Торт «Вишня в снігу»
Якщо ви вирішили побалувати рідних і самостійно приготувати оригінальний смачний десерт, то ця стаття для вас. Нижче вас чекають рецепти торта «Вишня в снігу».
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно пшеничне 550 г;
сода – 5 г;
оцет – 5 мл;
сметана 20% жирності – 180 г;
вершкове масло натуральне – 200 р.
Для начинки:
консервована вишня без кісточок– 600 г;
цукровий пісок – 50 р.
Для крему:
цукрова пудра – 100 г;
сметана густа – 600 г;
ванілін;
біла кокосова стружка.
Приготування
Натуральне вершкове масло змішуємо зі сметаною, поступово підсипаючи просіяне борошно. І додаємо соду, гашену яблучним оцтом. Вимішуємо еластичне тісто. Ставимо його на годинку в холод, прикривши харчовою плівкою. Далі розділяємо його на 16 шматочків. Кожен з них розкачуємо і по центру укладаємо вишеньки, притрусивши їх цукром. Краї добре защипуємо. Викладаємо отримані «ковбаски» в круглу форму по колу, повністю заповнюючи її. Випікаємо 4 коржа в добре прогрітій духовці. Для одного коржа буде потрібно близько 20 хвилин. Потім їм даємо повністю охолонути. Жирну сметану збиваємо з додаванням цукрової пудри і рясно покриваємо кожен корж кремом. Даємо тортику добре просочитися. А потім посипаємо зверху кокосовою стружкою.
Інгредієнти:
готове листкове тісто – 1 упаковка;
вишні – 300 г;
жирна сметана – 400 г;
кокосова стружка – 200 г;
пісок цукровий – 150 г;
цукор ванільний – 15 р.
Приготування
Готове листкове тісто розморожуємо природним шляхом. Мікрохвильовкою при цьому користуватися не можна. Ріжемо його на 6 частин. Кожну розкачуємо. Повинні вийти смуги розміром приблизно 8 на 30 див. Поміщаємо їх на пергамент, промазанный маслом. По центру викладаємо в рядок вишні без кісточок. Краї тіста і акуратно піднімаємо, але щільно защипуємо. Отримані заготовки укладаємо на деко швом вниз. Запікаємо їх 15-20 хвилин в добре нагрітій духовці. Тепер готуємо крем: жирну сметану збиваємо з цукровим піском і ванільним цукром. Випечені трубочки з вишнями остуджуємо. Потім на велике блюдо викладаємо 3 трубочки, дуже добре змащуємо їх кремом, зверху кладемо ще 2 трубочки, також наносимо крем і завершуємо «будиночок» ще однією трубочкою. Заливаємо тортик залишилися кремом і посипаємо кокосовою стружкою. Важливо, щоб «соти» добре просочилися, тому торт «Вишня під снігом» перед подачею повинен постояти в холоді хоча б 5-6 годин. Якщо на торжество потрібен великий торт, то кількість продуктів треба пропорційно збільшити. Приємного чаювання!
Торт «Вишня в снігу» - рецепт
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Для крему:
Приготування
Натуральне вершкове масло змішуємо зі сметаною, поступово підсипаючи просіяне борошно. І додаємо соду, гашену яблучним оцтом. Вимішуємо еластичне тісто. Ставимо його на годинку в холод, прикривши харчовою плівкою. Далі розділяємо його на 16 шматочків. Кожен з них розкачуємо і по центру укладаємо вишеньки, притрусивши їх цукром. Краї добре защипуємо. Викладаємо отримані «ковбаски» в круглу форму по колу, повністю заповнюючи її. Випікаємо 4 коржа в добре прогрітій духовці. Для одного коржа буде потрібно близько 20 хвилин. Потім їм даємо повністю охолонути. Жирну сметану збиваємо з додаванням цукрової пудри і рясно покриваємо кожен корж кремом. Даємо тортику добре просочитися. А потім посипаємо зверху кокосовою стружкою.
Торт «Вишня під снігом» - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Готове листкове тісто розморожуємо природним шляхом. Мікрохвильовкою при цьому користуватися не можна. Ріжемо його на 6 частин. Кожну розкачуємо. Повинні вийти смуги розміром приблизно 8 на 30 див. Поміщаємо їх на пергамент, промазанный маслом. По центру викладаємо в рядок вишні без кісточок. Краї тіста і акуратно піднімаємо, але щільно защипуємо. Отримані заготовки укладаємо на деко швом вниз. Запікаємо їх 15-20 хвилин в добре нагрітій духовці. Тепер готуємо крем: жирну сметану збиваємо з цукровим піском і ванільним цукром. Випечені трубочки з вишнями остуджуємо. Потім на велике блюдо викладаємо 3 трубочки, дуже добре змащуємо їх кремом, зверху кладемо ще 2 трубочки, також наносимо крем і завершуємо «будиночок» ще однією трубочкою. Заливаємо тортик залишилися кремом і посипаємо кокосовою стружкою. Важливо, щоб «соти» добре просочилися, тому торт «Вишня під снігом» перед подачею повинен постояти в холоді хоча б 5-6 годин. Якщо на торжество потрібен великий торт, то кількість продуктів треба пропорційно збільшити. Приємного чаювання!
Рекомендуємо добрі рецепти
Торт «Чорний принц» на кефірі
Чудовий, неймовірно смачний і насичено шоколадний торт «Чорний принц» можна зробити самостійно з абсолютно звичайних компонентів. Основу цього
Торт «П'яна вишня» - класичний рецепт
Ідеальне поєднання шоколаду, вершкового крему і кислої вишні зібрав в собі рецепт чудового торта «П'яна вишня». Далі пропонуємо розібрати класичний
Торт з вишнями та сметаною
Випічка з фруктами завжди виходить особливо смачною і дуже соковитою. В якості начинки можна взяти практично будь-які плоди, але поєднання вишні і
Рецепт торта «Монастирська хата»
Торт «Монастирська хата» можна назвати витвором мистецтва. Він дуже гарний на вигляд, а його смак приголомшує уяву. Не вірите? А ви спробуйте його
Торт з вишнею
Вишня - дивовижно смачна ягода, яку полюбляють багато. І сьогодні ми поділимося оригінальними рецептами створення торта з нею. Десерт буде святковим,
Торт «Монастирська хата» з вишнею
Торт «Монастирська хата» з вишнею - дивовижне ласощі, яке відмінне підійде для святкового чаювання. Такий десерт припаде до смаку і дорослим і дітям.