Сирно-йогуртовий крем для торта

Сирно-йогуртовий крем для бісквітного торта
Інгредієнти:
Приготування
Сир перетираємо через сито, вливаємо класичний йогурт, додаємо ваніль і все ретельно перемішуємо. Потім додаємо за смаком цукрову пудру, вливаємо за бажанням м'ятний лікер і злегка збиваємо до однорідності. Ось і все, сирно-йогуртовий крем для торта без желатину готовий!
Рецепт сирно-йогуртового крему
Інгредієнти:
Приготування
Сир перетираємо з допомогою сита, вливаємо класичний йогурт і кладемо нежирну сметану. Потім додаємо цукрову пудру і збиваємо крем до пишного однорідного стану.
Рецепт сирно-йогуртового крему для торта
Інгредієнти:
Приготування
Желатин заливаємо на 40 хвилин холодною водою.В окремій каструлі змішуємо сир з йогуртом, кидаємо ванілін і вводимо дрібну цукрову пудру. Збиваємо масу міксером протягом 10 хвилин до отримання однорідної і пишної маси. Желатин розігріваємо на маленькому вогні і доводимо до розчинення, постійно помішуючи, але не кип'ятимо. Даємо суміші охолонути і поступово виливаємо в сирно-йогортовую масу, збиваючи блендером. За бажанням посипаємо крем тертим шоколадом і перемішуємо.
Сирно-йогуртовий крем для торта
Інгредієнти:

Приготування
Желатин заливаємо на 40 хвилин холодним молоком, для розбухання. Потім нагріваємо суміш до розчинення і охолоджуємо. Після цього додаємо йогурт і сироп. Яєчний білок збиваємо міксером до міцних піків і тонкою цівкою вводимо лимонний сік. Далі викладаємо пишну масу в йогуртову суміш і акуратно перемішуємо. Відправляємо готовий крем на 15 хвилин у холодильник, а потім промазуємо їм спечені коржі.
Рекомендуємо добрі рецепти

Сирний крем для торта
Багато хто погодиться, що успішний результат домашнього торта залежить від правильно приготовленого і ідеально сполучається з основою крему.

Сирний крем для еклерів
Напевно всі пробували заварне тістечко або еклер. І навіть багато їх готують самостійно. Найбільш поширеним наповненням для цього ласощі є варена

Фруктовий крем
Фруктовий крем може виступати як в якості самостійного десерту, так і використовуватися у вигляді начинки для тортів чи тістечок. У нашій статті ми

Вершково-сирний крем
Вершково-сирний крем можна використовувати як для промазки тортів, еклерів, тістечок, так і вживати в якості самостійного десерту зі свіжими ягодами

Сирно-йогуртовий крем
З натурального сиру і живого йогурту можна готувати смачні і корисні креми для промазування тортів, бісквітів, тістечок. І зараз ми вам підкажемо

Йогуртовий торт
Любите готувати повітряні, ніжні десерти, які таять в роті? Тоді вам обов'язково потрібно спробувати приготувати йогуртовий торт з фруктами. Це дуже