Сирно-йогуртовий крем для торта
Що надає тортам особливий і оригінальний смак? Звичайно ж, те, чим він промазан і просочений. Приготувавши ніжний сирно-йогуртовий крем для торта, ви здивуєте гостей неймовірно смачним і оригінальним ласощами. Ми розповімо вам декілька простих рецептів.
Інгредієнти:
сир сільський – 500 г;
класичний йогурт – 400 мл;
м'ятний лікер – за бажанням;
ваніль – за смаком;
цукрова дрібна пудра – 3 ст. ложки.
Приготування
Сир перетираємо через сито, вливаємо класичний йогурт, додаємо ваніль і все ретельно перемішуємо. Потім додаємо за смаком цукрову пудру, вливаємо за бажанням м'ятний лікер і злегка збиваємо до однорідності. Ось і все, сирно-йогуртовий крем для торта без желатину готовий!
Інгредієнти:
сир – 500 г;
класичний несолодкий йогурт – 200 мл;
сметана – 200 мл;
цукровий пісок – 2 ст. ложки.
Приготування
Сир перетираємо з допомогою сита, вливаємо класичний йогурт і кладемо нежирну сметану. Потім додаємо цукрову пудру і збиваємо крем до пишного однорідного стану.
Інгредієнти:
сир – 300 г;
йогурт – 300 мл;
цукрова пудра – 40 г;
вода фільтрована – 100 мл;
чорний шоколад – для прикраси;
сухий желатин – 15 г;
ванілін – за смаком.
Приготування
Желатин заливаємо на 40 хвилин холодною водою.В окремій каструлі змішуємо сир з йогуртом, кидаємо ванілін і вводимо дрібну цукрову пудру. Збиваємо масу міксером протягом 10 хвилин до отримання однорідної і пишної маси. Желатин розігріваємо на маленькому вогні і доводимо до розчинення, постійно помішуючи, але не кип'ятимо. Даємо суміші охолонути і поступово виливаємо в сирно-йогортовую масу, збиваючи блендером. За бажанням посипаємо крем тертим шоколадом і перемішуємо.
Інгредієнти:
йогурт – 125 мл;
желатин – 30 г;
молоко – 5 ст. ложок;
сироп – 4 ст. ложки;
яєчний білок – 1 шт.;
лимонний сік – 1 ч. ложка.
Приготування
Желатин заливаємо на 40 хвилин холодним молоком, для розбухання. Потім нагріваємо суміш до розчинення і охолоджуємо. Після цього додаємо йогурт і сироп. Яєчний білок збиваємо міксером до міцних піків і тонкою цівкою вводимо лимонний сік. Далі викладаємо пишну масу в йогуртову суміш і акуратно перемішуємо. Відправляємо готовий крем на 15 хвилин у холодильник, а потім промазуємо їм спечені коржі.
Сирно-йогуртовий крем для бісквітного торта
Інгредієнти:
Приготування
Сир перетираємо через сито, вливаємо класичний йогурт, додаємо ваніль і все ретельно перемішуємо. Потім додаємо за смаком цукрову пудру, вливаємо за бажанням м'ятний лікер і злегка збиваємо до однорідності. Ось і все, сирно-йогуртовий крем для торта без желатину готовий!
Рецепт сирно-йогуртового крему
Інгредієнти:
Приготування
Сир перетираємо з допомогою сита, вливаємо класичний йогурт і кладемо нежирну сметану. Потім додаємо цукрову пудру і збиваємо крем до пишного однорідного стану.
Рецепт сирно-йогуртового крему для торта
Інгредієнти:
Приготування
Желатин заливаємо на 40 хвилин холодною водою.В окремій каструлі змішуємо сир з йогуртом, кидаємо ванілін і вводимо дрібну цукрову пудру. Збиваємо масу міксером протягом 10 хвилин до отримання однорідної і пишної маси. Желатин розігріваємо на маленькому вогні і доводимо до розчинення, постійно помішуючи, але не кип'ятимо. Даємо суміші охолонути і поступово виливаємо в сирно-йогортовую масу, збиваючи блендером. За бажанням посипаємо крем тертим шоколадом і перемішуємо.
Сирно-йогуртовий крем для торта
Інгредієнти:
Приготування
Желатин заливаємо на 40 хвилин холодним молоком, для розбухання. Потім нагріваємо суміш до розчинення і охолоджуємо. Після цього додаємо йогурт і сироп. Яєчний білок збиваємо міксером до міцних піків і тонкою цівкою вводимо лимонний сік. Далі викладаємо пишну масу в йогуртову суміш і акуратно перемішуємо. Відправляємо готовий крем на 15 хвилин у холодильник, а потім промазуємо їм спечені коржі.
Рекомендуємо добрі рецепти
Сирний крем для торта
Багато хто погодиться, що успішний результат домашнього торта залежить від правильно приготовленого і ідеально сполучається з основою крему.
Сирний крем для еклерів
Напевно всі пробували заварне тістечко або еклер. І навіть багато їх готують самостійно. Найбільш поширеним наповненням для цього ласощі є варена
Фруктовий крем
Фруктовий крем може виступати як в якості самостійного десерту, так і використовуватися у вигляді начинки для тортів чи тістечок. У нашій статті ми
Вершково-сирний крем
Вершково-сирний крем можна використовувати як для промазки тортів, еклерів, тістечок, так і вживати в якості самостійного десерту зі свіжими ягодами
Сирно-йогуртовий крем
З натурального сиру і живого йогурту можна готувати смачні і корисні креми для промазування тортів, бісквітів, тістечок. І зараз ми вам підкажемо
Йогуртовий торт
Любите готувати повітряні, ніжні десерти, які таять в роті? Тоді вам обов'язково потрібно спробувати приготувати йогуртовий торт з фруктами. Це дуже