Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Торт «Вишня в снігу»

Торт «Вишня в снігу»

23-02-2016, 17:49
2 914
Торт «Вишня в снігу»
Якщо ви вирішили побалувати рідних і самостійно приготувати оригінальний смачний десерт, то ця стаття для вас. Нижче вас чекають рецепти торта «Вишня в снігу».

Торт «Вишня в снігу» - рецепт


Інгредієнти:
Для тіста:

  • борошно пшеничне 550 г;

  • сода – 5 г;

  • оцет – 5 мл;

  • сметана 20% жирності – 180 г;

  • вершкове масло натуральне – 200 р.


  • Для начинки:

  • консервована вишня без кісточок– 600 г;

  • цукровий пісок – 50 р.


  • Для крему:

  • цукрова пудра – 100 г;

  • сметана густа – 600 г;

  • ванілін;

  • біла кокосова стружка.


  • Приготування
    Натуральне вершкове масло змішуємо зі сметаною, поступово підсипаючи просіяне борошно. І додаємо соду, гашену яблучним оцтом. Вимішуємо еластичне тісто. Ставимо його на годинку в холод, прикривши харчовою плівкою. Далі розділяємо його на 16 шматочків. Кожен з них розкачуємо і по центру укладаємо вишеньки, притрусивши їх цукром. Краї добре защипуємо. Викладаємо отримані «ковбаски» в круглу форму по колу, повністю заповнюючи її. Випікаємо 4 коржа в добре прогрітій духовці. Для одного коржа буде потрібно близько 20 хвилин. Потім їм даємо повністю охолонути. Жирну сметану збиваємо з додаванням цукрової пудри і рясно покриваємо кожен корж кремом. Даємо тортику добре просочитися. А потім посипаємо зверху кокосовою стружкою.

    Торт «Вишня під снігом» - рецепт


    Інгредієнти:

  • готове листкове тісто – 1 упаковка;

  • вишні – 300 г;

  • жирна сметана – 400 г;

  • кокосова стружка – 200 г;

  • пісок цукровий – 150 г;

  • цукор ванільний – 15 р.


  • Приготування
    Готове листкове тісто розморожуємо природним шляхом. Мікрохвильовкою при цьому користуватися не можна. Ріжемо його на 6 частин. Кожну розкачуємо. Повинні вийти смуги розміром приблизно 8 на 30 див. Поміщаємо їх на пергамент, промазанный маслом. По центру викладаємо в рядок вишні без кісточок. Краї тіста і акуратно піднімаємо, але щільно защипуємо. Отримані заготовки укладаємо на деко швом вниз. Запікаємо їх 15-20
    Торт «Вишня в снігу»
    хвилин в добре нагрітій духовці. Тепер готуємо крем: жирну сметану збиваємо з цукровим піском і ванільним цукром. Випечені трубочки з вишнями остуджуємо. Потім на велике блюдо викладаємо 3 трубочки, дуже добре змащуємо їх кремом, зверху кладемо ще 2 трубочки, також наносимо крем і завершуємо «будиночок» ще однією трубочкою. Заливаємо тортик залишилися кремом і посипаємо кокосовою стружкою. Важливо, щоб «соти» добре просочилися, тому торт «Вишня під снігом» перед подачею повинен постояти в холоді хоча б 5-6 годин. Якщо на торжество потрібен великий торт, то кількість продуктів треба пропорційно збільшити. Приємного чаювання!
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Торт «Чорний принц» на кефірі
    Торт «Чорний принц» на кефірі
    Чудовий, неймовірно смачний і насичено шоколадний торт «Чорний принц» можна зробити самостійно з абсолютно звичайних компонентів. Основу цього
    Торт «П'яна вишня» - класичний рецепт
    Торт «П'яна вишня» - класичний рецепт
    Ідеальне поєднання шоколаду, вершкового крему і кислої вишні зібрав в собі рецепт чудового торта «П'яна вишня». Далі пропонуємо розібрати класичний
    Торт з вишнями та сметаною
    Торт з вишнями та сметаною
    Випічка з фруктами завжди виходить особливо смачною і дуже соковитою. В якості начинки можна взяти практично будь-які плоди, але поєднання вишні і
    Рецепт торта «Монастирська хата»
    Рецепт торта «Монастирська хата»
    Торт «Монастирська хата» можна назвати витвором мистецтва. Він дуже гарний на вигляд, а його смак приголомшує уяву. Не вірите? А ви спробуйте його
    Торт з вишнею
    Торт з вишнею
    Вишня - дивовижно смачна ягода, яку полюбляють багато. І сьогодні ми поділимося оригінальними рецептами створення торта з нею. Десерт буде святковим,
    Торт «Монастирська хата» з вишнею
    Торт «Монастирська хата» з вишнею
    Торт «Монастирська хата» з вишнею - дивовижне ласощі, яке відмінне підійде для святкового чаювання. Такий десерт припаде до смаку і дорослим і дітям.