Тірамісу без маскарпоне

Простий рецепт тірамісу без маскарпоне
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати тірамісу без маскарпоне, горіхи слід замочити і залишити в холодильнику на ніч. Вимочені горіхи на наступний день промиваємо і збиваємо високошвидкісним блендером з 240 мл води, половиною масла і фініками (без кісточки). Натуральний і корисний крем для тірамісу без маскарпоне готовий!
Окремо змішуємо какао з кленовим сиропом і залишилися олією. Кава подслащиваем.
На дно креманки або склянки кладемо крихти з печива, просочуємо її невеликою кількістю кави, зверху покриваємо кремом з горіхів, за ним – суміш з какао. Повторюємо шар горіхового крему, посипаємо все печивом і прикрашаємо какао або шоколадом.
Швидкий рецепт тірамісу з вершками без маскарпоне
Інгредієнти:

Приготування
Вершки збиваємо до стійкої піни і з'єднуємо з йогуртом. Додаємо трохи цукру в каву і просочуємо напоєм перший шар печива. Зверху викладаємо половину горіхів і крему. Повторюємо шар і прикрашаємо десерт какао.
Рекомендуємо добрі рецепти

Тістечко тірамісу
Рецепт тірамісу в домашніх умовах зовсім не вимагає випікання. І при цьому не йде ні в яке порівняння з іншими найпростішими рецептами «на швидку

Торт «Тірамісу в домашніх умовах
Якщо ви без розуму від незвичайних і дуже ніжних десертів, то торт «Тірамісу» доведеться вам до вподоби. Це ласощі готується за різними рецептами,

Тірамісу в домашніх умовах
Італійське тістечко тірамісу - один з найсмачніших і найпопулярніших десертів у світі. Вважаєте, що приготувати тірамісу здатний тільки шеф-кухар

Рецепт тірамісу з маскарпоне
Тірамісу - популярний італійський десерт, основними інгредієнтами якого є печиво савоярді і сир маскарпоне. У нашій статті ми детально розберемо

Тірамісу без яєць
Тірамісу - знаменитий італійський десерт, який люблять у всьому світі. І зараз ми вам розповімо, як його зробити без яєць, якщо ви з якихось причин

Тірамісу з полуницею
Тірамісу - популярний італійський десерт, який робить печиво савоярді і сиром маскарпоне. А сьогодні ми пропонуємо вам цю смакота додати полуницю.