Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Торт «Наполеон» – простий рецепт

Торт «Наполеон» – простий рецепт

18-04-2016, 22:11
525
Торт «Наполеон» – простий рецепт
Простий рецепт торта «Наполеон» передбачає або повна відсутність коржів домашнього приготування, або максимально спрощений їх рецепт. У першому випадку можна використовувати покупні коржі, або напівфабрикати листкового тіста (без дріжджів у складі) або тесту філо.

Простий рецепт торта «Наполеон» в домашніх умовах


Почати пропонуємо з домашнього варіанту ласощі, передбачає як власного приготування крему, так і коржів для нього.
Інгредієнти:
Для коржів:

  • вершкове масло - 245 г;

  • сметана - 245 г;

  • борошно (самоподнимающаяся) - 310 р.


  • Для крему:

  • молоко - 980 мл;

  • цукор - 280 м;

  • борошно - 45 г;

  • яйця - 4 шт.;

  • вершкове масло - 210 р.


  • Приготування
    Готувати тісто найкраще орудуючи блендером. Помістіть всі наведені компоненти тіста в чашу і збийте. Зібравши однорідну масу разом, залиште її в прохолоді на півгодини, розділіть на 7 частин, розкачайте кожну, наколіть і випікайте при 220 градусах за 7 хвилин.
    Поки коржі охолоджуються, візьміться за крем. Для крему молоко підігрівають з маслом і цукром, а паралельно збивають яйця разом з борошном. Коли молочна суміш практично дійде до кипіння, її вливають до яєць, інтенсивно збиваючи останні. Після, крем повертають назад на слабкий жар і чекають його загустіння. Після охолодження крему можна переходити до складання і декору торта «Наполеон» з заварним кремом по самому простому рецептом.

    Торт «Наполеон» по-домашньому - найпростіший рецепт


    Найпростіший варіант передбачає використання листкового тіста і пишного крему, готується на основі крем-сиру. Це аналог класичного десерту, який буде готовий не більше ніж через годину.
    Інгредієнти:

  • пласт листкового тіста - 2 шт.;

  • яєчний жовток - 1 шт.;

  • вершкове масло - 135 г;

  • цукровий пісок - 55 г;

  • консервований персик - 1 шт.;

  • крем-сир - 175 г;

  • цукрова пудра - 115 г;

  • вершки для збивання - 460 мл
  • Торт «Наполеон» – простий рецепт


    Приготування
    Перед тим, як спекти «Наполеон» по простому рецептом, обидва пласта листкового тіста розкачайте і наколіть, а лише потім запікайте дотримуючись інструкції. Жовтки збийте з цукром і додайте на водяній бані. Опрацьовуючи жовтки віночком, добийтеся отримання білястої маси консистенції соусу. Збийте жовтки з крем-сиром і пюрированным персиком. Окремо збийте вершки з цукровою пудрою до стійкості і змішайте їх з сирним кремом. Пласти розріжте натроє і промажте за два коржі з кожного пласта кремом. Зберіть пари разом, накрийте залишилися коржем і декорують на свій смак.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Торт з заварним кремом - простий рецепт
    Торт з заварним кремом - простий рецепт
    Найпростішим і доступним варіантом наповнення для різних домашніх десертів можна впевнено назвати заварний крем. Він чудово доповнює звичайний
    Торт «Наполеон» - класичний рецепт радянського часу
    Торт «Наполеон» - класичний рецепт радянського часу
    Рецептів «Наполеона» існує неймовірне безліч, однак багато господині прагнуть відтворити той самий улюблений десерт, який був популярний в радянський
    Торт «П'яна вишня» - класичний рецепт
    Торт «П'яна вишня» - класичний рецепт
    Ідеальне поєднання шоколаду, вершкового крему і кислої вишні зібрав в собі рецепт чудового торта «П'яна вишня». Далі пропонуємо розібрати класичний
    Бісквітний торт з фруктами і сметанним кремом
    Бісквітний торт з фруктами і сметанним кремом
    Існує безліч рецептів бісквітних тортів з фруктовим наповненням. Проте таких, як описано далі в статті ви напевно не пробували! Пропонуємо спекти
    Торт з заварним кремом на сковороді
    Торт з заварним кремом на сковороді
    Приготування будь-якого торта - відповідальне і досить клопітка заняття. І при відсутності духовки деякі не можуть впоратися з цим завданням.
    Торт «Наполеон» з заварним кремом
    Торт «Наполеон» з заварним кремом
    Торт «Наполеон» - один з найпопулярніших десертів на будь-якому святковому торжестві. Способів його приготування досить багато. І сьогодні мова піде