Самий простий і смачний морквяний торт – рецепт
Якщо ви думаєте, що приготування торта – доля умілих кондитерів або, хоча б, досвідчених господинь, то цей рецепт найпростішого і смачного морквяного торта розвіє ці міфи на раз. Ідеально яскраве весняне страва готується дуже легко і швидко, а готові коржі виходять м'якими вологими і за рахунок морквяного соку.
Інгредієнти:
Для коржів:
терта морква - 2 ст.;
жменя очищених волоських горіхів;
самоподнимающаяся борошно - 310 г;
цукор - 155 г;
мелена кориця, імбир - по 1 ч. ложці;
цедра одного апельсина;
яйця - 3 шт.;
рослинне масло - 115 мл
Для крему:
цукрова пудра - 55 г;
крем-сир - 255 г;
маскарпоне - 135 г;
вершкове масло - 65 р.
Приготування
Приготування бісквіта для торта починається зі стандартної схеми, в рамках якої насамперед змішуються всі сухі складові. Окремо цукор і яйця перетворюються в білу кремоподібну масу з допомогою віночка. До яйцям влийте рослинне масло і додайте цю суміш до борошняній основі. Слідом відправте апельсинову цедру і ретельно перемішайте всі компоненти. Отримане тісто розлийте по парі 18-см форм і залиште в духовці при 180 на годину.
Поки готові коржі будуть охолоджуватися, ви зможете збити компоненти крему. Першим ділом разом з'єднуються м'яке масло, маскарпоне і цукрова пудра, після їх збивання до суміші додають крем-сир. Отриманий крем розподіляють між коржами і складають їх разом.
Цей торт ще простіше попереднього, оскільки для його приготування вам навіть не доведеться робити крем. Верхівку морквяного коржа можна посипати цукровою пудрою або полити розтопленим шоколадом.
Інгредієнти:
яйця - 2 шт.;
рослинне масло - 165 мл;
розпушувач, сода - по 5 г;
кориця - 1 ч. ложка;
терта морква - 75 г;
цукор - 145 г;
борошно - 175 г;
жменя волоських горіхів.
Приготування
Перетворіть цукор і яйця в білу піну. Окремо змішайте всі сухі компоненти. Додайте яйця до борошняної суміші з корицею, а слідом влийте масло і додайте терту моркву з горіхами. Обережно перемішайте компоненти разом, щоб просто зібрати їх разом, довгостроково вимішування може зробити тісто занадто щільним, гумовим. Після закінчення замішування, розподіліть суміш у формі і відправте готуватися при 180 градусах на 35 хвилин.
Самий смачний морквяний торт – простий рецепт
Інгредієнти:
Для коржів:
Для крему:
Приготування
Приготування бісквіта для торта починається зі стандартної схеми, в рамках якої насамперед змішуються всі сухі складові. Окремо цукор і яйця перетворюються в білу кремоподібну масу з допомогою віночка. До яйцям влийте рослинне масло і додайте цю суміш до борошняній основі. Слідом відправте апельсинову цедру і ретельно перемішайте всі компоненти. Отримане тісто розлийте по парі 18-см форм і залиште в духовці при 180 на годину.
Поки готові коржі будуть охолоджуватися, ви зможете збити компоненти крему. Першим ділом разом з'єднуються м'яке масло, маскарпоне і цукрова пудра, після їх збивання до суміші додають крем-сир. Отриманий крем розподіляють між коржами і складають їх разом.
Рецепт простого і смачного морквяного торта
Цей торт ще простіше попереднього, оскільки для його приготування вам навіть не доведеться робити крем. Верхівку морквяного коржа можна посипати цукровою пудрою або полити розтопленим шоколадом.
Інгредієнти:
Приготування
Перетворіть цукор і яйця в білу піну. Окремо змішайте всі сухі компоненти. Додайте яйця до борошняної суміші з корицею, а слідом влийте масло і додайте терту моркву з горіхами. Обережно перемішайте компоненти разом, щоб просто зібрати їх разом, довгостроково вимішування може зробити тісто занадто щільним, гумовим. Після закінчення замішування, розподіліть суміш у формі і відправте готуватися при 180 градусах на 35 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Торт «Наполеон» – простий рецепт
Самим улюбленим і популярним у багатьох будинках десертом є Торт «Наполеон». Однак часом зовсім немає бажання морочитися з його приготуванням, тому
Торт з вишнею та маскарпоне
Для десерту ідеальним поєднанням можна назвати маскарпоне з вишнею, і існує безліч рецептів з цим чудовим дуетом. Пропонуємо зупинити свою увагу на
Мандариновий торт
Неймовірно смачною виходить будь-яка випічка, доповнена цитрусовими. Сьогодні представляємо нескладні рецепти чудового торта з мандаринами. Ласощі
Торт з чорносливом і сметанним кремом
Чудовим доповненням будь-якого домашнього торта стане чорнослив в компанії сметани. Цей дует здатний урізноманітнити навіть звичні рецепти десертів.
Бісквітний торт з фруктами і сметанним кремом
Існує безліч рецептів бісквітних тортів з фруктовим наповненням. Проте таких, як описано далі в статті ви напевно не пробували! Пропонуємо спекти
Морквяний торт - рецепт
Морквяний торт приготувати не так складно, як може здатися на перший погляд. Базовий рецепт бісквіта, трохи тертої моркви і крему, і цікавий