Торт «Наполеон» – простий рецепт
Простий рецепт торта «Наполеон» передбачає або повна відсутність коржів домашнього приготування, або максимально спрощений їх рецепт. У першому випадку можна використовувати покупні коржі, або напівфабрикати листкового тіста (без дріжджів у складі) або тесту філо.
Почати пропонуємо з домашнього варіанту ласощі, передбачає як власного приготування крему, так і коржів для нього.
Інгредієнти:
Для коржів:
вершкове масло - 245 г;
сметана - 245 г;
борошно (самоподнимающаяся) - 310 р.
Для крему:
молоко - 980 мл;
цукор - 280 м;
борошно - 45 г;
яйця - 4 шт.;
вершкове масло - 210 р.
Приготування
Готувати тісто найкраще орудуючи блендером. Помістіть всі наведені компоненти тіста в чашу і збийте. Зібравши однорідну масу разом, залиште її в прохолоді на півгодини, розділіть на 7 частин, розкачайте кожну, наколіть і випікайте при 220 градусах за 7 хвилин.
Поки коржі охолоджуються, візьміться за крем. Для крему молоко підігрівають з маслом і цукром, а паралельно збивають яйця разом з борошном. Коли молочна суміш практично дійде до кипіння, її вливають до яєць, інтенсивно збиваючи останні. Після, крем повертають назад на слабкий жар і чекають його загустіння. Після охолодження крему можна переходити до складання і декору торта «Наполеон» з заварним кремом по самому простому рецептом.
Найпростіший варіант передбачає використання листкового тіста і пишного крему, готується на основі крем-сиру. Це аналог класичного десерту, який буде готовий не більше ніж через годину.
Інгредієнти:
пласт листкового тіста - 2 шт.;
яєчний жовток - 1 шт.;
вершкове масло - 135 г;
цукровий пісок - 55 г;
консервований персик - 1 шт.;
крем-сир - 175 г;
цукрова пудра - 115 г;
вершки для збивання - 460 мл
Приготування
Перед тим, як спекти «Наполеон» по простому рецептом, обидва пласта листкового тіста розкачайте і наколіть, а лише потім запікайте дотримуючись інструкції. Жовтки збийте з цукром і додайте на водяній бані. Опрацьовуючи жовтки віночком, добийтеся отримання білястої маси консистенції соусу. Збийте жовтки з крем-сиром і пюрированным персиком. Окремо збийте вершки з цукровою пудрою до стійкості і змішайте їх з сирним кремом. Пласти розріжте натроє і промажте за два коржі з кожного пласта кремом. Зберіть пари разом, накрийте залишилися коржем і декорують на свій смак.
Простий рецепт торта «Наполеон» в домашніх умовах
Почати пропонуємо з домашнього варіанту ласощі, передбачає як власного приготування крему, так і коржів для нього.
Інгредієнти:
Для коржів:
Для крему:
Приготування
Готувати тісто найкраще орудуючи блендером. Помістіть всі наведені компоненти тіста в чашу і збийте. Зібравши однорідну масу разом, залиште її в прохолоді на півгодини, розділіть на 7 частин, розкачайте кожну, наколіть і випікайте при 220 градусах за 7 хвилин.
Поки коржі охолоджуються, візьміться за крем. Для крему молоко підігрівають з маслом і цукром, а паралельно збивають яйця разом з борошном. Коли молочна суміш практично дійде до кипіння, її вливають до яєць, інтенсивно збиваючи останні. Після, крем повертають назад на слабкий жар і чекають його загустіння. Після охолодження крему можна переходити до складання і декору торта «Наполеон» з заварним кремом по самому простому рецептом.
Торт «Наполеон» по-домашньому - найпростіший рецепт
Найпростіший варіант передбачає використання листкового тіста і пишного крему, готується на основі крем-сиру. Це аналог класичного десерту, який буде готовий не більше ніж через годину.
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як спекти «Наполеон» по простому рецептом, обидва пласта листкового тіста розкачайте і наколіть, а лише потім запікайте дотримуючись інструкції. Жовтки збийте з цукром і додайте на водяній бані. Опрацьовуючи жовтки віночком, добийтеся отримання білястої маси консистенції соусу. Збийте жовтки з крем-сиром і пюрированным персиком. Окремо збийте вершки з цукровою пудрою до стійкості і змішайте їх з сирним кремом. Пласти розріжте натроє і промажте за два коржі з кожного пласта кремом. Зберіть пари разом, накрийте залишилися коржем і декорують на свій смак.
Рекомендуємо добрі рецепти
Торт з заварним кремом - простий рецепт
Найпростішим і доступним варіантом наповнення для різних домашніх десертів можна впевнено назвати заварний крем. Він чудово доповнює звичайний
Торт «Наполеон» - класичний рецепт радянського часу
Рецептів «Наполеона» існує неймовірне безліч, однак багато господині прагнуть відтворити той самий улюблений десерт, який був популярний в радянський
Торт «П'яна вишня» - класичний рецепт
Ідеальне поєднання шоколаду, вершкового крему і кислої вишні зібрав в собі рецепт чудового торта «П'яна вишня». Далі пропонуємо розібрати класичний
Бісквітний торт з фруктами і сметанним кремом
Існує безліч рецептів бісквітних тортів з фруктовим наповненням. Проте таких, як описано далі в статті ви напевно не пробували! Пропонуємо спекти
Торт з заварним кремом на сковороді
Приготування будь-якого торта - відповідальне і досить клопітка заняття. І при відсутності духовки деякі не можуть впоратися з цим завданням.
Торт «Наполеон» з заварним кремом
Торт «Наполеон» - один з найпопулярніших десертів на будь-якому святковому торжестві. Способів його приготування досить багато. І сьогодні мова піде