Торт з печива «Рибки»
Солонуваті крекери «Рибки» можуть стати основою легкого закусочного торта або повноцінного десерту, вигідно відтіняє солодкість крему. У рецептах далі ми розглянемо обидва варіанти страви на цій нехитрій покупної основі.
Інгредієнти:
Для крему:
молоко - 475 мл;
цукровий пісок - 45 г;
яєчні жовтки - 2 шт.;
борошно - 20 р.
Для соусу:
полуниця - 10 ягід;
сік лимона - 10 мл;
цукровий пісок - 25 г;
вода - 190 мл;
желатин - 1 1/2 ч. ложки.
Для основи:
згущене молоко - 380 мл;
печиво «Рибки» - 480 м;
збиті вершки.
Приготування
Підігрійте молоко (але не кип'ятіть!) і розчиніть у ньому цукровий пісок. Влийте кілька ложок гарячого молока до жовтків, збийте їх і влийте до гарячого молока, також швидко помішуючи. Додайте до молока та яєць борошно і дочекайтеся, коли крем загусне.
Полуницю розімніть виделкою і підігрійте з цукром і соком лимона. У воді розчиніть желатин і додайте розчин до полуничній джему. Дайте соусу охолонути.
Крекери злегка розламайте і змішайте зі згущеним молоком. Розподіліть частина суміші по дну обраної форми, покрийте основу заварним кремом і повторіть процедуру, викладаючи полуничний соус на наступний шар. Знову викладіть крекери і покрийте їх збитими вершками. Повторюйте процедуру до тих пір, поки всі складові не підійдуть до кінця. Цей торт з печива «Рибки» готується без випічки, а тому поставте його охолоджуватися на 8-10 годин, а перед подачею декоруйте вершками.
Інгредієнти:
печиво «Рибки» - 1 1/4 ст.;
жменя фундука;
вершкове масло - 45 мл;
вершковий сир - 755 мл;
цукровий пісок - 135 мл;
яйця - 3 шт.;
сметана - 215 мл;
білий шоколад - 160 р.
Приготування
Поки духовка розігрівається до 155 градусів, подрібніть за допомогою блендера крекери з горішками в крихту. З'єднайте крихту з маслом і утрамбуйте на дно і стінки обраної форми.
Розтопіть шоколад. Збийте вершковий сир з цукровим піском і додайте яйця, не зупиняючи хід міксера. Влийте сметану і білий шоколад, також продовжуючи збивання.
Вилийте отриману суміш поверх крекерной основи і поставте блюдо в духовку на 55 хвилин.
Інгредієнти:
малина - 185 г;
банан - 1 шт.;
вершковий сир - 360 г;
цукровий пісок - 65 г;
крекери - 380 р.
Приготування
Вилкою розімніть банан і малину в пюре так, щоб в суміші залишилися цілі шматочки ягід і фруктів. Збийте вершковий сир з цукровим піском до отримання легкого крему. Доповніть крем невеликою кількістю ванілі або іншого ароматизатора за бажанням. Змішайте крем з фруктово-ягідної масою і крекерами, утрамбуйте суміш у форму і поставте в холодильник на 6-8 годин перед подачею.
Як ви встигли помітити раніше, на крекерной основі можна готувати не тільки десерти, але і ніжні закусочні торти на кшталт того, про який піде мова далі. Хіба хтось здатний встояти проти закуски з вершковим сиром і копченим лососем?
Інгредієнти:
вершковий сир - 75 г;
копчений лосось - 125 г;
вершкове масло - 55 г;
крекери «Рибки» - 70 г;
сир - 80 г;
яйце - 1 шт.;
лимон;
зелень кропу.
Приготування
Крекери перетворіть в крихти і змішайте її з розтопленим маслом. Утрамбуйте основу в невелику форму для випікання (10-12 см) і беріться за наповнювач. Для останнього слід збити вершковий сир з зеленню кропу, яйцем, лимонною цедрою і сиром. У крем додайте шматочки лосося і викладіть начинку поверх крекерного коржа. Розмістіть закусочний торт в розігрітій до 180 градусів духовці на 15-17 хвилин, потім повністю остудіть блюдо і лише потім виймайте з форми.
Торт з печива «Рибки» зі згущеним молоком
Інгредієнти:
Для крему:
Для соусу:
Для основи:
Приготування
Підігрійте молоко (але не кип'ятіть!) і розчиніть у ньому цукровий пісок. Влийте кілька ложок гарячого молока до жовтків, збийте їх і влийте до гарячого молока, також швидко помішуючи. Додайте до молока та яєць борошно і дочекайтеся, коли крем загусне.
Полуницю розімніть виделкою і підігрійте з цукром і соком лимона. У воді розчиніть желатин і додайте розчин до полуничній джему. Дайте соусу охолонути.
Крекери злегка розламайте і змішайте зі згущеним молоком. Розподіліть частина суміші по дну обраної форми, покрийте основу заварним кремом і повторіть процедуру, викладаючи полуничний соус на наступний шар. Знову викладіть крекери і покрийте їх збитими вершками. Повторюйте процедуру до тих пір, поки всі складові не підійдуть до кінця. Цей торт з печива «Рибки» готується без випічки, а тому поставте його охолоджуватися на 8-10 годин, а перед подачею декоруйте вершками.
Торт з печива «Рибки» і сметани
Інгредієнти:
Приготування
Поки духовка розігрівається до 155 градусів, подрібніть за допомогою блендера крекери з горішками в крихту. З'єднайте крихту з маслом і утрамбуйте на дно і стінки обраної форми.
Розтопіть шоколад. Збийте вершковий сир з цукровим піском і додайте яйця, не зупиняючи хід міксера. Влийте сметану і білий шоколад, також продовжуючи збивання.
Вилийте отриману суміш поверх крекерной основи і поставте блюдо в духовку на 55 хвилин.
Торт з печивом «Рибки» і бананом
Інгредієнти:
Приготування
Вилкою розімніть банан і малину в пюре так, щоб в суміші залишилися цілі шматочки ягід і фруктів. Збийте вершковий сир з цукровим піском до отримання легкого крему. Доповніть крем невеликою кількістю ванілі або іншого ароматизатора за бажанням. Змішайте крем з фруктово-ягідної масою і крекерами, утрамбуйте суміш у форму і поставте в холодильник на 6-8 годин перед подачею.
Як зробити закусочний торт з печива «Рибки»?
Як ви встигли помітити раніше, на крекерной основі можна готувати не тільки десерти, але і ніжні закусочні торти на кшталт того, про який піде мова далі. Хіба хтось здатний встояти проти закуски з вершковим сиром і копченим лососем?
Інгредієнти:
Приготування
Крекери перетворіть в крихти і змішайте її з розтопленим маслом. Утрамбуйте основу в невелику форму для випікання (10-12 см) і беріться за наповнювач. Для останнього слід збити вершковий сир з зеленню кропу, яйцем, лимонною цедрою і сиром. У крем додайте шматочки лосося і викладіть начинку поверх крекерного коржа. Розмістіть закусочний торт в розігрітій до 180 градусів духовці на 15-17 хвилин, потім повністю остудіть блюдо і лише потім виймайте з форми.
Рекомендуємо добрі рецепти
Шоколадний торт на кефірі «Фантастика»
Якщо ви - любитель солодкого або хочете побалувати своїх гостей, то шоколадний торт на кефірі «Фантастика» підійде для цього найкращим чином!
Шоколадно-банановий торт
Поєднання бананів і шоколаду, завжди безпрограшно. Ці два інгредієнти чудово доповнюють один одного. Якщо ви хочете порадувати домашніх або здивувати
Торт без випічки печива і сметани
Ця стаття для тих, кому набридли магазинні солодощі, а підходити до плити не дуже хочеться. Пропонуємо вам приготувати торт, на основі того самого
Торт "Снікерс" - рецепт
Якщо ви любитель шоколадок під назвою "Снікерс", то рецепт торта з однойменною назвою вам сподобається. У ньому немає всіх шкідливих добавок, які є в
Кавовий торт
Кулінарія - це мистецтво. Яскраве тому підтвердження - кавовий торт. Готується він непросто, але підсумковий результат того вартий. Повірте,
Торт з персиками
Торт з персиками - смачна ароматна випічка, яку можна готувати цілий рік, як зі свіжими, так і консервованими фруктами. Такі ласощі можна подати до