Банановий крем для бісквітного торта
Крем на торті є не лише сполучною ланкою, яка сприяє утриманню шарів кексу між собою, але і смаковими акцентом, який можна урізноманітнити на свій розсуд. Ми вирішили приготувати банановий крем для бісквітного торта , який послужить гарну службу усім любителям екзотики.
Основу цього крему, крім звичного масла, становить ще й ніжний вершковий сир, завдяки якому навіть самий сухий бісквіт буде танути в роті.
Інгредієнти:
крем-сир - 480 м;
вершкове масло - 65 г;
банани - 2 шт.;
цукрова пудра - 115 г;
шоколадна паста - 210 р.
Приготування
Чекаючи, поки вершкове масло придбає кімнатну температуру, пюрируйте банани і пюре змішайте з крем-сиром. Міксером на максимальній ходу збийте банановий крем з цукровою пудрою, потім почніть порціями додати м'яке масло і шоколадну пасту. Готовий однорідний крем охолодіть перед тим, як відлучати його на бісквіт.
Інгредієнти:
сир - 265 г;
йогурт - 85 м;
мед - 25 мл;
банан - 1 шт.;
ванілін - 1/4 ч. ложки.
Приготування
Перед тим, як зробити банановий крем, сир протріть через дрібне сито для того, щоб перетворити його в пастоподібну масу. Збийте сир з йогуртом і пюрированным бананом, додайте ванілін з медом, повторіть збивання, поки не отримаєте однорідну по консистенції масу.
Інгредієнти:
вершкове масло - 65 г;
сметана - 115 г;
банан - 1 шт.;
цукрова пудра - 355 р.
Приготування
Розм'якшене масло перетворіть в крем з частиною цукрової пудри. Пюрируйте банан і додайте пюре до масляного крему. Влийте сметану, не припиняючи збивання, а потім додайте решту цукрову пудру. Коли крем стане однорідним, охолодіть його і використовуйте за призначенням.
Ще одна полегшена версія крему на основі збитого вершкового масла і крем-сиру стане кращим топпінгом для кексів і бісквітів.
Інгредієнти:
цукрова пудра - 320 г;
вершкове масло - 90 г;
крем-сир - 165 г;
банан - 1 шт.
Приготування
Доведіть вершкове масло до кімнатної температури, а потім почніть збивати його, порціями підсипаючи пропущену через сито цукрову пудру. Банан збийте в пюре і додайте його до отриманого масляного крему. Не зупиняючи ходу міксера, додавайте порції крем-сиру. Готовий крем, по досягненні однорідності, охолодіть і відсаджуйте на бісквіти.
Шоколадно-банановий крем для торта
Основу цього крему, крім звичного масла, становить ще й ніжний вершковий сир, завдяки якому навіть самий сухий бісквіт буде танути в роті.
Інгредієнти:
Приготування
Чекаючи, поки вершкове масло придбає кімнатну температуру, пюрируйте банани і пюре змішайте з крем-сиром. Міксером на максимальній ходу збийте банановий крем з цукровою пудрою, потім почніть порціями додати м'яке масло і шоколадну пасту. Готовий однорідний крем охолодіть перед тим, як відлучати його на бісквіт.
Густий сирно-банановий крем
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як зробити банановий крем, сир протріть через дрібне сито для того, щоб перетворити його в пастоподібну масу. Збийте сир з йогуртом і пюрированным бананом, додайте ванілін з медом, повторіть збивання, поки не отримаєте однорідну по консистенції масу.
Сметанно-банановий крем для бісквіта
Інгредієнти:
Приготування
Розм'якшене масло перетворіть в крем з частиною цукрової пудри. Пюрируйте банан і додайте пюре до масляного крему. Влийте сметану, не припиняючи збивання, а потім додайте решту цукрову пудру. Коли крем стане однорідним, охолодіть його і використовуйте за призначенням.
Банановий крем для бісквіта
Ще одна полегшена версія крему на основі збитого вершкового масла і крем-сиру стане кращим топпінгом для кексів і бісквітів.
Інгредієнти:
Приготування
Доведіть вершкове масло до кімнатної температури, а потім почніть збивати його, порціями підсипаючи пропущену через сито цукрову пудру. Банан збийте в пюре і додайте його до отриманого масляного крему. Не зупиняючи ходу міксера, додавайте порції крем-сиру. Готовий крем, по досягненні однорідності, охолодіть і відсаджуйте на бісквіти.
Рекомендуємо добрі рецепти
Банановий крем для торта
Серед неймовірної кількості всіляких наповнень для торта можна не помітити такий чудовий крем, як банановий. Ваш десерт вийде неймовірно смачним,
Банановий крем
Приготувавши банановий крем за нашими рекомендаціями, у вас вийде не тільки відмінне доповнення для торта або капкейків, але і смачний і напрочуд
Сирно-йогуртовий крем для торта
У створенні будь-якого торта важливо правильно підібрати наповнення, адже від цього етапу залежить результат готового десерту. Пропонуємо декілька
Масляний крем із згущеним молоком
Ідеальним наповненням для тортів можна назвати масляний крем із згущеним молоком. Такий варіант підходить до будь ласощам, приготованим на бісквітній
Сирно-банановий крем
Сирно-банановий крем привабливий простотою інгредієнтів і приготування. З таким кремом можна швидко приготувати десерт для гостей, що раптово
Шоколадно-банановий крем
Крем з бананів і шоколаду - відмінне доповнення для улюблених десертів, хоча і далеко не дієтичне. Давайте розглянемо декілька варіантів його