Пастила з яблук в домашніх умовах

Рецепт домашньої пастили з яблук без цукру
Інгредієнти:
Приготування
Яблука очищаємо від шкірки, ріжемо часточками. Викладаємо їх в каструлю, зверху трохи поливаємо водою. Ставимо їх тушкуватися на плиту. Якщо яблука солодкі, то 1 години буде цілком достатньо. Якщо ж використовуємо кислі і тверді сорти яблук, то їх краще тушкувати 2-3 години. Коли фрукти почнуть самостійно перетворюватися в пюре, знімаємо каструлю з вогню. Проціджуємо яблука і перетираємо їх через меленькое сито, щоб вийшло ніжне пюре карамельного кольору. Тепер розстилаємо пергамент, на нього викладаємо шар пюре товщиною до 7 мм. Товщі шар робити не можна, так як він буде погано сохнути. Духовку нагріваємо до 100 градусів і поміщаємо в неї лист з яблучним пюре. Дверцята духовки можна залишити злегка прочиненими. Коли домашня пастила з яблук підсохне, перевертаємо її і залишаємо ще на 2 години. Після цього знімаємо пастилу з паперу, ріжемо стрічками і скручуємо.
Виготовлення пастили з яблук в домашніх умовах
Інгредієнти:
Приготування
Яблука очищаємо від шкірки, ріжемо часточками, вирізаючи серединку. Кладемо в каструльку, вливаємо трохи води, щоб яблука не пригоріли, і тушкуємо на малому вогні. Коли вони почнуть розпадатися, знімаємо їх з вогню і охолоджуємо. Потім протираємо через сито. Отримане пюре змішуємо з білком. Краще, щоб він був охолодженим. Все це гарненько

Рекомендуємо добрі рецепти

Більовська пастила – рецепт
Знамениту белевську пастилу насправді неймовірно просто зробити самостійно. Запасайтеся терпінням, антоновскими яблуками і приступайте до створення

Як зробити пастилу в домашніх умовах?
З великого врожаю яблук зазвичай варять варення, компоти, сухофрукти, але забувають про такому чудовому ласощі, як пастила. Цю солодкість створити

Пастила в духовці
Домашня пастила, приготована власними руками - дивовижне ласощі для дорослих і дітей. Пропонуємо вам кілька простих рецептів, як її зробити в

Пастила з абрикосів
Пастила - це корисна і смачна солодкість, яку можна вживати окремо, або використовувати у створенні десертів. Її можна готувати з будь-яких ягід і

Пастила з чорної смородини
Найчастіше такі ласощі, як пастила, готують з груш, яблук, айви. Але її можна робити не тільки з фруктів, але і з ягід. У даній статті ми розглянемо

Пастила з яблук в мультиварці
Пастила - це смачний натуральний десерт, з яким знайомий, мабуть, кожен. Рецептів її створення з різних ягід і фруктів безліч. Сьогодні ми поговоримо