Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Торт з вишнею та маскарпоне

Торт з вишнею та маскарпоне

15-02-2016, 14:16
702
Торт з вишнею та маскарпоне
Легкий сир маскарпоне є основою великої кількості різноманітних десертів. Завдяки своїй повітряної текстурою, такий сир здатний доповнити широке розмаїття десертів, виступаючи в якості крему або мусу і легко поєднуючись з широким асортиментом доповнень. Нижче ми розглянемо рецепти тортів з вишнею і маскарпоне.

Рецепт шоколадного торта з маскарпоне і вишнею


Якщо вам не доводилося готувати десерти з маскарпоне в якості одного з головних інгредієнтів, то почати краще всього з класики – поєднання крему, шоколаду та ягід.
Інгредієнти:
Для бісквіта:

  • яйця - 2 шт.;

  • цукор - 65 г;

  • ванільний екстракт - 5 мл;

  • борошно - 25 г;

  • крохмаль - 15 г;

  • какао-порошок - 15 г;

  • розпушувач - 1/2 ч. ложки.


  • Для крему:

  • желатин - 2 аркуша;

  • маскарпоне - 125 г;

  • сир - 235 г;

  • жирні вершки (33 %) - 125 мл


  • Для начинки:

  • консервовані вишні - 240 г;

  • кірш - 15 мл


  • Приготування
    Відокремте яєчні білки і збийте їх в піну. Жовтки розітріть дочиста з цукром і ваніллю. Додайте до жовтків сполучені разом сухі компоненти, а потім обережно з'єднайте з отриманою масою пишні білки. Випікайте все близько 20 хвилин при 180 градусах.
    Листовий желатин залиште розбухнути, заливши водою, а потім злегка відіжміть. Розтопіть листи на слабкому вогні. Швидко збийте з сиром маскарпоне. Окремо збийте вершки до стійких піків. З'єднайте вершкову масу з сирно-сирною і перемішайте все з розтопленим желатином.
    Бісквіт розріжте навпіл і полийте обидві половинки кіршем, покрийте їх кремом і з'єднати разом. Верхівку декоруйте вишеньками і полийте сиропом, в якому вони були законсервированны. Торт з сиром маскарпоне і вишнею залишають у холодильнику на дві години, а потім подають.

    Торт «Насолода» з вишнею та маскарпоне


    Інгредієнти:
    Для бісквіта:

  • яйця - 3 шт.;

  • цукор - 155 г;

  • борошно - 85 м;

  • розпушувач - 1/4 ч. ложки;


  • Для крему:

  • вершки для збивання - 340 мл;

  • маскарпоне - 275 мл;
  • Торт з вишнею та маскарпоне

  • цукор - 165 г;

  • вишні в сиропі - 340 р.


  • Приготування
    Яйця з цукром перетворіть в пишний крем і почніть поступово додавати до нього суміш сухих компонентів, не припиняючи збивання. Готове тісто розкласти у формі і запікайте півгодини при 180 градусах. Бісквіт остудіть і покрийте шаром вишень в сиропі. Поверх розподіліть крем, приготований з змішаних збитих вершків з сиром і цукром. При бажанні, декоруйте бісквітний торт з маскарпоне і вишнею шоколадною стружкою.




    Рекомендуємо добрі рецепти
    Торт «Бельгійський шоколад»
    Торт «Бельгійський шоколад»
    Рецепт домашнього десерту, який описаний далі, підкорить кожного любителя оригінальних солодощів! Повірте, такого шоколадного торта ви ще не
    Тірамісу без маскарпоне
    Тірамісу без маскарпоне
    Тірамісу зазвичай готують на основі сиру маскарпоне. Він просто чудовий і тане в роті. Але якщо у вас під рукою не виявилося такого інгредієнта, не
    Торт «Тірамісу в домашніх умовах
    Торт «Тірамісу в домашніх умовах
    Якщо ви без розуму від незвичайних і дуже ніжних десертів, то торт «Тірамісу» доведеться вам до вподоби. Це ласощі готується за різними рецептами,
    Торт з вишнею
    Торт з вишнею
    Вишня - дивовижно смачна ягода, яку полюбляють багато. І сьогодні ми поділимося оригінальними рецептами створення торта з нею. Десерт буде святковим,
    Торт з сиром маскарпоне
    Торт з сиром маскарпоне
    Маскарпоне - це італійський вершковий сир, який має пастоподібну консистенцію. Його досить часто використовують в створенні різних десертів. І
    Брауні з маскарпоне
    Брауні з маскарпоне
    Брауні - улюблений шоколадний десерт всіх ласунів! Але якщо вам захотілося спробувати щось новеньке, спробуйте брауні з маскарпоне! Ніжний смак