Вернуться назад Распечатать

Простий бісквітний торт

Простий бісквітний торт
Простий бісквітний торт – класика серед різних варіацій цього десерту. Приготувати його не так просто, як здається з першого погляду, тому, що він дуже примхливий. Пропонуємо вам кілька перевірених простих рецептів бісквітного торта.

Простий шоколадний бісквітний торт


Інгредієнти:
Для бісквіта:

  • молоко – 275 мл;

  • борошно – 255 г;

  • цукор дрібний – 295 г;

  • какао – 45 г;

  • розпушувач – 10 р.


  • Для крему:

  • сир – 105 г;

  • сметана – 190 мл;

  • згущене молоко – 4 ст. ложки;

  • цукор – 15 р.


  • Для глазурі:

  • сметана – 55 мл;

  • какао – 45 г;

  • цукор – 35 г;

  • вершки – 3 ст. ложки;

  • масло вершкове – 55 г;

  • горіхи.


  • Приготування
    У миску висипаємо цукор, борошно, какао і розпушувач. Заливаємо сухі інгредієнти теплим молоком і розмішуємо ложкою до однорідності. Виливаємо тісто в промаслений форму і випікаємо бісквіт при 175 градусах до готовності. Потім охолоджуємо його, розрізаємо на 3 коржа і поки відкладаємо в сторону.
    Переходимо до крему: змішуємо сметану, сир, згущене молоко і сахарим за смаком. Промазуємо коржі сирною масою, формуємо торт і поливаємо зверху глазур'ю.
    Для цього з'єднуємо какао з цукром, додаємо сметану і вливаємо вершки. Ставимо посуд на повільний вогонь і, помішуючи, доводимо вміст до однорідності. Далі, акуратно знімаємо крем з плити, додаємо масло і перемішуємо. Прикрашаємо тортик рубаними горіхами, залишаємо просочуватися годин на 5 а потім подаємо десерт до столу.

    Простий і швидкий бісквітний торт


    Інгредієнти:

  • яйце – 3 шт.;

  • цукор – 115 г;

  • розпушувач – 5 г;

  • ванілін;

  • борошно – 45 г;

  • згущене молоко – 1 банку.


  • Приготування
    Яйця без шкаралупи збиваємо з цукровим піском. Потім всипаємо борошно, ванілін, розпушувач і замішуємо однорідне тісто. Форму застеляємо промасленим папером, виливаємо приготовану масу і розрівнюємо поверхню ложкою. Випікаємо 10 хвилин в розігрітій духовці, а потім остуджуємо простий бісквіт, промазуємо коржі згущеним молоком і збираємо торт.

    Простий бісквітний торт в домашніх умовах


    Інгредієнти:

  • борошно – 155 г;

  • яйце – 4 шт.;

  • ванілін;

  • цукор – 65 г;

  • розпушувач тіста – 10 г;

  • желе сухе – 2 упаковки;

  • повидло – 3 ст. ложки;

  • свіжі фрукти для прикраси.
  • Простий бісквітний торт


    Приготування
    Яйця розбиваємо, додаємо цукор і збиваємо міксером. Поступово всипаємо ванілін, борошно, розпушувач, замішуємо тісто і викладаємо трохи в промаслений чашу тонким шаром. Випікаємо кілька коржів і остуджуємо їх.
    Тим часом розчиняємо у воді желе, згідно інструкції, і охолоджуємо. Промазуємо коржі повидлом, заливаємо холодною фруктовою масою і прикрашаємо десерт за своїм бажанням. Відправляємо готовий бісквітний торт в холодильник і через 5 годин подаємо страву до столу.