Вернуться назад Распечатать

Торт «Наполеон» – простий рецепт

Торт «Наполеон» – простий рецепт
Простий рецепт торта «Наполеон» передбачає або повна відсутність коржів домашнього приготування, або максимально спрощений їх рецепт. У першому випадку можна використовувати покупні коржі, або напівфабрикати листкового тіста (без дріжджів у складі) або тесту філо.

Простий рецепт торта «Наполеон» в домашніх умовах


Почати пропонуємо з домашнього варіанту ласощі, передбачає як власного приготування крему, так і коржів для нього.
Інгредієнти:
Для коржів:

  • вершкове масло - 245 г;

  • сметана - 245 г;

  • борошно (самоподнимающаяся) - 310 р.


  • Для крему:

  • молоко - 980 мл;

  • цукор - 280 м;

  • борошно - 45 г;

  • яйця - 4 шт.;

  • вершкове масло - 210 р.


  • Приготування
    Готувати тісто найкраще орудуючи блендером. Помістіть всі наведені компоненти тіста в чашу і збийте. Зібравши однорідну масу разом, залиште її в прохолоді на півгодини, розділіть на 7 частин, розкачайте кожну, наколіть і випікайте при 220 градусах за 7 хвилин.
    Поки коржі охолоджуються, візьміться за крем. Для крему молоко підігрівають з маслом і цукром, а паралельно збивають яйця разом з борошном. Коли молочна суміш практично дійде до кипіння, її вливають до яєць, інтенсивно збиваючи останні. Після, крем повертають назад на слабкий жар і чекають його загустіння. Після охолодження крему можна переходити до складання і декору торта «Наполеон» з заварним кремом по самому простому рецептом.

    Торт «Наполеон» по-домашньому - найпростіший рецепт


    Найпростіший варіант передбачає використання листкового тіста і пишного крему, готується на основі крем-сиру. Це аналог класичного десерту, який буде готовий не більше ніж через годину.
    Інгредієнти:

  • пласт листкового тіста - 2 шт.;

  • яєчний жовток - 1 шт.;

  • вершкове масло - 135 г;

  • цукровий пісок - 55 г;

  • консервований персик - 1 шт.;

  • крем-сир - 175 г;

  • цукрова пудра - 115 г;

  • вершки для збивання - 460 мл
  • Торт «Наполеон» – простий рецепт


    Приготування
    Перед тим, як спекти «Наполеон» по простому рецептом, обидва пласта листкового тіста розкачайте і наколіть, а лише потім запікайте дотримуючись інструкції. Жовтки збийте з цукром і додайте на водяній бані. Опрацьовуючи жовтки віночком, добийтеся отримання білястої маси консистенції соусу. Збийте жовтки з крем-сиром і пюрированным персиком. Окремо збийте вершки з цукровою пудрою до стійкості і змішайте їх з сирним кремом. Пласти розріжте натроє і промажте за два коржі з кожного пласта кремом. Зберіть пари разом, накрийте залишилися коржем і декорують на свій смак.