Сирно-шоколадний крем

Сирно-шоколадний крем для торта
Інгредієнти:
Приготування
Какао-порошок змішати з цукровим піском, поступово вливаємо тепле молочко і перемішуємо. Потім додаємо сир, розвести вершками і збиваємо міксером до ніжної однорідної консистенції. Прибираємо крем в холодильник на 15 хвилин, а потім використовуємо для прикраси тортів або просто викладаємо в вазочку, посипаємо шоколадом і подаємо на стіл.
Сирно-шоколадний крем для дитини
Інгредієнти:
Приготування
Отже, сир як слід, розминаємо виделкою, а потім вливаємо вершки, всипаємо цукор і терту лимонну цедру. Потім додаємо сік, какао-порошок і все гарненько збиваємо міксером до однорідного стану. Далі в отриману масу кладемо порізану кубиками мармелад і перекладаємо готовий крем в креманку. Прикрашаємо десерт за вашим бажанням свіжими ягодами і фруктами.
Рецепт сирно-шоколадного крему
Інгредієнти:

Приготування
Трохи шоколаду натираємо на терочке і залишаємо для прикраси. Решті шоколад розламуємо, кладемо в миску і розтоплюємо. Потім поступово підливаємо до шоколаду молоко. Сир гарненько розмішуємо до однорідної консистенції у мисці. Охолоджені вершки збиваємо міксером в круту піну і обережно підмішуємо до сиру. Далі розділяємо крем на дві рівні частини. В одну половинку вливаємо розплавлений шоколад, а до другої додаємо ванільний цукор. Тепер беремо високі келихи і викладаємо в довільному порядку білий і шоколадний крем. Після цього акуратно розмішуємо виделкою, щоб домогтися мармурового ефекту. Готовий десерт прибираємо ненадовго в холодильник і безпосередньо перед подачею на стіл посипаємо приготовленої раніше шоколадною стружкою.
Рекомендуємо добрі рецепти

Вершково-шоколадний мус
Вершково-шоколадний мус - надзвичайно легкий десерт, з ніжним смаком. Для любителів вершково-шоколадних десертів наші рецепти будуть якраз до речі.

Шоколадно-горіховий крем
Шоколадно-горіховий крем - завжди виграшний варіант в приготуванні будь-якої випічки. Адже шоколад люблять практично всі, а горіхи надають йому ще

Шоколадний ганаш - рецепт
Шоколадний ганаш - це не екзотична страва, як може видатися з назви, а всього лише шоколадний крем. Ганаш найчастіше використовують в приготуванні

Шоколадний мус без яєць
Шоколадний мус - це чудовий французький десерт. Його основними інгредієнтами є шоколад і яйця. Але якщо ви з якихось причин, не вживаєте останній

Шоколадний крем з какао
Шоколадний крем з какао - це не тільки чудова прошарок для тортів і пирогів, але і цілком самостійний десерт, який відмінно підійде до чашки чаю або

Торт зі збитими вершками
Не знаєте, який десерт подати до чаю на святковий стіл, тоді пропонуємо вам безпрограшний варіант приготування торта зі збитими вершками. Таке ласощі