Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Масляний крем із згущеним молоком

Масляний крем із згущеним молоком

25-12-2015, 15:59
1 935
Масляний крем із згущеним молоком
Масляний крем здатний вигідно доповнити абсолютно будь-бісквітний торт. До всього іншого, він ідеально підійде для приготування усіма тими, хто знаходиться на початку свого кулінарного шляху, бо складається з мінімуму інгредієнтів і легкий в роботі. Ми поділимося не зовсім стандартним рецептом масляного крему зі згущеним молоком, який буде оцінений по достоїнству кожним ласунам.

Масляний шоколадний крем із згущеним молоком для торта


Інгредієнти:

  • вершкове масло - 390 г;

  • згущене молоко - 210 мл;

  • яєчні жовтки - 4 шт.;

  • какао-порошок - 15 р.


  • Приготування
    Поставте каструлю з водою на вогонь і доведіть рідину до кипіння. Жовтки збийте зі згущеним молоком і додайте над водяною банею. Варіть основу, помішуючи, щоб не утворювалися грудки. Коли суміш жовтків і згущеного молока придбає консистенцію пудингу, знімайте посуд з лазні і відставляйте в бік охолонути.
    М'яке масло перетворіть в пишний крем, до якого порціями додавайте крем зі згущеного молока, не зупиняючи роботи блендера. Готовий олійно-заварний крем із згущеним молоком злегка охолодіть перед використанням.

    Масляний крем із згущеним молоком – рецепт


    За набагато більш простої технології готується цей масляний крем із згущеним молоком, для якого достатньо просто ретельно збити всі складові разом. Чим не ідеальний рецепт для новачка-кондитера?
    Інгредієнти:

  • вершкове масло – 115 г;

  • цукрова пудра - 245 г;

  • згущене молоко - 25 р.


  • Приготування
    Приготування цього масляного крему проходить за стандартною технологією. Спершу м'яке вершкове масло опрацьовується віночком до стану пишного крему, після чого до нього порціями, не перестаючи замішування, додають цукрову пудру. Готовий крем доповнюють згущеним молоком, яка зробить консистенцію продукту набагато більш гладкою. Далі, на свій розсуд, можна доповнити ванільним крем, ромовим або будь-яким іншим ароматичним екстрактом.

    Як зробити масляний крем із згущеним молоком?


    Смачний масляний крем виходить і з вареного згущеного молока. Більш того, його карамельний відтінок чудово виглядає на тортах і мафінах. М'який крем по цьому рецепту сподобається навіть тим, хто прохолодно ставиться до масляних кремів в цілому, і все завдяки наявності вершкового сиру в складі.
    Інгредієнти:

  • вершкове масло - 115 г;

  • цукрова пудра - 115 г;

  • варене згущене молоко - 35 мл;

  • вершковий сир - 45 р.


  • Приготування
    Спершу візьміться за масляну основу крему, для якої саме розм'якшене масло слід збити з цукровою пудрою. Коли крем побіліє, настав час додати вершковий сир, а за ним – варену згущенку. Готовий крем доповніть пучкою солі для того, щоб вигідно відтінити його солодкість.

    Масляний крем із згущеним молоком для прикраси торта


    Ще один крем з вареним згущеним молоком готується з меншою кількістю масла, частина жиру в ньому замінюється з вершків, а тому готовий продукт виходить дуже легким по своїй текстурі.
    Інгредієнти:

  • вершкове масло - 45 г;
  • Масляний крем із згущеним молоком

  • жирні вершки (для збивання) - 235 мл;

  • згущене молоко (варене) - 380 г;

  • вершковий сир - 145 р.


  • Приготування
    З допомогою міксера перетворіть вершки в пишний крем, який залишає тверді піки на поверхні. Окремо збийте і м'яке вершкове масло, порціями підливаючи до нього згущене молоко. Коли олійна частина крему буде готова, додайте до неї вершковий сир і повторіть збивання. Готовий крем з допомогою лопатки, обережно, з'єднайте зі збитими вершками і використовуйте для декорування улюблених десертів.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Крем для торта зі згущеним молоком і сметаною
    Крем для торта зі згущеним молоком і сметаною
    Приготувати вдалу основу для торта - лише половина успішного результату. Важливий етап в створенні домашнього десерту - вибір відповідного
    Торт з кукурудзяних паличок зі згущеним молоком
    Торт з кукурудзяних паличок зі згущеним молоком
    Існує безліч простих рецептів різноманітних десертів, проте швидше і легше, ніж представлений далі варіант, знайти буде складно. Розповімо, як з
    Крем зі згущеного молока і масла
    Крем зі згущеного молока і масла
    Крем з масла і згущеного молока надзвичайно смачний і підходить, як для просочення, так і для прикраси будь-яких кондитерських виробів. Але мало хто
    Масляний крем
    Масляний крем
    Масляний крем - універсальне додаток до будь-якого десерту, приготувати яку не складе особливої праці. Якщо ви вирішили побалувати себе калорійними
    Крем для вафельних коржів
    Крем для вафельних коржів
    Швидкі десерти з вафельних коржів блискавично здобули популярність зразу ж, при попаданні останніх на полиці супермаркетів. Кремом для вафельного
    Крем зі згущеного молока
    Крем зі згущеного молока
    У кулінарії існує величезна кількість різних рецептів створення крему для тортів, тістечок, печива і т. д. І сьогодні ми поговоримо про те, як