Пиріг із дріжджового тіста з повидлом

Відкритий пиріг з повидлом з дріжджового тіста
Інгредієнти:
Приготування
Дріжджі розводимо в половині підігрітого молока. Додаємо цукор, сіль, вбиваємо яйця і вливаємо молоко. Ретельно розмішуємо і додаємо частинами попередньо просіяне борошно. Вимішуємо тісто і вже в кінці замісу вливаємо розтоплений маргарин. Потім тісто злегка притрушиваем борошном, накриваємо і ставимо в тепло години на 3. Періодично його обминаємо. Тепер приблизно 1/4 частину тіста відокремлюємо і формуємо пиріг з повидлом: більшу частину розкачуємо пластом товщиною 10 мм і відправляємо в форму. Поверх розміщуємо шар повидла. Загинаємо краю приблизно на 2 див Інше тісто тонко розкачуємо і ріжемо тонкими смужками. Укладаємо їх зверху у вигляді решітки. Залишаємо пиріг хвилин на 30 а після цього випікаємо близько півгодини в нагрітій духовці.
Пиріг з повидлом з листкового дріжджового тіста
Інгредієнти:
Приготування
Стіл притрушиваем борошном, розкачуємо половину пласта тіста так, щоб покрити поверхню листа. Змащуємо її маслом і поверх розкладаємо розкачане тісто, звісивши зайве по бортику. Зайве тісто зрізаємо. Наносимо шар повидла. Яблуко ріжемо на 4 частини, серцевиною вирізаємо й ріжемо на четвертинки тонкими скибочками. Розкладаємо яблука поверх повидла. Розкачуємо решту листкове тісто. Ножем робимо надрізи одного розміру, в шаховому порядку. Злегка розтягнувши краю, поміщаємо пласт поверх начинки. Скріплюємо краю. Сіточку з тіста змащуємо збитим яйцем. Готуємо пиріг 25 хвилин при 180 градусах.
Закритий пиріг з яблучним повидлом з дріжджового тіста
Інгредієнти:

Приготування
Змішуємо теплу воду з дріжджами, 30 г борошна і цукром. Перемішуємо і залишаємо, поки з опари підніметься пінна «шапочка». Потім кладемо сіль і вливаємо олію. Дану масу виливаємо в просіяне борошно, формуємо тісто і даємо йому підійти протягом години. Ділимо тісто навпіл. Одну частину покласти в форму, руками розтягуємо по поверхні. Наносимо шар повидла, змішаного з подрібненим чорносливом, тертою цедрою і горіхами. Другу частину тіста розкачуємо до потрібного розміру, поміщаємо поверх начинки і скріплюємо краю. Даємо заготівлі постояти близько півгодини. А потім закритий пиріг з повидлом з дріжджового тіста випікаємо близько 30-35 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти

Дріжджовий пиріг з яблуками
Немає нічого складного в приготуванні яблучних пирогів, навіть дріжджових. Особливо, якщо ви скористаєтеся запропонованими далі, досить зрозумілими

Відкритий пиріг з повидлом
Ідеальним рішенням порадувати рідних, особливо малюків - спекти домашній відкритий пиріг. Такого роду випічка завжди виходить надзвичайно смачною і

Тертий пиріг з повидлом
Тертий пиріг з повидлом— популярна і улюблена багатьма домашня випічка. І це зрозуміло — така страва готується швидко, виходить дуже смачним, а набір

Листкове тісто з повидлом
Випічка з листкового тіста завжди вважалася самою швидкою і легкою, а в якості начинки можна вибрати джем, варення, згущене молоко і т. д. Давайте

Пиріг з повидлом
Печиво і тістечка вже трохи набридли, хочеться чогось домашнього і смачненького? Тоді представляємо вашій увазі декілька цікавих рецептів

Пісочний пиріг з повидлом
Пісочний пиріг з повидлом - чудова випічка до чаю в колі сім'ї. Приготувати її не складе особливих труднощів, і в цьому вам допоможуть наші цікаві