Вернуться назад Распечатать

Сирно-йогуртовий крем для торта

Сирно-йогуртовий крем для торта
Що надає тортам особливий і оригінальний смак? Звичайно ж, те, чим він промазан і просочений. Приготувавши ніжний сирно-йогуртовий крем для торта, ви здивуєте гостей неймовірно смачним і оригінальним ласощами. Ми розповімо вам декілька простих рецептів.

Сирно-йогуртовий крем для бісквітного торта


Інгредієнти:

  • сир сільський – 500 г;

  • класичний йогурт – 400 мл;

  • м'ятний лікер – за бажанням;

  • ваніль – за смаком;

  • цукрова дрібна пудра – 3 ст. ложки.


  • Приготування
    Сир перетираємо через сито, вливаємо класичний йогурт, додаємо ваніль і все ретельно перемішуємо. Потім додаємо за смаком цукрову пудру, вливаємо за бажанням м'ятний лікер і злегка збиваємо до однорідності. Ось і все, сирно-йогуртовий крем для торта без желатину готовий!

    Рецепт сирно-йогуртового крему


    Інгредієнти:

  • сир – 500 г;

  • класичний несолодкий йогурт – 200 мл;

  • сметана – 200 мл;

  • цукровий пісок – 2 ст. ложки.


  • Приготування
    Сир перетираємо з допомогою сита, вливаємо класичний йогурт і кладемо нежирну сметану. Потім додаємо цукрову пудру і збиваємо крем до пишного однорідного стану.

    Рецепт сирно-йогуртового крему для торта


    Інгредієнти:

  • сир – 300 г;

  • йогурт – 300 мл;

  • цукрова пудра – 40 г;

  • вода фільтрована – 100 мл;

  • чорний шоколад – для прикраси;

  • сухий желатин – 15 г;

  • ванілін – за смаком.


  • Приготування
    Желатин заливаємо на 40 хвилин холодною водою.В окремій каструлі змішуємо сир з йогуртом, кидаємо ванілін і вводимо дрібну цукрову пудру. Збиваємо масу міксером протягом 10 хвилин до отримання однорідної і пишної маси. Желатин розігріваємо на маленькому вогні і доводимо до розчинення, постійно помішуючи, але не кип'ятимо. Даємо суміші охолонути і поступово виливаємо в сирно-йогортовую масу, збиваючи блендером. За бажанням посипаємо крем тертим шоколадом і перемішуємо.

    Сирно-йогуртовий крем для торта


    Інгредієнти:

  • йогурт – 125 мл;

  • желатин – 30 г;

  • молоко – 5 ст. ложок;

  • сироп – 4 ст. ложки;
  • Сирно-йогуртовий крем для торта

  • яєчний білок – 1 шт.;

  • лимонний сік – 1 ч. ложка.


  • Приготування
    Желатин заливаємо на 40 хвилин холодним молоком, для розбухання. Потім нагріваємо суміш до розчинення і охолоджуємо. Після цього додаємо йогурт і сироп. Яєчний білок збиваємо міксером до міцних піків і тонкою цівкою вводимо лимонний сік. Далі викладаємо пишну масу в йогуртову суміш і акуратно перемішуємо. Відправляємо готовий крем на 15 хвилин у холодильник, а потім промазуємо їм спечені коржі.