Бананові капкейки
Потрібен простий, оригінальний і швидкий десерт? Тоді приготуйте бананові капкейки за запропонованими нижче рецептами, і чудове ласощі порадує вас спокусливим ароматом і ніжним смаком.
Інгредієнти:
борошно пшеничне – 160 г;
сметана – 55 г;
вершкове масло – 110 г;
цукровий пісок – 110 г;
ванільний цукор – 25 г;
яйця – 2 шт.;
великі перестиглі банани – 2 шт.;
розпушувач – 5 г;
Для крему:
вершкове масло – 60 г;
недозрілий великий банан – 1 шт.;
сік лимона – 1/2 ч. ложки;
ваніль – 1/2 ч. ложки;
цукрова пудра – 480 р.
Приготування
Першим ділом розтираємо м'яке вершкове масло з цукровим піском. Потім додаємо ванільний цукор, збиті до пишноти яйця і ще раз пробиваємо міксером всі разом. Тепер очищаємо і перетворюємо на пюре банани, додаємо їх в тісто, закладаємо сметану і знову збиваємо масу до однорідності. Тепер накладаємо отримане тісто у формочки для капкейків, заповнюючи їх на дві третини від загального обсягу, і розміщуємо в заздалегідь прогрітій до 190 градусів духовці на середньому рівні. Приблизно через двадцять хвилин капкейки підрум'яняться і будуть готові.
Для подачі можна приготувати додатково банановий крем для капкейків і доповнити їм вироби, видавивши його зверху за допомогою кондитерського мішка. Для його приготування з'єднуємо трохи збите м'яке вершкове масло і склянка цукрової пудри, і збиваємо разом протягом семи хвилин. Потім додаємо бананове пюре, змішане з лимонним соком, ваніль і знову збиваємо масу за допомогою міксера до пишноти. Тепер малими порціями вводимо залишилася пудру, продовжуючи збивати. Перед прикрасою виробів крем повинен постояти в холодильнику близько години.
Інгредієнти:
борошно пшеничне – 135 г;
масло рослинне – 60 мл;
молоко – 55 мл;
цукровий пісок – 245 г;
стиглий великий банан – 1 шт.;
яйце – 1 шт.;
порошок какао – 45 г;
розпушувач і сода – 05 ч. ложки;
ванільний екстракт – 05 ч. ложки;
вода – 125 мл;
сіль – щіпка.
Приготування
У миску покласти сухі інгредієнти. Розім'яту виделкою банан з'єднуємо з рідкими компонентами і змішуємо з сухими до отримання однорідної маси. Заповнюємо отриманою сумішшю на три чверті від всього обсягу формочки для капкейків і розміщуємо їх на двадцять хвилин в заздалегідь прогрітій до 185 градусів духовці.
По готовності шоколадні капкейки можна подати з бананової начинкою, приготовленої за рецептом вище. Можна покрити таким кремом вироби зверху або наповнити їм капкейки всередині, вийнявши за допомогою ложечки трохи м'якоті і заповнивши порожнечу начинкою.
Бананові капкейки - рецепт
Інгредієнти:
Для крему:
Приготування
Першим ділом розтираємо м'яке вершкове масло з цукровим піском. Потім додаємо ванільний цукор, збиті до пишноти яйця і ще раз пробиваємо міксером всі разом. Тепер очищаємо і перетворюємо на пюре банани, додаємо їх в тісто, закладаємо сметану і знову збиваємо масу до однорідності. Тепер накладаємо отримане тісто у формочки для капкейків, заповнюючи їх на дві третини від загального обсягу, і розміщуємо в заздалегідь прогрітій до 190 градусів духовці на середньому рівні. Приблизно через двадцять хвилин капкейки підрум'яняться і будуть готові.
Для подачі можна приготувати додатково банановий крем для капкейків і доповнити їм вироби, видавивши його зверху за допомогою кондитерського мішка. Для його приготування з'єднуємо трохи збите м'яке вершкове масло і склянка цукрової пудри, і збиваємо разом протягом семи хвилин. Потім додаємо бананове пюре, змішане з лимонним соком, ваніль і знову збиваємо масу за допомогою міксера до пишноти. Тепер малими порціями вводимо залишилася пудру, продовжуючи збивати. Перед прикрасою виробів крем повинен постояти в холодильнику близько години.
Шоколадно-бананове капкейки
Інгредієнти:
Приготування
У миску покласти сухі інгредієнти. Розім'яту виделкою банан з'єднуємо з рідкими компонентами і змішуємо з сухими до отримання однорідної маси. Заповнюємо отриманою сумішшю на три чверті від всього обсягу формочки для капкейків і розміщуємо їх на двадцять хвилин в заздалегідь прогрітій до 185 градусів духовці.
По готовності шоколадні капкейки можна подати з бананової начинкою, приготовленої за рецептом вище. Можна покрити таким кремом вироби зверху або наповнити їм капкейки всередині, вийнявши за допомогою ложечки трохи м'якоті і заповнивши порожнечу начинкою.
Рекомендуємо добрі рецепти
Банановий крем
Приготувавши банановий крем за нашими рекомендаціями, у вас вийде не тільки відмінне доповнення для торта або капкейків, але і смачний і напрочуд
Ванільні капкейки
Найароматнішим варіантом домашньої випічки можна впевнено назвати ванільні капкейки. Використовуючи рецепти, запропоновані далі, ви швидко і без
Шоколадні капкейки
Шоколадні капкейки - вишукана, ніжна і дуже смачне ласощі, яке хочеться їсти знову і знову. Приготувати капкейки зовсім нескладно, головне - знати
Капкейки - рецепт
Капкейки - дуже смачне американське ласощі, схоже на наші кекси і маффіни. Готувати такий десерт дуже просто, та й випікається він швидко. Отже
Крем для капкейків
Капкейк - це дивовижний американський десерт, дуже нагадує наші кекси. І сьогодні піде про крем для цього ласощі. Ми підібрали для вас найбільш
Сирний капкейк
Капкейк - це десерт американського походження, дуже нагадує наші кекси, тільки зверху покритий кремом. В нашій сьогоднішній статті ми поговоримо про