» » Сирно-банановий крем

Сирно-банановий крем

Сирно-банановий крем
Сирний крем з бананом може стати легким десертом або доповненням до випічки. Готову повітряну масу приємно їсти просто так, використовувати в якості начинки для млинців або коржів, або прикрашати торти. Легкий крем з бананом стане вашим улюбленим блюдом, завдяки нашим простим рецептами.

Сирно-банановий крем – рецепт


Інгредієнти:

  • сир - 2 1/2 ст.;

  • вершки - 2/3 ст.;

  • цукрова пудра - 1/2 ст.;

  • ваніль - 1 ч. ложка;

  • банани - 2 шт.;

  • кокосова стружка - 1/2 ст.;

  • пісочне печиво - 15 шт.


  • Приготування
    З допомогою міксера збиваємо сир з вершками і цукровою пудрою до однорідності. В однорідну кремову масу додаємо трохи ванілі і нарізаний банан. Знову збиваємо крем до утворення гладкої, пюреподібної маси. Залишився банан нарізаємо тонкими кільцями.
    На дно креманки або келихи, в якому буде подаватися десерт, викладаємо три скибочки банана. Покриваємо бананову основу 2 столовими ложками крему і посипаємо сумішшю з крихти пісочного печива і кокосової стружки. Повторюємо верстви до тих пір, поки не заповнимо всю форму.
    Перед подачею бананово-сирний крем повинен настоятися не менше 3 годин в холодильнику.

    Сирно-банановий крем для торта


    Інгредієнти:

  • сир - 1 ст.;

  • сир маскарпоне - 1 ст.;

  • мед - 4 ст. ложки;

  • ванільний екстракт - 1/2 ч. ложки;

  • банан - 1 шт.


  • Приготування
    Сир протираємо через сито для більшої однорідності, після чого пересипаємо його в блендер і збиваємо разом з сиром маскарпоне до утворення повітряної маси. Доповнюємо крем медом і ваніллю, після чого змішуємо з банановим пюре і використовуємо для приготування улюблених тортів або їмо просто так.

    Як приготувати сирно-банановий крем?


    Інгредієнти:

  • сир - 100 г;

  • банан - 1 шт.;

  • смородина - 1 жменя;

  • кориця - щіпка;

  • мед - 1 ст. ложка.


  • Приготування
    Сирно-банановий крем

    Сир пюрируем в блендері. Якщо сир сухуватий, то додайте до нього вершки, щоб вийшла в'язка однорідна маса. Трохи підсолодимо сирний крем медом, а для вираженого смаку і аромату додамо щіпку кориці. Половину банана також пюрируем і додаємо в сирну масу. Змішуємо сир з ягодами смородини і нарізаним бананом, а потім подаємо окремо або загорнувши в блін або корж.
    Такого роду десерт можна урізноманітнити на свій розсуд: додати різні фрукти, горіхи і ягоди, або вимісіть сир зі збитими до твердих піків вершками, якщо бажаєте отримати більш повітряний крем.
    Додав: admin | 5-07-2015, 22:04
    Переглядів: 957