристиками з звичайним суфле, але готується без випічки і на основі одного лише зефіру .

Торт із зефіру без випічки з печивом


Інгредієнти:
Для шоколадного пудингу:

  • молоко - 415 мл;

  • цукровий пісок - 65 г;

  • какао-порошок - 25 г;

  • крохмаль - 15 г;

  • яєчні жовтки - 2 шт.;

  • ванільний екстракт - 5 мл


  • Для крему і торта:

  • вершки для збивання - 235 мл;

  • цукровий пісок - 15 г;

  • зефір - 265 г;

  • цукровий сироп - 15 мл;

  • пісочне печиво - 150 р.


  • Приготування
    Застеліть дно обраної форми плівкою і покрийте печивом. Приготуйте шоколадний пудинг – він буде одним з шарів у нашому торті. Для пудингу змішайте молоко з цукром, какао і крохмалем. Дочекайтеся, поки суміш почне закипати, а потім додайте жовтки з ваніллю і швидко збийте всі разом. Поверніть пудинг на мінімальний жар і варіть 3-4 хвилини. Охолодіть пудинг, розподіліть одну порцію основі з печива. Наріжте зефір кубиками і залиште 65 г недоторканими. Залишився зефір покладіть в сотейник, залийте цукровим сиропом і розплавте на мінімальному вогні. Частина отриманого крему викладіть на шар пудингу і посипте цілими зефирками. Збийте вершки з цукровим піском до стійких піків і довершити ними начинку. Повторіть всі верстви до тих пір, поки всі інгредієнти не підійдуть до кінця, але стежте за тим, щоб верхівку торта прикрашали збиті вершки і зефір.
    Залиште готове ласощі в холодильнику на годину, а потім наріжте торт із зефіру без випічки на шматочки і приступайте до дегустації.

    Торт із зефіру без випічки зі сметаною і фруктами


    Торт із зефіру може і не мати в своєму складі жодної контрастною за текстурою основи, в такому випадку він готується з одного зефіру, кислуватого сметанного крему і фруктового асорті. На виході виходить варіація на тему «Пташиного молока».
    Інгредієнти:

  • зефір - 480 м;

  • сметана - 440 г;

  • цукрова пудра - 55 г;

  • пакетик ваніліну;

  • горіхи і фрукти - за смаком.


  • Приготування
    Змішайте сметану з цукровою пудрою. Підготуйте миску з окропом і приступайте до нарізки зефіру на тонкі пластини. Після кожної нарізки занурюйте ніж у окріп, щоб полегшити перебіг процесу. Завиті верхівки зефіру відкладіть в сторону, а інші шари починайте викладати у форму, чергуючи прошарок з сметани, горіхів і фруктів. Декоруйте верхівку десерту відкладеними частинами зефіру і залишками фруктів, після чого додайте торт у морозильній камері на дві години, а потім перекладіть його в холодильник ще на годину.

    Як приготувати торт із зефіру без випічки зі згущеним молоком?


    Зефірний крем – мабуть, найпростіша різновид крему, яку тільки можна приготувати. Для приготування такого ласощі зефір досить розтопити з невеликою кількістю масла і згущеним молоком, щоб отримати повітряну масу, що ідеально підходить для доповнення будь-яких тортів.
    Інгредієнти:

  • зефір - 650 г;

  • вершкове масло - 25 г;

  • згущене молоко (варене) - 120 г;

  • печиво - 480 м;
  • Торт із зефіру без випічки

  • чорний шоколад - 110 р.


  • Приготування
    Поставте сотейник на мінімально можливий жар і розтопіть в ній шматок вершкового масла. До розтопленого масла додайте зефір і при постійному помішуванні почніть розтоплювати його. Доповніть зефірну масу згущеним молоком і раскрошенным шоколадом.
    Викладіть перший шар печива в покриту плівкою форму. Змастіть основу кремом і повторюйте верстви до тих пір, поки всі складові не підійдуть до кінця. Верхівку торта декоруйте шоколадною стружкою.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Млинцевий торт з сирним кремом
    Млинцевий торт з сирним кремом
    Все більшу популярність знаходять спрощені десерти, які готуються без клопоту. Млинцевий торт можна віднести до їхнього числа. Єдине, про що потрібно
    Шоколадно-банановий торт
    Шоколадно-банановий торт
    Поєднання бананів і шоколаду, завжди безпрограшно. Ці два інгредієнти чудово доповнюють один одного. Якщо ви хочете порадувати домашніх або здивувати
    Торт з печива «Рибки»
    Торт з печива «Рибки»
    Пересічні крекери «Рибки» можна використовувати вельми незвичайним способом - зробити з них основу для різноманітних цікавих смакоти. Це може бути і
    Зефірний торт
    Зефірний торт
    Зефірний торт - універсальне блюдо для дитячого або дорослого торжества, яке легко і швидко приготує навіть недосвідчена господиня. Витончений торт з
    Мастика з зефіру
    Мастика з зефіру
    Часто в магазинах ми бачимо красиво прикрашену випічку: торти, тістечка. Але якщо ви любите піч самі, то і прикрасити випічку можна в домашніх
    Торт з пряників
    Торт з пряників
    Якщо ви хочете пригостити друзів десертом власного приготування, але для цього у вас мало часу, пропонуємо вам відмінне рішення - торт з пряників.