Крем для торта зі згущеним молоком і сметаною
Ні для кого не секрет, що смак торта безпосередньо залежить від того, який крем ви обираєте для просочення коржів . Ви, напевно, пробували вироби зі сметанним кремом або маззю на основі згущеного молока. А ми сьогодні пропонуємо варіанти крему, в якому поєднуються ці дві чудові основи. Солодкість згущеного молока пом'якшується кислинкою і вершковим смаком сметани, створюючи чудовий смаковий дует.
Інгредієнти:
згущене молоко – 380 г;
вершкове масло – 175 г;
сметана жирністю не менше 25% – 200 р.
Приготування
Вершкове масло дістаємо завчасно з холодильника і даємо йому деякий час для розм'якшення. Потім з'єднуємо його з вареним згущеним молоком в глибокій посудині і збиваємо за допомогою міксера до отримання пухкої, однорідної і блискучої маси. Потім додаємо добре охолоджену сметану і знову збиваємо до легкості. Готового крему даємо охолонути в холодильнику і тільки тоді приступаємо до промазування коржів.
Інгредієнти:
згущене молоко – 250 г;
сметана жирністю 30% або вершки – 550 г;
сік лимона – 30 мл;
коньяк або ром – 20 мл
Приготування
Сметану з жирністю обов'язково тридцять відсотків і більше викладаємо в глибоку посудину і збиваємо міксером до пишноти. Не перериваючи процедуру збивання, додаємо малими порціями згущене молоко і сік половинки одного лимона. В кінці збивання вливаємо для аромату і додаткового смаку коньяк, ром або ванільний екстракт.
Такий крем можна використовувати для просочення не тільки «Наполеона», але і для будь-яких інших бісквітних або медових коржів.
Інгредієнти:
сметана жирністю не менше 30% – 450 г;
сир – 450 г;
згущене молоко – 380 г;
ванільний цукор – 75 р.
Приготування
Сир перетираємо через дрібне ситечко або розбиваємо блендером до однорідності. Потім додаємо сметану, перемішуємо і збиваємо за допомогою міксера або блендера до пишності і легкості. Тепер додаємо ванільний цукор і згущене молоко знову гарненько збиваємо. Такий крем прекрасно поєднується в бисквитном торті з шматочками свіжих або консервованих фруктів або ягід.
Інгредієнти:
сметана жирністю не менше 30% – 450 г;
стиглі банани – 400 г;
згущене молоко – 380 р.
Приготування
Сметану збиваємо гарненько до пишноти, продовжуючи збивати, додаємо згущене молоко і попередньо очищені і розім'яті до стану пюре банани. Збиваємо ще кілька хвилин, і відразу ж можемо приступати до просякання кремом коржів для торта.
Крем для медовика з вареним згущеним молоком, сметаною і маслом - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Вершкове масло дістаємо завчасно з холодильника і даємо йому деякий час для розм'якшення. Потім з'єднуємо його з вареним згущеним молоком в глибокій посудині і збиваємо за допомогою міксера до отримання пухкої, однорідної і блискучої маси. Потім додаємо добре охолоджену сметану і знову збиваємо до легкості. Готового крему даємо охолонути в холодильнику і тільки тоді приступаємо до промазування коржів.
Крем для «Наполеона» зі згущеним молоком і сметаною
Інгредієнти:
Приготування
Сметану з жирністю обов'язково тридцять відсотків і більше викладаємо в глибоку посудину і збиваємо міксером до пишноти. Не перериваючи процедуру збивання, додаємо малими порціями згущене молоко і сік половинки одного лимона. В кінці збивання вливаємо для аромату і додаткового смаку коньяк, ром або ванільний екстракт.
Такий крем можна використовувати для просочення не тільки «Наполеона», але і для будь-яких інших бісквітних або медових коржів.
Як зробити сирний крем для бісквіту зі сметаною і згущеним молоком?
Інгредієнти:
Приготування
Сир перетираємо через дрібне ситечко або розбиваємо блендером до однорідності. Потім додаємо сметану, перемішуємо і збиваємо за допомогою міксера або блендера до пишності і легкості. Тепер додаємо ванільний цукор і згущене молоко знову гарненько збиваємо. Такий крем прекрасно поєднується в бисквитном торті з шматочками свіжих або консервованих фруктів або ягід.
Крем для торта зі згущеним молоком, сметаною і бананами
Інгредієнти:
Приготування
Сметану збиваємо гарненько до пишноти, продовжуючи збивати, додаємо згущене молоко і попередньо очищені і розім'яті до стану пюре банани. Збиваємо ще кілька хвилин, і відразу ж можемо приступати до просякання кремом коржів для торта.
Рекомендуємо добрі рецепти
Крем для бісквітних коржів
Володіючи деякими, зовсім не складними знаннями в кондитерській справі можна з легкістю створювати чудові шедеври, наприклад бісквітні торти. Однією
Крем зі згущеного молока і вершкового масла
Приготувати простий крем зі згущеного молока і вершкового масла справа не хитра, з цим впорається і новачок. Пропонуємо урізноманітнити це неабияке
Крем із згущеним молоком для торта
Запорукою успішного результату у створенні домашнього десерту є правильно підібраний крем. І, звичайно для кожної основи існує свій перевірений
Празький торт зі згущеним молоком - рецепт
Празький торт - це чудовий шоколадний бісквіт, який просочений найніжнішим вершковим кремом. Від такого домашнього ласощі неможливо відмовитися.
Крем для медового торта
Урізноманітнити смак звичного медового торта досить просто. Досить просочити його відповідним кремом, приготовленим за іншим рецептом. Існує
Крем зі згущеного молока
У кулінарії існує величезна кількість різних рецептів створення крему для тортів, тістечок, печива і т. д. І сьогодні ми поговоримо про те, як