Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Сирний крем для торта

Сирний крем для торта

3-11-2015, 20:57
1 928
Сирний крем для торта
Ми розповімо вам, як приготувати ніжний і тане в роті сирний крем для торта. Існує безліч способів і при цьому кожен новий варіант змінює смак торта і робить його індивідуальним і абсолютно неповторним. Здивуйте своїх гостей і зробіть їх приходу смачний тортик з ніжним сирним кремом.

Рецепт сирного крему для торта


Інгредієнти:

  • сир – 250 г;

  • масло вершкове – 50 г;

  • ванілін – за смаком;

  • дрібна пудра цукрова – 200 р.


  • Приготування
    У миску викладаємо сир, додаємо розм'якшене масло і додаємо ванілін. Тепер беремо міксер, включаємо його на середню швидкість і збиваємо інгредієнти до утворення гладкої маси без грудочок. Потім додаємо просіяне цукрову пудру і розтираємо ложкою все до однорідності і гладкості. Ось і все, сирний крем для торта повністю готовий до використання. Відставляємо його поки в сторону і переходимо до приготування бісквітних коржів.

    Вершково-сирний крем для торта


    Інгредієнти:

  • сир знежирений – 200 г;

  • вершки густі – 200 мл;

  • ванілін – щіпка;

  • цукровий пісок – за смаком.


  • Приготування
    Отже, сир гарненько збиваємо блендером до однорідності. Потім змішуємо окремо вершки з цукром і кидаємо трохи ваніліну для аромату. З'єднуємо сирну суміш з цією піною і прибираємо готовий ніжний крем на 15 хвилин у холодильник.

    Сирно-сметанний крем для торта


    Інгредієнти:

  • сир – 400 г;

  • сметана нежирна – 3 ст. ложки;

  • ванілін – за смаком;

  • цукор – за смаком.


  • Приготування
    Сир розтираємо з ваніліном до отримання однорідної консистенції. Потім поступово вливаємо сметану і збиваємо все міксером протягом декількох хвилин, щоб не утворилися грудочки. Після цього сметанно-сирний крем готовий до подальшого застосування.

    Сирно-йогуртовий крем для торта


    Інгредієнти:

  • вершки густі – 400 г;

  • жирний сир – 250 г;

  • йогурт питний без добавок – 200 мл;

  • ванілін – за смаком;

  • цукор – 3 ст. ложки.


  • Приготування
    Сир розтираємо гарненько блендером і вливаємо поступово питний йогурт без добавок. Окремо збиваємо міксером вершки з цукром і перекладаємо отриману масу в сирну суміш. Ретельно все перемішуємо і знімаємо готовий крем на 10 хвилин у холодильник.

    Крем з кисломолочного сиру для торта


    Інгредієнти:

  • сир сирний – 350 г;

  • масло вершкове – 120 г;

  • цукрова дрібна пудра – 100 г;

  • ягідне пюре – за бажанням;

  • ванілін – за смаком.


  • Приготування
    Сирний сир викладаємо в миску, додаємо розм'якшене вершкове масло і збиваємо міксером до однорідності. Потім, не зупиняючись, всипаємо дрібну цукрову пудру і кидаємо для аромату ванілін. За бажанням додаємо в масу будь-ягідне пюре і ретельно все перемішуємо. Готовий крем відставляємо в сторону і переходимо до приготування коржів для нашого торта.

    Рецепт сирного крему для бісквітного торта


    Інгредієнти:

  • сирний сир – 300 г;

  • вершки 35% – 200 г;

  • загущувач для вершків – 1 шт.;

  • цукрова дрібна пудра – 100 г;
    ванілін – за смаком.
    Сирний крем для торта


    Приготування
    Вершки спочатку охолоджуємо, а потім виливаємо в миску, вводимо загусник і починаємо збивати все міксером на маленькій швидкості. Поступово збільшуємо її і чекаємо, поки вершки не перетворяться в пишну піну. В іншу ємність викладаємо сирний вершковий сир, додаємо цукровий пісок і кидаємо щіпку ваніліну для аромату. Розтираємо все блендером, а потім акуратно з'єднуємо обидві маси. Перемішуємо силіконової лопаткою і прибираємо готовий крем в холодильник. Саме він найкраще підходить для просочення бісквітних коржів.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Сирний крем для бісквітного торта
    Сирний крем для бісквітного торта
    Приготування практично будь-якого крему не доставляє великих клопотів, тому купуйте бісквітні коржі і сміливо беріться за створення кондитерського
    Крем для заварних тістечок
    Крем для заварних тістечок
    Улюблені ласощі більшості ласунів - заварне тістечко - зовсім не складно зробити самостійно, так і вийде десерт набагато смачніше покупного.
    Вершковий крем для торта
    Вершковий крем для торта
    Запланувавши приготування торта, дуже часто виникає питання його наповнення та оформлення. Універсальним вирішенням такого завдання може стати
    Сирний крем для еклерів
    Сирний крем для еклерів
    Напевно всі пробували заварне тістечко або еклер. І навіть багато їх готують самостійно. Найбільш поширеним наповненням для цього ласощі є варена
    Сметанно-сирний крем
    Сметанно-сирний крем
    Сметанно-сирний крем чудова прошарок для тортів, тістечок, ватрушок. Він виходить ніжним і повітряним. Давайте розглянемо декілька простих і цікавих
    Крем для «Тірамісу»
    Крем для «Тірамісу»
    Тірамісу - знаменитий італійський десерт, який готують з печива савоярді з прошарками ніжного крему. Ось про те, як зробити цей самий крем ми