Ви знали, що торти можуть бути не тільки смачними, але і простими? Для приготування головного ласощі святкового столу немає необхідності бути кондитером або бувалим домашнім кулінаром, досить дотримуватися тих простих технологій, які ми наведемо далі.
Смачний торт без випічки швидко і просто
Для втілення в життя цього рецепту вам навіть не доведеться включати духовку, адже в основі його коржів лежить не звичний бісквіт, а імбирне печиво, яке, втім, може бути з легкістю замінено будь-яким іншим видом печива як покупної, так і виготовленого власноруч.
Інгредієнти: імбирне печиво - 50 шт.; жирні вершки для збивання - 515 мл; цукор - 35 г; мед - 40 мл; ром - 25 мл; сир маскарпоне - 245 р. Приготування Власне, єдине, що нам доведеться готувати – це крем. Для нього охолоджені жирні вершки збивають до стійких піків з цукром і медом. Коли вершкова піна стане стійкою, прийміть за сир, який окремо змішують з ромом. Обережно додайте вершки до сиру, намагаючись зберегти якомога більше кисню в суміші. Викладіть перший шар печива і покрийте його кремом. Повторіть аналогічну процедуру з іншими шарами. Верхівку десерту можна оздобити цукатами і раскрошенным печивом.
Дуже смачний і простий торт – рецепт
Цей тропічний торт вже складається з випечених бісквітів, приготованих з додаванням пюрированных бананів і манго. Фрукти в складі ви можете замінити будь-якими доступними тропічними аналогами.
Інгредієнти: Для коржів:
перестиглий банан - 1 шт.; ананас - 430 г; манго - 1 шт.; яйця - 3 шт.; борошно - 255 г; розпушувач - 1 1/2 ч. ложки; цукор - 135 г; кокосова стружка - 1 ст.; вершкове масло - 135 р. Для крему:
вершки - 410 мл; цукрова пудра - 85 м; стручок ванілі; стиглий манго - 1 шт. Приготування Перестиглий банан і м'якоть манго пюрируйте разом. Приготуйте тісто, змішавши між собою всі інші компоненти (крім стружки) з переліку. Отримане тісто змішайте з фруктовим пюре і розподіліть у 20-см формі. Залиште запікати при 180 градусах 35 хвилин, а потім охолодіть і розділіть бісквіт навпіл.
Приготуйте простий крем, збивши вершки з цукровою пудрою і вмістом ванільного стручка до стійких піків. Змастіть невеликою кількістю крему один з коржів, викладіть скибочки манго поверх, потім покладіть другий корж, змастіть всі залишками вершків і посипте стружкою. Простий і смачний торт, зроблений в домашніх умовах готовий, пробувати його можна відразу ж.
Простий і смачний шоколадний торт
Смачний і простий у приготуванні торт не обов'язково повинен бути примітивним, він може виглядати розкішно навіть незважаючи на те, що зроблено всього з декількох простих компонентів. Яскравий приклад того – це шоколадне ласощі.
Інгредієнти: Для коржів:
кокосова борошно - 85 м; какао-порошок - 45 г; сода - 1/2 ч. ложки; яйця - 8 шт.; рослинне масло - 115 мл; мед - 95 мл Для крему:
шоколад - 95 г; вершкове масло - 85 м; щіпка ваніліну. Приготування Перед тим, як спекти простий і смачний торт, змішайте першу трійку сухих компонентів разом. Окремо збийте яйця з олією і медом. З'єднайте обидві суміші до отримання гладкого тіста. Перелийте тісто у форму, попередньо промаслив і покривши пергаментом останню. Випікайте корж близько півгодини при 165 градусах, після чого охолодіть і розділіть навпіл.
Шоколад розтопити і злегка остудіть. Масло збийте, поки не стане пишним і не посвітлішає. Додайте розтоплений шоколад до масляного крему разом з ваніллю, продовжуючи опрацьовувати суміш блендером. Змастіть коржі отриманим кремом, з'єднуючи їх між собою, а потім покрийте торт глазур'ю зовні.