Вернуться назад Распечатать

Простий бісквітний торт в домашніх умовах

Простий бісквітний торт в домашніх умовах
Бісквіт – універсальна основа для торта. Як приготувати простий бісквітний торт в домашніх умовах, читайте нижче.

Бісквітний торт в духовці – простий рецепт в домашніх умовах


Інгредієнти:

  • борошно пшеничне вищого сорту – 115 г;

  • курячі яйця великі – 4 шт.;

  • цукор ванільний – 1 ч. ложка;

  • пісок цукровий – 145 р.


  • Приготування
    Форму змащуємо маслом і застеляємо пергаментом. Дуже акуратно відокремлюємо жовтки від білків. У жовтки додаємо половину цукрового піску, ванільний цукор і збиваємо до побіління маси. Тепер збиваємо білки до пишної піни на невеликій швидкості міксера. Потім збільшуємо швидкість, підсипаємо потроху цукровий пісок і збиваємо до щільної маси. Приблизно 1/3 збитих білків додаємо до жовтків і акуратненько низу вгору перемішуємо. Просіяне борошно вводимо в желточную масу і розмішуємо. Потім додаємо білки, що залишилися, і дуже акуратно перемішуємо тісто. Поміщаємо тістів форму і розрівнюємо верх. Випікаємо близько півгодини при помірній температурі. Далі виймаємо його з форми, охолодити, ріжемо на коржі і промазуємо улюбленим кремом .

    Простий і швидкий шоколадний торт бісквітний


    Інгредієнти:

  • борошно – 95 г;

  • цукровий пісок – 185 г;

  • какао – 25 г;

  • масло вершкове натуральне – 25 г;

  • яйця – 6 шт.


  • Приготування
    Борошно з'єднуємо з какао і двічі просіваємо. Масло розтоплюємо. У велику миску розбиваємо яйця, додаємо цукровий пісок. Ставимо миску на водяну баню і збиваємо на мінімальній швидкості. Коли маса досягне температури близько 40 градусів і цукор практично
    Простий бісквітний торт в домашніх умовах
    розчиниться, знімаємо миску і продовжуємо збивати при великій швидкості. Маса повинна збільшитися в 2 рази мінімум. Тепер додаємо приблизно 1/3 борошна з какао. Акуратно перемішуємо знизу вгору. Вливаємо по краю мисочки половину розтопленого масла і розмішуємо. Знову всипаємо ще 1/3 борошна з какао, перемішуємо, висипаємо залишилася борошняну суміш, вливаємо олію і перемішуємо. Покласти тісто у форму, попередньо змащену маслом, розрівнюємо поверхню і випікаємо приблизно 35 хвилин при 180 градусах. Простий шоколадний бісквітний торт охолодити, ріжемо на потрібну кількість коржів і наносимо на них крем. Він може бути самим простим – сметанним. Для цього сметану просто збиваємо з цукром за смаком. Крім того можна зробити простий бісквітний торт зі згущеним молоком. Для цього варену згущенку збиваємо з вершковим маслом і наносимо отриманий крем на коржі.