Торт з печива «Рибки»

Торт з печива «Рибки» зі згущеним молоком
Інгредієнти:
Для крему:
Для соусу:
Для основи:
Приготування
Підігрійте молоко (але не кип'ятіть!) і розчиніть у ньому цукровий пісок. Влийте кілька ложок гарячого молока до жовтків, збийте їх і влийте до гарячого молока, також швидко помішуючи. Додайте до молока та яєць борошно і дочекайтеся, коли крем загусне.
Полуницю розімніть виделкою і підігрійте з цукром і соком лимона. У воді розчиніть желатин і додайте розчин до полуничній джему. Дайте соусу охолонути.
Крекери злегка розламайте і змішайте зі згущеним молоком. Розподіліть частина суміші по дну обраної форми, покрийте основу заварним кремом і повторіть процедуру, викладаючи полуничний соус на наступний шар. Знову викладіть крекери і покрийте їх збитими вершками. Повторюйте процедуру до тих пір, поки всі складові не підійдуть до кінця. Цей торт з печива «Рибки» готується без випічки, а тому поставте його охолоджуватися на 8-10 годин, а перед подачею декоруйте вершками.
Торт з печива «Рибки» і сметани
Інгредієнти:
Приготування
Поки духовка розігрівається до 155 градусів, подрібніть за допомогою блендера крекери з горішками в крихту. З'єднайте крихту з маслом і утрамбуйте на дно і стінки обраної форми.
Розтопіть шоколад. Збийте вершковий сир з цукровим піском і додайте яйця, не зупиняючи хід міксера. Влийте сметану і білий шоколад, також продовжуючи збивання.
Вилийте отриману суміш поверх крекерной основи і поставте блюдо в духовку на 55 хвилин.
Торт з печивом «Рибки» і бананом
Інгредієнти:
Приготування
Вилкою розімніть банан і малину в пюре так, щоб в суміші залишилися цілі шматочки ягід і фруктів. Збийте вершковий сир з цукровим піском до отримання легкого крему. Доповніть крем невеликою кількістю ванілі або іншого ароматизатора за бажанням. Змішайте крем з фруктово-ягідної масою і крекерами, утрамбуйте суміш у форму і поставте в холодильник на 6-8 годин перед подачею.
Як зробити закусочний торт з печива «Рибки»?
Як ви встигли помітити раніше, на крекерной основі можна готувати не тільки десерти, але і ніжні закусочні торти на кшталт того, про який піде мова далі. Хіба хтось здатний встояти проти закуски з вершковим сиром і копченим лососем?
Інгредієнти:

Приготування
Крекери перетворіть в крихти і змішайте її з розтопленим маслом. Утрамбуйте основу в невелику форму для випікання (10-12 см) і беріться за наповнювач. Для останнього слід збити вершковий сир з зеленню кропу, яйцем, лимонною цедрою і сиром. У крем додайте шматочки лосося і викладіть начинку поверх крекерного коржа. Розмістіть закусочний торт в розігрітій до 180 градусів духовці на 15-17 хвилин, потім повністю остудіть блюдо і лише потім виймайте з форми.
Рекомендуємо добрі рецепти

Шоколадний торт на кефірі «Фантастика»
Якщо ви - любитель солодкого або хочете побалувати своїх гостей, то шоколадний торт на кефірі «Фантастика» підійде для цього найкращим чином!

Шоколадно-банановий торт
Поєднання бананів і шоколаду, завжди безпрограшно. Ці два інгредієнти чудово доповнюють один одного. Якщо ви хочете порадувати домашніх або здивувати

Торт без випічки печива і сметани
Ця стаття для тих, кому набридли магазинні солодощі, а підходити до плити не дуже хочеться. Пропонуємо вам приготувати торт, на основі того самого

Торт "Снікерс" - рецепт
Якщо ви любитель шоколадок під назвою "Снікерс", то рецепт торта з однойменною назвою вам сподобається. У ньому немає всіх шкідливих добавок, які є в

Кавовий торт
Кулінарія - це мистецтво. Яскраве тому підтвердження - кавовий торт. Готується він непросто, але підсумковий результат того вартий. Повірте,

Торт з персиками
Торт з персиками - смачна ароматна випічка, яку можна готувати цілий рік, як зі свіжими, так і консервованими фруктами. Такі ласощі можна подати до