Шоколадний ганаш - рецепт

Рецепт шоколадного ганаша
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування крему ганаш шоколад розламуємо на шматочки і кладемо в каструльку. Вершки наливаємо у ковшичек, додаємо цукрову пудру і ретельно перемішуємо. Доводимо суміш до кипіння, але не кип'ятимо, а потім виливаємо все до шоколаду і залишаємо на пару хвилин. Після цього розмішуємо масу з допомогою віночка до однорідної консистенції, кладемо вершкове масло і знову перемішуємо. В результаті у вас повинен вийти блискучий шоколадний ганаш під мастику.
Шоколадний ганаш для торта
Інгредієнти:
Приготування
А ось ще один рецепт шоколадного ганаша для торта. Для початку готуємо парову баню, щоб менша каструлька стосувалася дном води. Потім у меншу ємність наливаємо молоко, і поки воно гріється, розламуємо на шматочки плитку шоколаду. Далі висипаємо їх в гаряче молоко, чекаємо, поки шоколад повністю розчиниться, і знімаємо з парової лазні. Кладемо розм'якшене вершкове масло і гарненько вимішуємо шоколадний ганаш до отримання однорідної блискучої маси. Ставимо масу в холодильник приблизно на 15 хвилин, після чого шоколадний ганаш для покриття торта готовий!
Рецепт шоколадного крему ганаш
Інгредієнти:

Приготування
Отже, беремо плитку гіркого шоколаду і нарізаємо його на дрібні шматочки. Тепер виливаємо в каструльку жирне кокосове молоко, ставимо на слабенький вогонь і підігріваємо практично до закипання. Після цього всипаємо коричневий цукор за смаком, добре розмішуємо віночком, щоб кристали повністю розчинилися. Знову чекаємо, коли молоко нагріється приблизно до 90°С і акуратно виливаємо його в нарізаний шоколад. Залишаємо хвилин на 10 і поки не чіпаємо масу і не перемішуємо! Потім починаємо ніжно і дуже обережно перемішувати суміш, але не збивати до отримання однорідної шоколадного ганаша.
Рекомендуємо добрі рецепти

Сметанний крем для «Медовика»
Медовик зі сметанним кремом виходить дуже ніжним і смачним, трохи з кислинкою. Крем зі сметани дуже добре просочує коржі,завдяки чому торт виходить

Крем для шоколадного бісквіта
Зробити торт з шоколадного бісквіта неможливо без смачного і ароматного крему. Він може бути приготований на основі самих різних продуктів –

Шоколадний мус без яєць
Шоколадний мус - це чудовий французький десерт. Його основними інгредієнтами є шоколад і яйця. Але якщо ви з якихось причин, не вживаєте останній

Брауні з маскарпоне
Брауні - улюблений шоколадний десерт всіх ласунів! Але якщо вам захотілося спробувати щось новеньке, спробуйте брауні з маскарпоне! Ніжний смак

Шоколадний мус - рецепт
Шоколадний мус - істинно французьке блюдо. Воно дуже ніжне, легке, вишукана і витончена. Приготувати його на своїй кухні під силу будь-якій

Шоколадні трюфелі
Шоколадні трюфелі - вишукане французьке ласощі, яке досить легко можна зробити в домашніх умовах. Такий приголомшливий десерт неодмінно прикрасить