Простий бісквітний торт в домашніх умовах
Бісквіт – універсальна основа для торта. Як приготувати простий бісквітний торт в домашніх умовах, читайте нижче.
Інгредієнти:
борошно пшеничне вищого сорту – 115 г;
курячі яйця великі – 4 шт.;
цукор ванільний – 1 ч. ложка;
пісок цукровий – 145 р.
Приготування
Форму змащуємо маслом і застеляємо пергаментом. Дуже акуратно відокремлюємо жовтки від білків. У жовтки додаємо половину цукрового піску, ванільний цукор і збиваємо до побіління маси. Тепер збиваємо білки до пишної піни на невеликій швидкості міксера. Потім збільшуємо швидкість, підсипаємо потроху цукровий пісок і збиваємо до щільної маси. Приблизно 1/3 збитих білків додаємо до жовтків і акуратненько низу вгору перемішуємо. Просіяне борошно вводимо в желточную масу і розмішуємо. Потім додаємо білки, що залишилися, і дуже акуратно перемішуємо тісто. Поміщаємо тістів форму і розрівнюємо верх. Випікаємо близько півгодини при помірній температурі. Далі виймаємо його з форми, охолодити, ріжемо на коржі і промазуємо улюбленим кремом .
Інгредієнти:
борошно – 95 г;
цукровий пісок – 185 г;
какао – 25 г;
масло вершкове натуральне – 25 г;
яйця – 6 шт.
Приготування
Борошно з'єднуємо з какао і двічі просіваємо. Масло розтоплюємо. У велику миску розбиваємо яйця, додаємо цукровий пісок. Ставимо миску на водяну баню і збиваємо на мінімальній швидкості. Коли маса досягне температури близько 40 градусів і цукор практично розчиниться, знімаємо миску і продовжуємо збивати при великій швидкості. Маса повинна збільшитися в 2 рази мінімум. Тепер додаємо приблизно 1/3 борошна з какао. Акуратно перемішуємо знизу вгору. Вливаємо по краю мисочки половину розтопленого масла і розмішуємо. Знову всипаємо ще 1/3 борошна з какао, перемішуємо, висипаємо залишилася борошняну суміш, вливаємо олію і перемішуємо. Покласти тісто у форму, попередньо змащену маслом, розрівнюємо поверхню і випікаємо приблизно 35 хвилин при 180 градусах. Простий шоколадний бісквітний торт охолодити, ріжемо на потрібну кількість коржів і наносимо на них крем. Він може бути самим простим – сметанним. Для цього сметану просто збиваємо з цукром за смаком. Крім того можна зробити простий бісквітний торт зі згущеним молоком. Для цього варену згущенку збиваємо з вершковим маслом і наносимо отриманий крем на коржі.
Бісквітний торт в духовці – простий рецепт в домашніх умовах
Інгредієнти:
Приготування
Форму змащуємо маслом і застеляємо пергаментом. Дуже акуратно відокремлюємо жовтки від білків. У жовтки додаємо половину цукрового піску, ванільний цукор і збиваємо до побіління маси. Тепер збиваємо білки до пишної піни на невеликій швидкості міксера. Потім збільшуємо швидкість, підсипаємо потроху цукровий пісок і збиваємо до щільної маси. Приблизно 1/3 збитих білків додаємо до жовтків і акуратненько низу вгору перемішуємо. Просіяне борошно вводимо в желточную масу і розмішуємо. Потім додаємо білки, що залишилися, і дуже акуратно перемішуємо тісто. Поміщаємо тістів форму і розрівнюємо верх. Випікаємо близько півгодини при помірній температурі. Далі виймаємо його з форми, охолодити, ріжемо на коржі і промазуємо улюбленим кремом .
Простий і швидкий шоколадний торт бісквітний
Інгредієнти:
Приготування
Борошно з'єднуємо з какао і двічі просіваємо. Масло розтоплюємо. У велику миску розбиваємо яйця, додаємо цукровий пісок. Ставимо миску на водяну баню і збиваємо на мінімальній швидкості. Коли маса досягне температури близько 40 градусів і цукор практично розчиниться, знімаємо миску і продовжуємо збивати при великій швидкості. Маса повинна збільшитися в 2 рази мінімум. Тепер додаємо приблизно 1/3 борошна з какао. Акуратно перемішуємо знизу вгору. Вливаємо по краю мисочки половину розтопленого масла і розмішуємо. Знову всипаємо ще 1/3 борошна з какао, перемішуємо, висипаємо залишилася борошняну суміш, вливаємо олію і перемішуємо. Покласти тісто у форму, попередньо змащену маслом, розрівнюємо поверхню і випікаємо приблизно 35 хвилин при 180 градусах. Простий шоколадний бісквітний торт охолодити, ріжемо на потрібну кількість коржів і наносимо на них крем. Він може бути самим простим – сметанним. Для цього сметану просто збиваємо з цукром за смаком. Крім того можна зробити простий бісквітний торт зі згущеним молоком. Для цього варену згущенку збиваємо з вершковим маслом і наносимо отриманий крем на коржі.
Рекомендуємо добрі рецепти
Сметанний торт в духовці – простий рецепт
Випічка з сметанного тесту сьогодні дуже популярна. Коржі виходять пишними і досить щільними, що дозволяє зібрати незвичайну конструкцію для
Торт «Сметанник» - класичний рецепт
Напевно, багато хто з дитинства пам'ятають чудовий торт «Сметанник» і можливо знає, що рецепт його неймовірно простий, з невеликим складом доступних
Простий бісквітний торт
Багато хто помилково вважають, що випічка бісквітів - це доля лише досвідчених майстрів. Насправді все неймовірно просто, якщо вивчити докладні
Шоколадний бісквітний торт
Шоколадний бісквітний торт хороший тим, що він дуже легко і досить швидко готується, при цьому надихаючи своїм ароматом і зовнішнім виглядом. Такий
Торт з коржів зі згущеним молоком
Торт з готових коржів зі згущеним молоком можна приготувати досить швидко і просто, якщо раптом до вас несподівано нагрянули гості. Давайте розберемо
Торт з волоськими горіхами
Торт з волоськими горіхами відмінного підійде як для святкового торжества, так для дружнього чаювання у вихідний день. Таке ласощі оцінять по