Простий бісквітний торт
Простий бісквітний торт – класика серед різних варіацій цього десерту. Приготувати його не так просто, як здається з першого погляду, тому, що він дуже примхливий. Пропонуємо вам кілька перевірених простих рецептів бісквітного торта.
Інгредієнти:
Для бісквіта:
молоко – 275 мл;
борошно – 255 г;
цукор дрібний – 295 г;
какао – 45 г;
розпушувач – 10 р.
Для крему:
сир – 105 г;
сметана – 190 мл;
згущене молоко – 4 ст. ложки;
цукор – 15 р.
Для глазурі:
сметана – 55 мл;
какао – 45 г;
цукор – 35 г;
вершки – 3 ст. ложки;
масло вершкове – 55 г;
горіхи.
Приготування
У миску висипаємо цукор, борошно, какао і розпушувач. Заливаємо сухі інгредієнти теплим молоком і розмішуємо ложкою до однорідності. Виливаємо тісто в промаслений форму і випікаємо бісквіт при 175 градусах до готовності. Потім охолоджуємо його, розрізаємо на 3 коржа і поки відкладаємо в сторону.
Переходимо до крему: змішуємо сметану, сир, згущене молоко і сахарим за смаком. Промазуємо коржі сирною масою, формуємо торт і поливаємо зверху глазур'ю.
Для цього з'єднуємо какао з цукром, додаємо сметану і вливаємо вершки. Ставимо посуд на повільний вогонь і, помішуючи, доводимо вміст до однорідності. Далі, акуратно знімаємо крем з плити, додаємо масло і перемішуємо. Прикрашаємо тортик рубаними горіхами, залишаємо просочуватися годин на 5 а потім подаємо десерт до столу.
Інгредієнти:
яйце – 3 шт.;
цукор – 115 г;
розпушувач – 5 г;
ванілін;
борошно – 45 г;
згущене молоко – 1 банку.
Приготування
Яйця без шкаралупи збиваємо з цукровим піском. Потім всипаємо борошно, ванілін, розпушувач і замішуємо однорідне тісто. Форму застеляємо промасленим папером, виливаємо приготовану масу і розрівнюємо поверхню ложкою. Випікаємо 10 хвилин в розігрітій духовці, а потім остуджуємо простий бісквіт, промазуємо коржі згущеним молоком і збираємо торт.
Інгредієнти:
борошно – 155 г;
яйце – 4 шт.;
ванілін;
цукор – 65 г;
розпушувач тіста – 10 г;
желе сухе – 2 упаковки;
повидло – 3 ст. ложки;
свіжі фрукти для прикраси.
Приготування
Яйця розбиваємо, додаємо цукор і збиваємо міксером. Поступово всипаємо ванілін, борошно, розпушувач, замішуємо тісто і викладаємо трохи в промаслений чашу тонким шаром. Випікаємо кілька коржів і остуджуємо їх.
Тим часом розчиняємо у воді желе, згідно інструкції, і охолоджуємо. Промазуємо коржі повидлом, заливаємо холодною фруктовою масою і прикрашаємо десерт за своїм бажанням. Відправляємо готовий бісквітний торт в холодильник і через 5 годин подаємо страву до столу.
Простий шоколадний бісквітний торт
Інгредієнти:
Для бісквіта:
Для крему:
Для глазурі:
Приготування
У миску висипаємо цукор, борошно, какао і розпушувач. Заливаємо сухі інгредієнти теплим молоком і розмішуємо ложкою до однорідності. Виливаємо тісто в промаслений форму і випікаємо бісквіт при 175 градусах до готовності. Потім охолоджуємо його, розрізаємо на 3 коржа і поки відкладаємо в сторону.
Переходимо до крему: змішуємо сметану, сир, згущене молоко і сахарим за смаком. Промазуємо коржі сирною масою, формуємо торт і поливаємо зверху глазур'ю.
Для цього з'єднуємо какао з цукром, додаємо сметану і вливаємо вершки. Ставимо посуд на повільний вогонь і, помішуючи, доводимо вміст до однорідності. Далі, акуратно знімаємо крем з плити, додаємо масло і перемішуємо. Прикрашаємо тортик рубаними горіхами, залишаємо просочуватися годин на 5 а потім подаємо десерт до столу.
Простий і швидкий бісквітний торт
Інгредієнти:
Приготування
Яйця без шкаралупи збиваємо з цукровим піском. Потім всипаємо борошно, ванілін, розпушувач і замішуємо однорідне тісто. Форму застеляємо промасленим папером, виливаємо приготовану масу і розрівнюємо поверхню ложкою. Випікаємо 10 хвилин в розігрітій духовці, а потім остуджуємо простий бісквіт, промазуємо коржі згущеним молоком і збираємо торт.
Простий бісквітний торт в домашніх умовах
Інгредієнти:
Приготування
Яйця розбиваємо, додаємо цукор і збиваємо міксером. Поступово всипаємо ванілін, борошно, розпушувач, замішуємо тісто і викладаємо трохи в промаслений чашу тонким шаром. Випікаємо кілька коржів і остуджуємо їх.
Тим часом розчиняємо у воді желе, згідно інструкції, і охолоджуємо. Промазуємо коржі повидлом, заливаємо холодною фруктовою масою і прикрашаємо десерт за своїм бажанням. Відправляємо готовий бісквітний торт в холодильник і через 5 годин подаємо страву до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Простий бісквітний торт в домашніх умовах
Сьогодні не потрібно бути віртуозним кондитером, щоб спорудити ефектний торт з бісквітних коржів. Далі ми запропонуємо найпростіші варіанти домашніх
Торт на сметані - простий рецепт
Пропонуємо порадувати рідних чудовим десертом, який можна швиденько спорудити самостійно. Торт на сметані - це неймовірно проста у створенні ласощі,
Торт в мультиварці - простий рецепт
Приготування різноманітних тортів сьогодні не являє собою нічого фантастичного. Досить скористатися запропонованими далі найпростішими рецептами, і,
Бісквітний торт зі сметанним кремом
Найбільш затребуваними вважаються десерти на бісквітній основі і абсолютно виправдано. Адже, знаючи прості тонкощі приготування бісквіта можна
Шоколадний бісквітний торт
Шоколадний бісквітний торт хороший тим, що він дуже легко і досить швидко готується, при цьому надихаючи своїм ароматом і зовнішнім виглядом. Такий
Шоколадний торт на кефірі
Буває, що солоденького хочеться дуже сильно і прямо зараз, але магазинні солодощі трохи приїлися. У такому випадку ми пропонуємо вам кілька рецептів