Булочки з листкового дріжджового тіста

Булочки з корицею з готового листкового дріжджового тіста - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
По суті, приготування булочок по даному рецепту зводиться до формування їх із готового пласта розкатаного дріжджового листкового тіста, який необхідно промазати сумішшю кориці з м'яким вершковим маслом і коричневим цукром. Інтенсивність солодощі і пряного смаку булочок регулюємо кількістю даних компонентів у начинці.
Підготовлений промазанный пласт скручуємо в рулет і нарізаємо фрагментами, товщиною два з половиною сантиметри. Після цього розташовуємо їх на деякій відстані один від одного на припыленном борошном деку, промазуємо поверхню збитим яєчком і притрушиваем ще трохи коричневим цукром зверху. Тепер залишилося тільки спекти булочки до готовності. Для цього необхідно помістити деко з ними в прогрітий духова шафа, а температурний режим при цьому має бути витриманий в межах 200 градусів.
Солодкі булочки з листкового дріжджового тіста з варенням
Інгредієнти:
Приготування
Листкове дріжджове тісто перед формуванням даних булочок має бути товщиною близько п'яти міліметрів, тому при необхідності розкачуємо його до потрібного стану. Далі розрізаємо пласт на вісім квадратів і по чотирьох кутах кожного, відступивши від краю приблизно по сантиметру, робимо два розрізи довжиною по два сантиметри і формують прямий кут. Іншими словами ви б вирізати з вихідного квадрата квадрат меншого розміру, не дорізуючи кілька сантиметрів по центру кожної його сторони.
Потім столовою ложкою накладаємо по центру кожного пласта густе варення, піднімаємо і стуляємо попарно протилежні його кути. В результаті отримуємо дуже ефектну форму булочок, які згодом промазуємо збитим яйцем, притрушиваем горіхами і випікаємо до рум'янцю в духовій шафі, який необхідно розігріти завчасно до 200 градусів.
Солодкі булочки з листкового дріжджового тіста з сиром - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування сирної начинки зернистий, не пливе сир змішуємо з цукровим піском і одним яйцем. Тепер додаємо будь-мікс сухофруктів. Це може бути родзинки з курагою і чорносливом або будь-яка інша комбінація. Не забуваємо добавку попередньо

Після цього розкачуємо листкове дріжджове тісто до отримання пласта товщиною шість міліметрів і розрізаємо його на прямокутники. На одну сторону кожного поміщаємо ковбаску, сформовану з сирною начинки, підверніть цей же край тіста і накриваємо їм начинку. Далі на інший вільної стороні прямокутника робимо розтини на деякій відстані один від одного і накриваємо нею бік з начинкою. Промазуємо вироби збитим яйцем, притрушиваем маком або кунжутним насінням і доводимо до рум'яності в заздалегідь розігрітій до 210 градусів духовці.
Рекомендуємо добрі рецепти

Булочки з корицею з дріжджового тіста
Сміливо приступайте до створення незвичайної випічки і з перших хвилин їх випікання ви зрозумієте, що не помилилися з рецептом. Неймовірний аромат

Булочки з сиром з дріжджового тіста
Чудово смачні солодкі домашні булочки люблять всі. У процесі їх випікання аромат, заповнює весь будинок, підкорює кожного і встояти, не спробувавши

Слойки з листкового дріжджового тіста
Напевно не буває рецептів випічки швидше, ніж слойки, приготовані з готового листкового тіста. Використовуючи листи дріжджового тесту, у вас вийде

Пиріжки з листкового тіста з яблуками
Щоб побалувати себе і рідню домашньою випічкою не потрібно бути віртуозним кулінаром. В будь-якому магазині представлений великий асортимент різного

Булочки з листкового тіста
Випічка з листкового тіста хороша тим, що з готового тіста можна швидко і з мінімумом зусиль приготувати смачні булочки до чаю. Начинку для таких