Сирно-банановий крем
Сирний крем з бананом може стати легким десертом або доповненням до випічки. Готову повітряну масу приємно їсти просто так, використовувати в якості начинки для млинців або коржів, або прикрашати торти. Легкий крем з бананом стане вашим улюбленим блюдом, завдяки нашим простим рецептами.
Інгредієнти:
сир - 2 1/2 ст.;
вершки - 2/3 ст.;
цукрова пудра - 1/2 ст.;
ваніль - 1 ч. ложка;
банани - 2 шт.;
кокосова стружка - 1/2 ст.;
пісочне печиво - 15 шт.
Приготування
З допомогою міксера збиваємо сир з вершками і цукровою пудрою до однорідності. В однорідну кремову масу додаємо трохи ванілі і нарізаний банан. Знову збиваємо крем до утворення гладкої, пюреподібної маси. Залишився банан нарізаємо тонкими кільцями.
На дно креманки або келихи, в якому буде подаватися десерт, викладаємо три скибочки банана. Покриваємо бананову основу 2 столовими ложками крему і посипаємо сумішшю з крихти пісочного печива і кокосової стружки. Повторюємо верстви до тих пір, поки не заповнимо всю форму.
Перед подачею бананово-сирний крем повинен настоятися не менше 3 годин в холодильнику.
Інгредієнти:
сир - 1 ст.;
сир маскарпоне - 1 ст.;
мед - 4 ст. ложки;
ванільний екстракт - 1/2 ч. ложки;
банан - 1 шт.
Приготування
Сир протираємо через сито для більшої однорідності, після чого пересипаємо його в блендер і збиваємо разом з сиром маскарпоне до утворення повітряної маси. Доповнюємо крем медом і ваніллю, після чого змішуємо з банановим пюре і використовуємо для приготування улюблених тортів або їмо просто так.
Інгредієнти:
сир - 100 г;
банан - 1 шт.;
смородина - 1 жменя;
кориця - щіпка;
мед - 1 ст. ложка.
Приготування
Сир пюрируем в блендері. Якщо сир сухуватий, то додайте до нього вершки, щоб вийшла в'язка однорідна маса. Трохи підсолодимо сирний крем медом, а для вираженого смаку і аромату додамо щіпку кориці. Половину банана також пюрируем і додаємо в сирну масу. Змішуємо сир з ягодами смородини і нарізаним бананом, а потім подаємо окремо або загорнувши в блін або корж.
Такого роду десерт можна урізноманітнити на свій розсуд: додати різні фрукти, горіхи і ягоди, або вимісіть сир зі збитими до твердих піків вершками, якщо бажаєте отримати більш повітряний крем.
Сирно-банановий крем – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
З допомогою міксера збиваємо сир з вершками і цукровою пудрою до однорідності. В однорідну кремову масу додаємо трохи ванілі і нарізаний банан. Знову збиваємо крем до утворення гладкої, пюреподібної маси. Залишився банан нарізаємо тонкими кільцями.
На дно креманки або келихи, в якому буде подаватися десерт, викладаємо три скибочки банана. Покриваємо бананову основу 2 столовими ложками крему і посипаємо сумішшю з крихти пісочного печива і кокосової стружки. Повторюємо верстви до тих пір, поки не заповнимо всю форму.
Перед подачею бананово-сирний крем повинен настоятися не менше 3 годин в холодильнику.
Сирно-банановий крем для торта
Інгредієнти:
Приготування
Сир протираємо через сито для більшої однорідності, після чого пересипаємо його в блендер і збиваємо разом з сиром маскарпоне до утворення повітряної маси. Доповнюємо крем медом і ваніллю, після чого змішуємо з банановим пюре і використовуємо для приготування улюблених тортів або їмо просто так.
Як приготувати сирно-банановий крем?
Інгредієнти:
Приготування
Сир пюрируем в блендері. Якщо сир сухуватий, то додайте до нього вершки, щоб вийшла в'язка однорідна маса. Трохи підсолодимо сирний крем медом, а для вираженого смаку і аромату додамо щіпку кориці. Половину банана також пюрируем і додаємо в сирну масу. Змішуємо сир з ягодами смородини і нарізаним бананом, а потім подаємо окремо або загорнувши в блін або корж.
Такого роду десерт можна урізноманітнити на свій розсуд: додати різні фрукти, горіхи і ягоди, або вимісіть сир зі збитими до твердих піків вершками, якщо бажаєте отримати більш повітряний крем.
Рекомендуємо добрі рецепти
Сирно-шоколадний крем
Сирно-шоколадний крем відмінно підійде для будь-якої випічки, а може бути і самостійним десертом. Гарний такий крем тим, що їсти його можна не тільки
Фруктовий крем
Фруктовий крем може виступати як в якості самостійного десерту, так і використовуватися у вигляді начинки для тортів чи тістечок. У нашій статті ми
Вершково-сирний крем
Вершково-сирний крем можна використовувати як для промазки тортів, еклерів, тістечок, так і вживати в якості самостійного десерту зі свіжими ягодами
Шоколадно-банановий крем
Крем з бананів і шоколаду - відмінне доповнення для улюблених десертів, хоча і далеко не дієтичне. Давайте розглянемо декілька варіантів його
Банановий рулет
Банановий рулет - чудова випічка для вечірнього чаювання в сімейному колі. У нашій статті ми зібрали кілька цікавих варіантів цієї популярної
Тірамісу з полуницею
Тірамісу - популярний італійський десерт, який робить печиво савоярді і сиром маскарпоне. А сьогодні ми пропонуємо вам цю смакота додати полуницю.