Крем із згущеним молоком для торта

Пропонуємо варіанти приготування крему зі згущеним молоком для торта, з яких ви зможете вибрати для себе найбільш підходящі і відповідні вашим перевагам.
Заварний крем із згущеним молоком - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Наливаємо молоко в кухлик або каструльку і розміщуємо на вогні. Всипаємо борошно і прямо на плиті розбиваємо масу до однорідності, за допомогою міксера на мінімальній швидкості. Прогріваємо молочно-борошняну суміш до загустіння, а потім знімаємо з плити і даємо трохи охолонути до тепленького стану. Далі додаємо м'яке вершкове масло і знову збиваємо масу до пишноти. Додаємо тепер цукровий пісок і ванільний цукор і знову збиваємо. Кількість цукрового піску залежить від бажаної солодкості крему і як наслідок торта.
На останньому етапі приготування крему додаємо варену згущенку і ще раз збиваємо міксером. Тут також немає чітких рекомендацій по рецептурі. Можна збільшувати або зменшувати кількість згущеного молока для отримання різної насиченості смаку та солодощі крему.
Крем для наполеона зі згущеним молоком і маслом
Інгредієнти:
Приготування
Дуже часто торт «Наполеон» просочують масляним кремом зі згущеним молоком. Приготувати його не складе ніякої праці. Досить тільки заздалегідь дістати з холодильника масло, дати йому зм'якнути, з'єднати зі згущеним молоком, приправити ваніліном і пробити масу міксером до отримання пишною і однорідної консистенції. Згущене молоко в такому випадку може бути як звичайним, так і вареним.
Такий крем із згущеним молоком чудово підійде і для просочення вафельного торта .
Сметанний крем із згущеним молоком для торта
Інгредієнти:
Приготування
У глибокій ємності з'єднуємо згущене молоко і м'яке вершкове масло і розбиваємо за допомогою міксера до легкості й пишноти. Потім додаємо сметану, ванільний цукор і знову збиваємо добряче. Крем повинен вийти повітряним і не текучим. В кінці збивання додаємо за бажанням перемелені в крихту ядра волоських горіхів.
Сирний крем із згущеним молоком для бісквітного торта
Інгредієнти:
Приготування
Молоко наливаємо в каструльку, розчиняємо в ньому борошно, ставимо на вогонь і прогріваємо, помішуючи, до загустіння, знімаємо з вогню й даємо охолонути. Жовтки збиваємо з цукром, додаємо перетертий через ситечко або розбитий

З'єднуємо молочну і сирну основу, додаємо ванільний цукор і знову трохи збиваємо. Тепер розчиняємо попередньо замочений у воді желатин, трохи підігрів водичку з ним, остуджуємо і виливаємо в крем. Туди ж закладаємо збиті до твердих піків білки і останній раз все гарненько збиваємо.
Такий крем виходить густим, неймовірно смачним і ідеально підходить для бісквітних тортів, попередньо просочених сиропом.
Рекомендуємо добрі рецепти

Крем для бісквітних коржів
Володіючи деякими, зовсім не складними знаннями в кондитерській справі можна з легкістю створювати чудові шедеври, наприклад бісквітні торти. Однією

Крем зі згущеного молока і вершкового масла
Приготувати простий крем зі згущеного молока і вершкового масла справа не хитра, з цим впорається і новачок. Пропонуємо урізноманітнити це неабияке

Празький торт зі згущеним молоком - рецепт
Празький торт - це чудовий шоколадний бісквіт, який просочений найніжнішим вершковим кремом. Від такого домашнього ласощі неможливо відмовитися.

Крем для медового торта
Урізноманітнити смак звичного медового торта досить просто. Досить просочити його відповідним кремом, приготовленим за іншим рецептом. Існує

Крем зі згущеного молока і масла
Крем з масла і згущеного молока надзвичайно смачний і підходить, як для просочення, так і для прикраси будь-яких кондитерських виробів. Але мало хто

Крем зі згущеного молока
У кулінарії існує величезна кількість різних рецептів створення крему для тортів, тістечок, печива і т. д. І сьогодні ми поговоримо про те, як