Що надає тортам особливий і оригінальний смак? Звичайно ж, те, чим він промазан і просочений. Приготувавши ніжний сирно-йогуртовий крем для торта, ви здивуєте гостей неймовірно смачним і оригінальним ласощами. Ми розповімо вам декілька простих рецептів.
Сирно-йогуртовий крем для бісквітного торта
Інгредієнти: сир сільський – 500 г; класичний йогурт – 400 мл; м'ятний лікер – за бажанням; ваніль – за смаком; цукрова дрібна пудра – 3 ст. ложки. Приготування Сир перетираємо через сито, вливаємо класичний йогурт, додаємо ваніль і все ретельно перемішуємо. Потім додаємо за смаком цукрову пудру, вливаємо за бажанням м'ятний лікер і злегка збиваємо до однорідності. Ось і все, сирно-йогуртовий крем для торта без желатину готовий!
Рецепт сирно-йогуртового крему
Інгредієнти: сир – 500 г; класичний несолодкий йогурт – 200 мл; сметана – 200 мл; цукровий пісок – 2 ст. ложки. Приготування Сир перетираємо з допомогою сита, вливаємо класичний йогурт і кладемо нежирну сметану. Потім додаємо цукрову пудру і збиваємо крем до пишного однорідного стану.
Рецепт сирно-йогуртового крему для торта
Інгредієнти: сир – 300 г; йогурт – 300 мл; цукрова пудра – 40 г; вода фільтрована – 100 мл; чорний шоколад – для прикраси; сухий желатин – 15 г; ванілін – за смаком. Приготування Желатин заливаємо на 40 хвилин холодною водою.В окремій каструлі змішуємо сир з йогуртом, кидаємо ванілін і вводимо дрібну цукрову пудру. Збиваємо масу міксером протягом 10 хвилин до отримання однорідної і пишної маси. Желатин розігріваємо на маленькому вогні і доводимо до розчинення, постійно помішуючи, але не кип'ятимо. Даємо суміші охолонути і поступово виливаємо в сирно-йогортовую масу, збиваючи блендером. За бажанням посипаємо крем тертим шоколадом і перемішуємо.
Сирно-йогуртовий крем для торта
Інгредієнти: йогурт – 125 мл; желатин – 30 г; молоко – 5 ст. ложок; сироп – 4 ст. ложки; яєчний білок – 1 шт.; лимонний сік – 1 ч. ложка. Приготування
Желатин заливаємо на 40 хвилин холодним молоком, для розбухання. Потім нагріваємо суміш до розчинення і охолоджуємо. Після цього додаємо йогурт і сироп. Яєчний білок збиваємо міксером до міцних піків і тонкою цівкою вводимо лимонний сік. Далі викладаємо пишну масу в йогуртову суміш і акуратно перемішуємо. Відправляємо готовий крем на 15 хвилин у холодильник, а потім промазуємо їм спечені коржі.