Торт із зефіру без випічки
Щоб приготувати торт-суфле необхідно биту годину провозитися з хрусткою основою, потім з самим суфле, а потім танцювати з бубном навколо духовки, молячись про те, щоб останнє піднялося. Ми ж рекомендуємо приготувати торт, неймовірно схожий за своїми смаковими характеристиками з звичайним суфле, але готується без випічки і на основі одного лише зефіру .
Інгредієнти:
Для шоколадного пудингу:
молоко - 415 мл;
цукровий пісок - 65 г;
какао-порошок - 25 г;
крохмаль - 15 г;
яєчні жовтки - 2 шт.;
ванільний екстракт - 5 мл
Для крему і торта:
вершки для збивання - 235 мл;
цукровий пісок - 15 г;
зефір - 265 г;
цукровий сироп - 15 мл;
пісочне печиво - 150 р.
Приготування
Застеліть дно обраної форми плівкою і покрийте печивом. Приготуйте шоколадний пудинг – він буде одним з шарів у нашому торті. Для пудингу змішайте молоко з цукром, какао і крохмалем. Дочекайтеся, поки суміш почне закипати, а потім додайте жовтки з ваніллю і швидко збийте всі разом. Поверніть пудинг на мінімальний жар і варіть 3-4 хвилини. Охолодіть пудинг, розподіліть одну порцію основі з печива. Наріжте зефір кубиками і залиште 65 г недоторканими. Залишився зефір покладіть в сотейник, залийте цукровим сиропом і розплавте на мінімальному вогні. Частина отриманого крему викладіть на шар пудингу і посипте цілими зефирками. Збийте вершки з цукровим піском до стійких піків і довершити ними начинку. Повторіть всі верстви до тих пір, поки всі інгредієнти не підійдуть до кінця, але стежте за тим, щоб верхівку торта прикрашали збиті вершки і зефір.
Залиште готове ласощі в холодильнику на годину, а потім наріжте торт із зефіру без випічки на шматочки і приступайте до дегустації.
Торт із зефіру може і не мати в своєму складі жодної контрастною за текстурою основи, в такому випадку він готується з одного зефіру, кислуватого сметанного крему і фруктового асорті. На виході виходить варіація на тему «Пташиного молока».
Інгредієнти:
зефір - 480 м;
сметана - 440 г;
цукрова пудра - 55 г;
пакетик ваніліну;
горіхи і фрукти - за смаком.
Приготування
Змішайте сметану з цукровою пудрою. Підготуйте миску з окропом і приступайте до нарізки зефіру на тонкі пластини. Після кожної нарізки занурюйте ніж у окріп, щоб полегшити перебіг процесу. Завиті верхівки зефіру відкладіть в сторону, а інші шари починайте викладати у форму, чергуючи прошарок з сметани, горіхів і фруктів. Декоруйте верхівку десерту відкладеними частинами зефіру і залишками фруктів, після чого додайте торт у морозильній камері на дві години, а потім перекладіть його в холодильник ще на годину.
Зефірний крем – мабуть, найпростіша різновид крему, яку тільки можна приготувати. Для приготування такого ласощі зефір досить розтопити з невеликою кількістю масла і згущеним молоком, щоб отримати повітряну масу, що ідеально підходить для доповнення будь-яких тортів.
Інгредієнти:
зефір - 650 г;
вершкове масло - 25 г;
згущене молоко (варене) - 120 г;
печиво - 480 м;
чорний шоколад - 110 р.
Приготування
Поставте сотейник на мінімально можливий жар і розтопіть в ній шматок вершкового масла. До розтопленого масла додайте зефір і при постійному помішуванні почніть розтоплювати його. Доповніть зефірну масу згущеним молоком і раскрошенным шоколадом.
Викладіть перший шар печива в покриту плівкою форму. Змастіть основу кремом і повторюйте верстви до тих пір, поки всі складові не підійдуть до кінця. Верхівку торта декоруйте шоколадною стружкою.
Торт із зефіру без випічки з печивом
Інгредієнти:
Для шоколадного пудингу:
Для крему і торта:
Приготування
Застеліть дно обраної форми плівкою і покрийте печивом. Приготуйте шоколадний пудинг – він буде одним з шарів у нашому торті. Для пудингу змішайте молоко з цукром, какао і крохмалем. Дочекайтеся, поки суміш почне закипати, а потім додайте жовтки з ваніллю і швидко збийте всі разом. Поверніть пудинг на мінімальний жар і варіть 3-4 хвилини. Охолодіть пудинг, розподіліть одну порцію основі з печива. Наріжте зефір кубиками і залиште 65 г недоторканими. Залишився зефір покладіть в сотейник, залийте цукровим сиропом і розплавте на мінімальному вогні. Частина отриманого крему викладіть на шар пудингу і посипте цілими зефирками. Збийте вершки з цукровим піском до стійких піків і довершити ними начинку. Повторіть всі верстви до тих пір, поки всі інгредієнти не підійдуть до кінця, але стежте за тим, щоб верхівку торта прикрашали збиті вершки і зефір.
Залиште готове ласощі в холодильнику на годину, а потім наріжте торт із зефіру без випічки на шматочки і приступайте до дегустації.
Торт із зефіру без випічки зі сметаною і фруктами
Торт із зефіру може і не мати в своєму складі жодної контрастною за текстурою основи, в такому випадку він готується з одного зефіру, кислуватого сметанного крему і фруктового асорті. На виході виходить варіація на тему «Пташиного молока».
Інгредієнти:
Приготування
Змішайте сметану з цукровою пудрою. Підготуйте миску з окропом і приступайте до нарізки зефіру на тонкі пластини. Після кожної нарізки занурюйте ніж у окріп, щоб полегшити перебіг процесу. Завиті верхівки зефіру відкладіть в сторону, а інші шари починайте викладати у форму, чергуючи прошарок з сметани, горіхів і фруктів. Декоруйте верхівку десерту відкладеними частинами зефіру і залишками фруктів, після чого додайте торт у морозильній камері на дві години, а потім перекладіть його в холодильник ще на годину.
Як приготувати торт із зефіру без випічки зі згущеним молоком?
Зефірний крем – мабуть, найпростіша різновид крему, яку тільки можна приготувати. Для приготування такого ласощі зефір досить розтопити з невеликою кількістю масла і згущеним молоком, щоб отримати повітряну масу, що ідеально підходить для доповнення будь-яких тортів.
Інгредієнти:
Приготування
Поставте сотейник на мінімально можливий жар і розтопіть в ній шматок вершкового масла. До розтопленого масла додайте зефір і при постійному помішуванні почніть розтоплювати його. Доповніть зефірну масу згущеним молоком і раскрошенным шоколадом.
Викладіть перший шар печива в покриту плівкою форму. Змастіть основу кремом і повторюйте верстви до тих пір, поки всі складові не підійдуть до кінця. Верхівку торта декоруйте шоколадною стружкою.
Рекомендуємо добрі рецепти
Млинцевий торт з сирним кремом
Все більшу популярність знаходять спрощені десерти, які готуються без клопоту. Млинцевий торт можна віднести до їхнього числа. Єдине, про що потрібно
Шоколадно-банановий торт
Поєднання бананів і шоколаду, завжди безпрограшно. Ці два інгредієнти чудово доповнюють один одного. Якщо ви хочете порадувати домашніх або здивувати
Торт з печива «Рибки»
Пересічні крекери «Рибки» можна використовувати вельми незвичайним способом - зробити з них основу для різноманітних цікавих смакоти. Це може бути і
Зефірний торт
Зефірний торт - універсальне блюдо для дитячого або дорослого торжества, яке легко і швидко приготує навіть недосвідчена господиня. Витончений торт з
Мастика з зефіру
Часто в магазинах ми бачимо красиво прикрашену випічку: торти, тістечка. Але якщо ви любите піч самі, то і прикрасити випічку можна в домашніх
Торт з пряників
Якщо ви хочете пригостити друзів десертом власного приготування, але для цього у вас мало часу, пропонуємо вам відмінне рішення - торт з пряників.