Торт «Ідеал» з волоськими горіхами
Торт на наших столах найчастіше - символ свята або застілля з гостями. Але прочитавши цю статтю і дізнавшись, як приготувати торт «Ідеал», таке свято на вашому столі буде траплятися набагато частіше. Адже це дійсно ідеальний чудовий і легкий тортик.
Цей тортик варто почати готувати з того, що поставити варитися згущене молоко. Не полінуйтеся саме зварити її будинку, а не купити готову. Так смак і консистенція крему будуть ідеальними.
Інгредієнти:
борошно – 230 г;
мед — 70 г;
яйце — 4 шт.;
цукор — 250 г;
ром — 50 мл;
вершкове масло — 200 г;
горіхи — 200 г;
варена згущене молоко – 1 залізна банку
сода – 1/2 ч. ложки;
лимон – 1 шт.;
ванілін.
Приготування
Яйця, мед, коньяк і цукор добре збиваємо міксером до однорідності. Горіхи подрібнюємо блендером або в кавомолці в крихту. Половину горіхів висипаємо в яйця і також висипаємо туди ванілін і соду, перемішуємо. Частинами додаємо борошно, обов'язково просіяне. Т. к. по суті, наші коржі є бісквітами, то просіювання борошна просто обов'язкова процедура. Тоді коржі добре підійдуть і буду м'якими і повітряними. Добре збиваємо тісто, воно вийде досить рідке. З нього нам потрібно спекти 3 коржі. Найкраще це робити в рознімної формі, змащеній маслом або застеленому пергаментом, при температурі 180 градусів 20 хвилин.
Для крему м'яке масло збиваємо зі згущеним молоком, додаємо туди залишилися горіхи і сік лимона. Можна також добре подрібнити в блендері лимонну м'якоть і також додати в крем. Гарненько вимішуємо і ставимо в холодильник, поки испекутся коржі і повністю охолонуть.
Остиглі коржі рясно промазуємо кремом, не забуваючи про бока тортика. Прикрасити можна присипавши какао або горіхами. Додати в залишки крему какао та прикрасити за допомогою кондитерського шприца.
У приготуванні цього торта основною дією є збивання, тому міксер буде тут просто незамінним помічником.
Інгредієнти:
яйце – 4 шт.;
борошно – 250 г;
масло вершкове – 450 г;
цукор – 210 г;
цукрова пудра – 200 г;
горіхи – 170 г;
кава еспресо – 160 мл;
сода – 05 ч. ложки.
Приготування
Розтираємо 200 г м'якого масла з цукром і, збиваючи, по одному вводимо яйця. Просіюємо борошно разом з содою і поступово втручається в тісто. Горіхи подрібнити і половину додамо в тісто. Також вмішуємо в тісто 100 мл кави. Якщо у вас не виявилося заварної кави, його можна замінити розчинним. Тоді буде потрібно 4 ст. ложки розчинної кави на 2 ст. ложки теплої води. З тіста випікаємо коржі, або печемо один великий бісквіт і потім його розрізаємо на тонкі шари.
Масло і цукрову пудру збиваємо, додаємо туди залишки горіхів і 60 мл кави (або 2 ст. ложки розчинної на 1 ст. ложку води). Цим кремом промазуємо остиглі коржі і прикрашаємо на свій смак.
Рецепт торта «Ідеал» з волоськими горіхами в домашніх умовах
Цей тортик варто почати готувати з того, що поставити варитися згущене молоко. Не полінуйтеся саме зварити її будинку, а не купити готову. Так смак і консистенція крему будуть ідеальними.
Інгредієнти:
Приготування
Яйця, мед, коньяк і цукор добре збиваємо міксером до однорідності. Горіхи подрібнюємо блендером або в кавомолці в крихту. Половину горіхів висипаємо в яйця і також висипаємо туди ванілін і соду, перемішуємо. Частинами додаємо борошно, обов'язково просіяне. Т. к. по суті, наші коржі є бісквітами, то просіювання борошна просто обов'язкова процедура. Тоді коржі добре підійдуть і буду м'якими і повітряними. Добре збиваємо тісто, воно вийде досить рідке. З нього нам потрібно спекти 3 коржі. Найкраще це робити в рознімної формі, змащеній маслом або застеленому пергаментом, при температурі 180 градусів 20 хвилин.
Для крему м'яке масло збиваємо зі згущеним молоком, додаємо туди залишилися горіхи і сік лимона. Можна також добре подрібнити в блендері лимонну м'якоть і також додати в крем. Гарненько вимішуємо і ставимо в холодильник, поки испекутся коржі і повністю охолонуть.
Остиглі коржі рясно промазуємо кремом, не забуваючи про бока тортика. Прикрасити можна присипавши какао або горіхами. Додати в залишки крему какао та прикрасити за допомогою кондитерського шприца.
Як спекти горіхово-кавовий торт «Ідеал»
У приготуванні цього торта основною дією є збивання, тому міксер буде тут просто незамінним помічником.
Інгредієнти:
Приготування
Розтираємо 200 г м'якого масла з цукром і, збиваючи, по одному вводимо яйця. Просіюємо борошно разом з содою і поступово втручається в тісто. Горіхи подрібнити і половину додамо в тісто. Також вмішуємо в тісто 100 мл кави. Якщо у вас не виявилося заварної кави, його можна замінити розчинним. Тоді буде потрібно 4 ст. ложки розчинної кави на 2 ст. ложки теплої води. З тіста випікаємо коржі, або печемо один великий бісквіт і потім його розрізаємо на тонкі шари.
Масло і цукрову пудру збиваємо, додаємо туди залишки горіхів і 60 мл кави (або 2 ст. ложки розчинної на 1 ст. ложку води). Цим кремом промазуємо остиглі коржі і прикрашаємо на свій смак.
Рекомендуємо добрі рецепти
Торт «П'яна вишня» - класичний рецепт
Ідеальне поєднання шоколаду, вершкового крему і кислої вишні зібрав в собі рецепт чудового торта «П'яна вишня». Далі пропонуємо розібрати класичний
Празький торт зі згущеним молоком - рецепт
Празький торт - це чудовий шоколадний бісквіт, який просочений найніжнішим вершковим кремом. Від такого домашнього ласощі неможливо відмовитися.
Ленінградський торт - рецепт
Любите смачні тортики, які швидко готуються? Значить вам точно сподобається рецепт десерту "Ленінградського". Як його приготувати, який знадобиться
Торт з бананами - рецепт
Торт з бананами - дивовижне ласощі, яке припаде до смаку, як дорослим, так і дітям. Такий десерт неодмінно прикрасить будь-який святковий стіл.
Торт з горіхами
Горіхи - досить поживний та калорійний продукт, який часто використовують для приготування салатів та випічки. І сьогодні мова піде про торти з
Торт з волоськими горіхами
Торт з волоськими горіхами відмінного підійде як для святкового торжества, так для дружнього чаювання у вихідний день. Таке ласощі оцінять по