Як приготувати торт "Медовик"?
На прилавках магазинів зараз можна купити самі різні торти. Але, на жаль, вони не завжди виправдовують наші сподівання: або бувають не дуже смачними, або не дуже свіжими. Крім цього, сьогодні при приготуванні тортів, виробники додають велику кількість ненатуральних добавок, підсилювачів смаку. Вершкове масло в більшості випадків замінюється маргарином. Все це не найкращим чином впливає на якість і смак торта, а також на нашому здоров'ї!
Звичайно, не всі торти можна приготувати в домашніх умовах. Але торт "Медовик", саме той десерт, який під силу будь-якій господині. Смак у нього виходить не надто солодкий, з приємним медовим ароматом. Рецепт приготування торта "Медовика" досить простий і економічний. Зараз ми з вами дізнаємося, як же зробити торт Медовик, щоб він вийшов не гірше покупного, а навіть в кілька разів смачніше і ароматні.
Інгредієнти:
борошно - 4 ст.;
цукор - 2 ст.;
масло вершкове - 150 г:
мед - 2 ст. ложки;
сода - 1 ст. ложка;
яйця - 2 шт.;
сметана - 500 г:
чорнослив - 300 р.
Приготування
Як же готувати торт "Медовик"? Почнемо, мабуть, з приготування тіста. Для цього візьмемо яйця і розітремо з 1 склянкою цукру. Додамо вершкове масло, мед і гашену оцтом соду.
Добре взобьем все міксером і поставимо суміш на водяну баню. Доводимо до кипіння і варимо, постійно помішуючи, приблизно 6 хвилин. Потім додаємо борошно і замішуємо однорідне тісто. Ділимо його на 6 однакових частин і кожну частину розгортаємо в пласт. Випікаємо окремо при 180°, близько 10 хвилин, до золотистого кольору.
Готові коржі відкладаємо в сторону і приступаємо до приготування крему. Збиваємо сметану з цукром і маслом до пишної консистенції. Чорнослив ріжемо дрібними шматочками.
Спечені коржі складаємо один на одного, рясно змащуючи кожен приготованим кремом і перекладаючи чорносливом. Готовий торт Медовик зі сметанним кремом ставимо на пару годин в холодильник, щоб він добре просочився.
Якщо ви дуже хочете спекти торт, але ніколи цього не робили, тоді цей рецепт точно для вас.
Інгредієнти:
Для тіста:
яйце - 1 шт.;
масло - 250 г;
молоко - 200 г;
борошно - 400 г;
сіль - за смаком.
Для крему:
вершкове масло -300 г;
молоко - 300 г;
цукор - 25 ст.;
яйця - 3 шт.;
борошно - 2 ст. ложки.
Приготування
Розтоплене масло розминаємо виделкою і додаємо борошно. В окремій тарілці змішуємо молоко, сіль і яйце, гарненько збиваємо і додаємо до вершкового масла. Вимішуємо руками тісто і ділимо на 10 однакових частин. Розкачуємо і випікаємо коржі духовці при температурі 200°. Акуратно виймаємо спечені коржі, так як вони дуже ламкі і крихкі.
Крем робимо самий простий, але якщо у вас є вільний час, то можете сміливо експериментувати. Збиваємо яйця з цукром до утворення пишної білої піни, потім додаємо борошно, молоко і ставимо варити на слабкий вогонь. Як тільки з'являться маленькі бульбашки, відразу ж знімаємо наш крем з плити. Уважно слідкуйте за цим, а то яйце може «згорнутися» і крем зіпсується. Якщо хочете надати крему незвичайний аромат і ніжний смак, додайте пакетик ваніліну. Заварним кремом змастіть кожен корж і поставте в холодильник, щоб він просочився.
Якщо ваша дитина несподівано захотів солодке, то самі час спекти медовий тортик. Якщо у вас немає часу, то не обов'язково варити крем, ви можете змастити готові коржі звичайним згущеним молоком. І тоді у вас вийде власний рецепт приготування медового торта зі згущеним молоком.
Ось бачите, спекти торт зовсім нескладно.
Звичайно, не всі торти можна приготувати в домашніх умовах. Але торт "Медовик", саме той десерт, який під силу будь-якій господині. Смак у нього виходить не надто солодкий, з приємним медовим ароматом. Рецепт приготування торта "Медовика" досить простий і економічний. Зараз ми з вами дізнаємося, як же зробити торт Медовик, щоб він вийшов не гірше покупного, а навіть в кілька разів смачніше і ароматні.
Торт "Медовик" зі сметаною і чорносливом - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Як же готувати торт "Медовик"? Почнемо, мабуть, з приготування тіста. Для цього візьмемо яйця і розітремо з 1 склянкою цукру. Додамо вершкове масло, мед і гашену оцтом соду.
Добре взобьем все міксером і поставимо суміш на водяну баню. Доводимо до кипіння і варимо, постійно помішуючи, приблизно 6 хвилин. Потім додаємо борошно і замішуємо однорідне тісто. Ділимо його на 6 однакових частин і кожну частину розгортаємо в пласт. Випікаємо окремо при 180°, близько 10 хвилин, до золотистого кольору.
Готові коржі відкладаємо в сторону і приступаємо до приготування крему. Збиваємо сметану з цукром і маслом до пишної консистенції. Чорнослив ріжемо дрібними шматочками.
Спечені коржі складаємо один на одного, рясно змащуючи кожен приготованим кремом і перекладаючи чорносливом. Готовий торт Медовик зі сметанним кремом ставимо на пару годин в холодильник, щоб він добре просочився.
Простий рецепт торта "Медовик"
Якщо ви дуже хочете спекти торт, але ніколи цього не робили, тоді цей рецепт точно для вас.
Інгредієнти:
Для тіста:
Для крему:
Приготування
Розтоплене масло розминаємо виделкою і додаємо борошно. В окремій тарілці змішуємо молоко, сіль і яйце, гарненько збиваємо і додаємо до вершкового масла. Вимішуємо руками тісто і ділимо на 10 однакових частин. Розкачуємо і випікаємо коржі духовці при температурі 200°. Акуратно виймаємо спечені коржі, так як вони дуже ламкі і крихкі.
Крем робимо самий простий, але якщо у вас є вільний час, то можете сміливо експериментувати. Збиваємо яйця з цукром до утворення пишної білої піни, потім додаємо борошно, молоко і ставимо варити на слабкий вогонь. Як тільки з'являться маленькі бульбашки, відразу ж знімаємо наш крем з плити. Уважно слідкуйте за цим, а то яйце може «згорнутися» і крем зіпсується. Якщо хочете надати крему незвичайний аромат і ніжний смак, додайте пакетик ваніліну. Заварним кремом змастіть кожен корж і поставте в холодильник, щоб він просочився.
Якщо ваша дитина несподівано захотів солодке, то самі час спекти медовий тортик. Якщо у вас немає часу, то не обов'язково варити крем, ви можете змастити готові коржі звичайним згущеним молоком. І тоді у вас вийде власний рецепт приготування медового торта зі згущеним молоком.
Ось бачите, спекти торт зовсім нескладно.
Рекомендуємо добрі рецепти
Медовик в мультиварці
Улюблений багатьма торт "Медовик" можна приготує ще одним легким та швидким способом - за допомогою мультиварки. Це чудо-помічниця сильно спрощує
Медовий торт "Рижик" - рецепт
Любите готувати смачні торти з ніжним кремом, горіхами, фруктами? Тоді рецепти, представлені в даній статті, як раз для вас. Сьогодні ми будемо
Королівський торт - рецепт
Всі господині люблять робити чудові десерти, гідні похвали. Королівський торт і його варіації - один з них. Він підійде для того, щоб здивувати всіх
Медовий торт на сковороді
Якщо у вас немає можливості приготувати смачний торт у звичній духовці, радимо скористатися більш неординарним способом - сковородою і плитою. Саме
Манний торт
А чи знаєте ви, що з манної крупи можна готувати не тільки каші, але і чудові десерти? І сьогодні мова піде про дивовижному манном торті. Пропонуємо
"Медовик" зі згущеним молоком
Торт «Медовик» - популярний десерт, класичний рецепт якого, напевно, знайомий кожній господині. І сьогодні ми розповімо, як приготувати це чудове