» » Банановий крем

Банановий крем

Банановий крем
Є маса варіантів приготування різних кремів. Зараз ви дізнаєтеся, як зробити банановий крем.
Банановий крем для капкейків
Інгредієнти:

  • вершкове масло 73% жирності – 50 г;

  • бананове пюре – 05 склянки;

  • лимонний сік – 2 мл;

  • пудра цукрова – 120 г;

  • ваніль – щіпка.


  • Приготування
    У бананове пюре додаємо сік лимона, ваніль і перемішуємо. Масло збиваємо міксером близько 5 хвилин. Коли олійна маса стане пишною, починаємо частинами додавати цукрову пудру не припиняючи процесу збивання. Також додаємо бананове пюре і продовжуємо збивати. Ставимо крем в холодильник і залишаємо там до його застигання. А далі за допомогою кондитерського мішка наносимо його на остиглі капкейки .
    Банановий крем – рецепт
    Інгредієнти:

  • банани – 2 шт.;

  • сметана 21% жирності – 195 г;

  • пудра цукрова – 2 ст. ложки;

  • ванільний цукор – 5 р.


  • Приготування
    У сметану додаємо цукрову пудру і збиваємо міксером до загустіння. Банани очищаємо і нарізаємо шматочками. Перетворюємо їх в пюре і змішати з раніше збитою сметаною.
    Сирно-банановий крем
    Інгредієнти:

  • кефір 25% жирності – 115 мл;

  • сир 5% жирності – 195 г;

  • банани – 2 шт.;

  • цукор;

  • ванілін.


  • Приготування
    Сир розтираємо блендером до однорідності. Додаємо банани, нарізані шматочками, кефір, ванілін і цукор за смаком і знову добре збиваємо.
    Пісний банановий крем
    Інгредієнти:

  • банани – 2 шт.;

  • апельсиновий сік – 50 мл;

  • шоколад – 100 г;

  • цукор – 75 р.


  • Приготування
    Банани чистимо від шкірки, нарізаємо шматочками і подрібнюємо в блендері. Додаємо апельсиновий сік, цукор і проварюємо масу на середньому вогні, помішуючи. Додаємо в каструльку поламаний на шматочки шоколад, вимикаємо вогонь. У гарячому банановому пюре шоколад розтане. Розмішуємо до однорідної маси, розкладаємо крем по стаканчиках і прибираємо в холодильник години на 2. За цей час він добре загусне.
    Банановий крем заварний
    Інгредієнти:

  • банан – 70 г;

  • цукор – 25 г;

  • борошно високої якості – 3 ст. ложки;

  • масло вершкове 73% жирності – 15 г;

  • яйця – 1 шт.;

  • молоко – 3/4 склянки.


  • Приготування
    Спочатку розтираємо яйце з цукром і вершковим маслом. Додаємо в отриману масу борошно і добре розмішуємо. Молоко трохи нагріваємо і приблизно 40 мл вливаємо в яєчну суміш і добре перемішуємо. Залишилося молоко нагріваємо сильніше і постійно помішуючи, вливаємо в нього яєчну суміш. Маса повинна почати загусати. Тут же знімаємо її з вогню і добре перемішуємо. Банан тремо на крупній тертці, додаємо його в крем, перемішуємо і знову нагріваємо, не забуваючи при цьому помішувати. Такий крем краще всього наносити на коржі відразу ж в теплому вигляді.
    Як зробити банановий крем з вершками?
    Інгредієнти:

  • жовтки яєчні – 6 шт.;

  • ванільний цукор – 1 пакетик;

  • молоко – 25 склянки;

  • банани – 3 шт.;

  • крохмаль кукурудзяний – 6 ст. ложок;

  • вершки 20% жирності – 200 мл;

  • цукрова пудра – 3 склянки;

  • солодкий крекер – 150 р.


  • Приготування
    Яєчні жовтки збиваємо до тих пір, поки вони не побіліють, з ванільним цукром. Додаємо кукурудзяний крохмаль. Молоко нагріваємо і поступово вливаємо його в отриману суміш, постійно помішуючи. Виливаємо отриману масу в каструлю, ставимо на середній вогонь і варимо до загустіння, помішуючи. Накриваємо каструлю кришкою. 1 банан дрібненько ріжемо, а решту 2 банана за допомогою блендера перетворюємо на пюре. Солодкий крекер перетворюємо в крихту за допомогою блендера. Вершки змішуємо цукровою пудрою. Змішуємо всі підготовлені інгредієнти і викладаємо отриманий крем в порційні креманки.
    Банановий крем із згущеним молоком
    Банановий крем

    Інгредієнти:

  • банани – 200 г;

  • згущене молоко – 200 г;

  • масло вершкове 73% жирності – 200 р.


  • Приготування
    Банани чистимо і нарізаємо шматочками. Кладемо вершкове масло (воно має бути злегка розм'якшеним) в блендер і починаємо збивати, поступово додаючи згущене молоко. Збиваємо до тих пір, поки маса не стане однорідною. Додаємо бананове пюре і знову збиваємо до пухкої маси.
    Приємного апетиту!
    Додав: admin | 30-01-2016, 15:51
    Переглядів: 522