Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Сметанний крем для «Медовика»

Сметанний крем для «Медовика»

5-07-2015, 22:00
1 575
Сметанний крем для «Медовика»
Сметанний крем, приготований для «Медовика» – це смачний, з тонкою характерною кислинкою десерт. Сметана, будучи натуральним молочним продуктом, чудово і швидко збивається міксером, тому крем виходить неймовірно ніжним і повітряним. Більш того, він є менш калорійним, ніж, приміром, олійний. Завдяки йому, торти завжди отримують вишуканими і насиченими на смак. Пропонуємо вам рецепт приготування сметанного крему для «Медовика».

Смачний крем для «Медовика»


Інгредієнти:

  • сметана – 500 г;

  • пісок цукровий – 1 ст.;

  • ванілін – щіпка;

  • молоко – 50 мл


  • Приготування
    Отже, для приготування крему, викладаємо в миску сметану, додаємо цукровий пісок і збиваємо міксером до повного розчинення кристалів. Потім додаємо ванілін за смаком, вливаємо прохолодне молоко і ретельно перемішуємо до одержання однорідної маси. Після цього включаємо міксер на максимальну швидкість і збиваємо суміш 10 хвилин, поки крем не почне густіти. Далі ставимо його в холодильник, щоб він трохи застиг.

    Рецепт медовика зі сметаною


    Інгредієнти:
    Для коржів:

  • квітковий мед – 2 ст. ложки;

  • борошно пшеничне – 2 ст.;

  • яйце – 1 шт.;

  • цукор – 1 ст.;

  • масло вершкове – 200 г;

  • сода – щіпка.


  • Для крему:

  • горіхи – за смаком;

  • цукор – 1 ст.;

  • сметана – 500 мл;

  • шоколад.


  • Приготування
    Для початку нам з вами необхідно приготувати коржі для торта. Для цього злегка розтоплюємо вершкове масло і гарненько розтираємо виделкою разом з яйцем і цукровим піском. Мед підігріваємо, кидаємо трохи соди і виливаємо цю суміш в масляну. Потім додаємо борошно і замішуємо однорідне тісто ложкою. Після цього, поділяємо його на кілька частин, розкачуємо кожну гурток товщиною близько 1 сантиметра і випікаємо в розігрітій духовці 15 хвилин до золотистого кольору, вибравши температуру 180°С. Тепер краю коржів підрівнюємо, а крихти зберігаємо. Далі переходимо до приготування сметанного крему для торта «Медовик». Для цього сметанку збиваємо з цукром і добре промазуємо всі шари, складаючи їх стопкою. Горіхи і шоколад подрібнюємо ножем, змішуємо з крихтою і посипаємо верх торта. Даємо йому настоятися, хоча б 2 години, а потім подаємо смачний «Медовик» зі сметанним кремом до чаю.
    Сметанний крем для «Медовика»

    Рецепт крему для медовика


    Інгредієнти:

  • нежирна сметана – 250 мл;

  • цукор – 1 ст.;

  • масло вершкове – 50 г.


  • Приготування
    Як приготувати смачний крем для «Медовика»? Всі продукти обов'язково повинні бути теплі. Масло розтираємо з цукром до однорідності. Потім акуратно, по 1 ложці, вводимо сметану. Ось і все, крем для медовика зі сметаною готовий!
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Шоколадний ганаш - рецепт
    Шоколадний ганаш - рецепт
    Шоколадний ганаш - це не екзотична страва, як може видатися з назви, а всього лише шоколадний крем. Ганаш найчастіше використовують в приготуванні
    Заварний крем для «Медовика»
    Заварний крем для «Медовика»
    Класичний «Медовик» готується зі сметанним кремом, але якщо ви хочете спробувати більш оригінальний рецепт - приготуйте медовик з заварним кремом.
    Сметанний крем - рецепт
    Сметанний крем - рецепт
    Щоб приготувати сметанний крем, який стане прикрасою будь-якого торта і додасть йому незвичайний смак, не потрібно бути професійним кондитером.
    Сметанно-сирний крем
    Сметанно-сирний крем
    Сметанно-сирний крем чудова прошарок для тортів, тістечок, ватрушок. Він виходить ніжним і повітряним. Давайте розглянемо декілька простих і цікавих
    Як приготувати торт "Медовик"?
    Як приготувати торт "Медовик"?
    Торт "Медовик" являє собою дуже простий, але дуже смачний десерт. А тому якщо ваше сімейство раптово захотілося чого-небудь солоденького, то можна
    "Медовик" зі згущеним молоком
    "Медовик" зі згущеним молоком
    Торт «Медовик» - популярний десерт, класичний рецепт якого, напевно, знайомий кожній господині. І сьогодні ми розповімо, як приготувати це чудове