Сирний крем з бананом може стати легким десертом або доповненням до випічки. Готову повітряну масу приємно їсти просто так, використовувати в якості начинки для млинців або коржів, або прикрашати торти. Легкий крем з бананом стане вашим улюбленим блюдом, завдяки нашим простим рецептами.
Сирно-банановий крем – рецепт
Інгредієнти: сир - 2 1/2 ст.; вершки - 2/3 ст.; цукрова пудра - 1/2 ст.; ваніль - 1 ч. ложка; банани - 2 шт.; кокосова стружка - 1/2 ст.; пісочне печиво - 15 шт. Приготування З допомогою міксера збиваємо сир з вершками і цукровою пудрою до однорідності. В однорідну кремову масу додаємо трохи ванілі і нарізаний банан. Знову збиваємо крем до утворення гладкої, пюреподібної маси. Залишився банан нарізаємо тонкими кільцями.
На дно креманки або келихи, в якому буде подаватися десерт, викладаємо три скибочки банана. Покриваємо бананову основу 2 столовими ложками крему і посипаємо сумішшю з крихти пісочного печива і кокосової стружки. Повторюємо верстви до тих пір, поки не заповнимо всю форму.
Перед подачею бананово-сирний крем повинен настоятися не менше 3 годин в холодильнику.
Сирно-банановий крем для торта
Інгредієнти: сир - 1 ст.; сир маскарпоне - 1 ст.; мед - 4 ст. ложки; ванільний екстракт - 1/2 ч. ложки; банан - 1 шт. Приготування Сир протираємо через сито для більшої однорідності, після чого пересипаємо його в блендер і збиваємо разом з сиром маскарпоне до утворення повітряної маси. Доповнюємо крем медом і ваніллю, після чого змішуємо з банановим пюре і використовуємо для приготування улюблених тортів або їмо просто так.
Як приготувати сирно-банановий крем?
Інгредієнти: сир - 100 г; банан - 1 шт.; смородина - 1 жменя; кориця - щіпка; мед - 1 ст. ложка. Приготування Сир пюрируем в блендері. Якщо сир сухуватий, то додайте до нього вершки, щоб вийшла в'язка однорідна маса. Трохи підсолодимо сирний крем медом, а для вираженого смаку і аромату додамо щіпку кориці. Половину банана також пюрируем і додаємо в сирну масу. Змішуємо сир з ягодами смородини і нарізаним бананом, а потім подаємо окремо або загорнувши в блін або корж.
Такого роду десерт можна урізноманітнити на свій розсуд: додати різні фрукти, горіхи і ягоди, або вимісіть сир зі збитими до твердих піків вершками, якщо бажаєте отримати більш повітряний крем.