Вернуться назад Распечатать

Бісквітний торт з фруктами і сметанним кремом

Бісквітний торт з фруктами і сметанним кремом
З нагоди торжества або просто так, простий бісквітний торт з фруктами і сметанним кремом стане зіркою будь-якого столу. Легкий бісквіт, в компанії соковитих сезонних фруктів і ягід просочується збитим кремом зі сметани, перетворюється з бюджетного рецепта розкішне страва, що підходить для будь-якого приводу.

Бісквітний торт зі сметанним кремом і фруктами


Інгредієнти:
Для бісквіта:

  • борошно - 225 г;

  • цукор пісок - 210 г;

  • яйця - 6 шт.;

  • вершкове масло - 55 р.


  • Для крему:

  • сметана - 240 мл;

  • цукрова пудра - 65 г;

  • вершки - 470 мл


  • Для торта:

  • банку консервованих персиків;

  • м'ята і пелюстки мигдалю для декору.


  • Приготування
    Яйця перетворіть в білястий крем разом з цукром і додайте над киплячій водяній лазні. Постійно помішуючи, дайте яєчного крему загуснути, а потім збийте все міксером на максимальній ходу близько 8 хвилин, попередньо знявши з лазні. Обережно перемішуючи все з допомогою лопатки, додайте до тесту борошно в три етапи. Самим останнім в тісто піде розтоплене вершкове масло. Перелийте тісто у пару промасленных форм і поставте випікатися при 185 градусах на півгодини. Кожен з остиглих бісквітів розріжте навпіл.
    Збийте вершки до стійких піків з цукровою пудрою, обережно змішайте збитий крем зі сметаною. Змастіть отриманим кремом бісквіти і викладіть скибочки персиків поверх. Зберіть бісквіт з фруктами і сметанним кремом разом і декорують торт листочками м'яти.

    Торт-бісквіт з фруктами і сметанним кремом


    Інгредієнти:
    Для бісквіта:

  • масло вершкове - 225 г;

  • цукор - 225 г;

  • молоко - 45 мл;

  • борошно - 1 1/2 ст.;

  • яйця - 4 шт.;

  • розпушувач - 1 ч. ложка.


  • Для крему:

  • вершкове масло - 55 г;

  • цукрова пудра - 260 г;

  • сметана - 115 г;

  • крем-сир - 60 г;

  • фрукти і ягоди за смаком.


  • Приготування
    Перетворіть цукор і м'яке масло в пишний крем, а потім почніть по одному додавати в нього яйця.
    Бісквітний торт з фруктами і сметанним кремом
    Слідом влийте молоко. Окремо змішайте сухі компоненти і поступово додайте їх до масляно-яєчної суміші. Розділіть тісто між парою форм і поставте запікатися при 160 градусах на півгодини.
    Тим часом приготуйте наповнення торта зі сметанним кремом і фруктами – сам сметанний крем. Розімніть масло і збийте його з сиром, сметаною і цукровою пудрою. Отриману масу розподіліть між коржами. Зберіть коржі разом і декорують всі фруктами і ягодами. Бісквіт зі сметанним кремом і фруктами подають після попереднього охолодження.