Крем зі згущеного молока і вершкового масла
Напевно всі знають, як приготувати крем зі згущеного молока і вершкового масла в класичному його виконанні. Але найчастіше в солодощах використовують для наповнення десертів, виконане з додаванням інших компонентів для отримання більш цікавого і оригінального смаку.
Нижче ми розглянемо кілька варіантів приготування такого крему.
Інгредієнти:
варене згущене молоко – 380 г;
масло вершкове – 210 р.
Приготування
Масло завчасно дістаємо з холодильника і даємо йому час для придбання м'якої консистенції. Потім змішуємо його з стандартною банкою згущеного вареного молока і розбиваємо до легкості і однорідності, скориставшись міксером. Класичний крем готовий до подальшого застосування.
Пропорції згущеного молока і вершкового масла для крему можна варіювати в залежності від своїх смакових переваг. Для більш ніжного смаку можна додати сто грам звичайного згущеного молока, а для оригінальності і аромату трохи ванілі або ванільного цукру і коньяку.
Важливим для ідеального результату є якість використовуваних компонентів. Масло і згущене молоко повинні бути неодмінно натуральними і виготовлені за Гостом, а ванільний цукор не варто замінювати ваніліном, так як він може надати крему небажану гірчинку.
Інгредієнти:
згущене молоко – 190 г;
вершкове масло – 190 г;
сметана – 190 г;
волоські горіхи (за бажанням) – 280 р.
Приготування
М'яке вершкове масло визначаємо в глибоку миску, додаємо сметану і згущене молоко і розмішуємо спочатку ложкою, а потім розбиваємо за допомогою міксера в однорідну і пишну масу.
Крем можна доповнити волоськими горіхами. Для цього розмелюємо їх у блендері або розминаємо в ступці, додати в крем і гарненько розмішуємо.
Такий крем стане відмінним доповненням до бісквітним коржам, заварним тістечком або тарталеткам.
Інгредієнти:
молоко – 250 мл;
масло вершкове – 100 г;
цукровий пісок – 50 г або по смаку;
молоко згущене – 210 г;
борошно пшеничне – 60 г;
ванільний цукор – 1/2 пакетика.
Приготування
В емальовану каструльку вливаємо молоко, всипаємо цукор, просіваємо малими порціями пшеничне борошно і перемішуємо за допомогою віночка, щоб по максимуму розчинилися борошняні грудочки. Поміщаємо ємність на водяну баню і витримуємо, помішуючи, до загустіння. Даємо борошняної маси повністю охолонути до кімнатної температури.
Тепер додаємо в каструлю м'яке вершкове масло, згущене молоко і ванільний цукор і розбиваємо масу за допомогою міксера до отримання однорідного і пишного крему.
Інгредієнти:
молоко – 250 мл;
масло вершкове – 160 г;
цукрова пудра – 75 г;
згущене молоко – 110 г;
порошок какао – 75 г;
коньяк – 20 мл
Приготування
Вершкове масло розм'якшуємо, додаємо цукрову пудру і збиваємо до пишноти за допомогою міксера. Потім додаємо згущене молоко, вливаємо коньяк і знову розбиваємо до отримання пухкої однорідної консистенції. В кінці процесу збивання додаємо порошок какао. Крем повинен бути гладким і блискучим, при необхідності пробиваємо міксером ще пару хвилин.
Коньяк можна замінити успішно бренді або ромом, а какао порошок розтопленим чорним шоколадом.
Інгредієнти:
вершки з високим відсотком жирності – 190 мл;
масло вершкове – 90 г;
ванільний цукор – 25 г;
варене згущене молоко – 190 г;
ром – 20 мл
Приготування
Половину норми згущеного молока збиваємо з вершками, а другу частину з м'яким вершковим маслом. Потім з'єднуємо обидві суміші, додаємо ром і ванільний цукор і ще раз пробиваємо міксером. Всі компоненти крему перед обробкою повинні бути витримані деякий час при кімнатній температурі.
Нижче ми розглянемо кілька варіантів приготування такого крему.
Крем з вареного згущеного молока і вершкового масла - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Масло завчасно дістаємо з холодильника і даємо йому час для придбання м'якої консистенції. Потім змішуємо його з стандартною банкою згущеного вареного молока і розбиваємо до легкості і однорідності, скориставшись міксером. Класичний крем готовий до подальшого застосування.
Пропорції згущеного молока і вершкового масла для крему можна варіювати в залежності від своїх смакових переваг. Для більш ніжного смаку можна додати сто грам звичайного згущеного молока, а для оригінальності і аромату трохи ванілі або ванільного цукру і коньяку.
Важливим для ідеального результату є якість використовуваних компонентів. Масло і згущене молоко повинні бути неодмінно натуральними і виготовлені за Гостом, а ванільний цукор не варто замінювати ваніліном, так як він може надати крему небажану гірчинку.
Крем із згущеним молоком, маслом та сметаною
Інгредієнти:
Приготування
М'яке вершкове масло визначаємо в глибоку миску, додаємо сметану і згущене молоко і розмішуємо спочатку ложкою, а потім розбиваємо за допомогою міксера в однорідну і пишну масу.
Крем можна доповнити волоськими горіхами. Для цього розмелюємо їх у блендері або розминаємо в ступці, додати в крем і гарненько розмішуємо.
Такий крем стане відмінним доповненням до бісквітним коржам, заварним тістечком або тарталеткам.
Заварний крем із згущеним молоком і вершковим маслом
Інгредієнти:
Приготування
В емальовану каструльку вливаємо молоко, всипаємо цукор, просіваємо малими порціями пшеничне борошно і перемішуємо за допомогою віночка, щоб по максимуму розчинилися борошняні грудочки. Поміщаємо ємність на водяну баню і витримуємо, помішуючи, до загустіння. Даємо борошняної маси повністю охолонути до кімнатної температури.
Тепер додаємо в каструлю м'яке вершкове масло, згущене молоко і ванільний цукор і розбиваємо масу за допомогою міксера до отримання однорідного і пишного крему.
Рецепт шоколадного крему зі згущеного молока і вершкового масла
Інгредієнти:
Приготування
Вершкове масло розм'якшуємо, додаємо цукрову пудру і збиваємо до пишноти за допомогою міксера. Потім додаємо згущене молоко, вливаємо коньяк і знову розбиваємо до отримання пухкої однорідної консистенції. В кінці процесу збивання додаємо порошок какао. Крем повинен бути гладким і блискучим, при необхідності пробиваємо міксером ще пару хвилин.
Коньяк можна замінити успішно бренді або ромом, а какао порошок розтопленим чорним шоколадом.
Вершковий крем зі згущеного молока і вершкового масла
Інгредієнти:
Приготування
Половину норми згущеного молока збиваємо з вершками, а другу частину з м'яким вершковим маслом. Потім з'єднуємо обидві суміші, додаємо ром і ванільний цукор і ще раз пробиваємо міксером. Всі компоненти крему перед обробкою повинні бути витримані деякий час при кімнатній температурі.
Рекомендуємо добрі рецепти
Крем для бісквітних коржів
Володіючи деякими, зовсім не складними знаннями в кондитерській справі можна з легкістю створювати чудові шедеври, наприклад бісквітні торти. Однією
Крем із згущеним молоком для торта
Запорукою успішного результату у створенні домашнього десерту є правильно підібраний крем. І, звичайно для кожної основи існує свій перевірений
Празький торт зі згущеним молоком - рецепт
Празький торт - це чудовий шоколадний бісквіт, який просочений найніжнішим вершковим кремом. Від такого домашнього ласощі неможливо відмовитися.
Крем для медового торта
Урізноманітнити смак звичного медового торта досить просто. Досить просочити його відповідним кремом, приготовленим за іншим рецептом. Існує
Крем зі згущеного молока і масла
Крем з масла і згущеного молока надзвичайно смачний і підходить, як для просочення, так і для прикраси будь-яких кондитерських виробів. Але мало хто
Крем зі згущеного молока
У кулінарії існує величезна кількість різних рецептів створення крему для тортів, тістечок, печива і т. д. І сьогодні ми поговоримо про те, як