Млинцевий торт з сирним кремом
Якщо ваші стосунки з випічкою складаються не найвдалішим чином, це зовсім не означає, що ви не можете приготувати мальовничий торт до свята. Прекрасна альтернатива бісквітної основі – млинці, стопку яких можна декорувати на свій розсуд, попередньо промазав улюбленим кремом. В рамках нижченаведених рецептів в якості останнього виступить крем на основі сиру.
Інгредієнти:
Для млинців:
яйця - 4 шт.;
молоко - 355 мл;
борошно - 245 мл;
цукровий пісок - 35 г;
цедра 1 апельсина;
вершкове масло - 75 г;
вода - 240 мл
Для крему:
варена згущене молоко - 3/4 ст.;
сир - 3/4 ст.;
цукрова пудра - 10 р;
цедра 1/2 апельсина.
Приготування
Першим готуйте млинцеве тісто, оскільки йому необхідно буде відпочити в холодильнику не менше півгодини. Для тесту спочатку збийте разом яйця, цитрусову цедру, молоко, воду, цукор і розтоплене вершкове масло. Почніть порціями вводити рідину до пропущеної через сито борошні. Замісіть рідке млинцеве тісто, стежачи за тим, щоб в ньому не залишилося грудочок. Накрийте ємність з тістом і залиште в прохолоді мінімум на півгодини, але можна і на всю ніч.
Злегка промаслите розігріту сковороду тонким шаром розподілите на ній порцію тіста. Обсмажуйте млинці до зарум'янювання з обох сторін і поставте охолонути.
Протріть сир через сито і змішайте його з цукровою пудрою і апельсиновою цедрою. До сирної пасти додайте згущене молоко і пропрацюйте крем міксером. Розподіліть рівні порції крему між кожним з млинчиків, складіть їх стопкою і декорують готовий млинцевий торт з сирним кремом на свій розсуд.
Інгредієнти:
Для соусу:
груші - 2 шт.;
журавлина - 2 ст.;
вода - 235 мл;
коричневий цукор - 130 г;
кориця - 1 ст. ложка;
цедра і сік одного апельсина.
Для крему:
вершки для збивання - 950 мл;
сир - 240 г;
цукровий пісок - 35 р.
Для торта:
готові млинці - 20-25 шт.
Приготування
Наріжте груші і покладіть їх у сотейник, слідом відправте та інші складові: журавлину, цукровий пісок, порошок кориці, цедру і воду. Томіть соус на середньому жарі близько години. Цього часу цілком вистачить для того, щоб обсмажити і остудити млинці, а також приготувати легкий крем на основі сиру. Для останнього в чашу міксера кладуть сам жирний сир і збивають його з цукром до отримання суміші кремоподібної консистенції. Окремо віночком перетворюють вершки в стійкий і легкий крем і порціями вводять його до сирної суміші. Змастіть кожен з млинців отриманим кремом, укладіть стопкою, а зверху викладіть груші з ягодами і полийте ласощі отриманим сиропом.
Закусочні торти – далеко не новинка в світі кулінарії, вони не рідко готуються на основі листкового тіста, вафельних коржів або все тих же млинців. Рецепт, про який ми поговоримо нижче, – модифікація знайомої кожному лазаньї, тільки в її блинном втіленні.
Інгредієнти:
млинці - 20 шт.;
сир - 260 г;
сметана - 45 мл;
тертий твердий сир - 65 г;
шпинат - 480 м;
яйце - 1 шт.;
томати - 420 г;
часниковий зубок - 1 шт.;
суміш сушених італійських трав - 1 ч. ложка.
Приготування
Спершу поставте готуватися томатний соус. Для нього довільно наріжте помідори і тушкуйте їх на середньому вогні разом з часником і травами, поки суміш не стане густою і однорідною.
Шпинат припустіть на сухій сковороді, відіжміть зайву вологу, а листя у залишку покладіть в чашу блендера і збийте разом із сиром, сметаною, яйцем і щедрою пучкою солі. Готовий сирно-сметанний крем для млинцевого торта буде рідкуватим, але не хвилюйтеся, він схопиться під час випікання завдяки яйцю.
По черзі наносити соуси на кожен з млинців, складаючи їх стопкою в формі. Розмістіть закусочний торт в духовій шафі на 20 хвилин при 180 градусах.
Рецепт млинцевого торта з сирним кремом
Інгредієнти:
Для млинців:
Для крему:
Приготування
Першим готуйте млинцеве тісто, оскільки йому необхідно буде відпочити в холодильнику не менше півгодини. Для тесту спочатку збийте разом яйця, цитрусову цедру, молоко, воду, цукор і розтоплене вершкове масло. Почніть порціями вводити рідину до пропущеної через сито борошні. Замісіть рідке млинцеве тісто, стежачи за тим, щоб в ньому не залишилося грудочок. Накрийте ємність з тістом і залиште в прохолоді мінімум на півгодини, але можна і на всю ніч.
Злегка промаслите розігріту сковороду тонким шаром розподілите на ній порцію тіста. Обсмажуйте млинці до зарум'янювання з обох сторін і поставте охолонути.
Протріть сир через сито і змішайте його з цукровою пудрою і апельсиновою цедрою. До сирної пасти додайте згущене молоко і пропрацюйте крем міксером. Розподіліть рівні порції крему між кожним з млинчиків, складіть їх стопкою і декорують готовий млинцевий торт з сирним кремом на свій розсуд.
Млинцевий торт з грушею і сирним кремом
Інгредієнти:
Для соусу:
Для крему:
Для торта:
Приготування
Наріжте груші і покладіть їх у сотейник, слідом відправте та інші складові: журавлину, цукровий пісок, порошок кориці, цедру і воду. Томіть соус на середньому жарі близько години. Цього часу цілком вистачить для того, щоб обсмажити і остудити млинці, а також приготувати легкий крем на основі сиру. Для останнього в чашу міксера кладуть сам жирний сир і збивають його з цукром до отримання суміші кремоподібної консистенції. Окремо віночком перетворюють вершки в стійкий і легкий крем і порціями вводять його до сирної суміші. Змастіть кожен з млинців отриманим кремом, укладіть стопкою, а зверху викладіть груші з ягодами і полийте ласощі отриманим сиропом.
Солоний млинцевий торт з сирним кремом
Закусочні торти – далеко не новинка в світі кулінарії, вони не рідко готуються на основі листкового тіста, вафельних коржів або все тих же млинців. Рецепт, про який ми поговоримо нижче, – модифікація знайомої кожному лазаньї, тільки в її блинном втіленні.
Інгредієнти:
Приготування
Спершу поставте готуватися томатний соус. Для нього довільно наріжте помідори і тушкуйте їх на середньому вогні разом з часником і травами, поки суміш не стане густою і однорідною.
Шпинат припустіть на сухій сковороді, відіжміть зайву вологу, а листя у залишку покладіть в чашу блендера і збийте разом із сиром, сметаною, яйцем і щедрою пучкою солі. Готовий сирно-сметанний крем для млинцевого торта буде рідкуватим, але не хвилюйтеся, він схопиться під час випікання завдяки яйцю.
По черзі наносити соуси на кожен з млинців, складаючи їх стопкою в формі. Розмістіть закусочний торт в духовій шафі на 20 хвилин при 180 градусах.
Рекомендуємо добрі рецепти
Млинцевий торт зі сметанним кремом
Млинцевий торт - це завжди красиво і неперевершено смачно. Але головне його достоїнство, що готується він зовсім просто. Все що потрібно - це
Медовий торт з заварним кремом
Серед безлічі рецептів медового торта буває дуже складно зупинитися на конкретному варіанті. Пропонуємо кілька досить простих рецептів цього чудового
Медовий торт зі сметанним кремом
«Медовик» - дуже популярний святковий десерт у багатьох сім'ях. Він чудово смачний і простий у виконанні, а також досить бюджетний. Рецептів існує
Бісквіт з фруктами
Перевага літа в тому, що поруч завжди є свіжі фрукти. Бісквіт з фруктами – легке, солодке ласощі, яке відмінно впишеться у святкове застілля або
Млинцевий шоколадний торт
Любите млинці у всіляких варіаціях? Думаєте, що перепробували всі рецепти? Як би не так! Ми підібрали для вас деякі варіації на тему млинцевого
Торт зі збитими вершками
Не знаєте, який десерт подати до чаю на святковий стіл, тоді пропонуємо вам безпрограшний варіант приготування торта зі збитими вершками. Таке ласощі