Крем для заварних тістечок
Сьогодні ми розповімо вам кілька варіантів, як зробити крем для заварних тістечок. Таке ласощі прикрасить будь-яке святкове чаювання і прекрасно підійде для солодкого фуршетного столу.
Інгредієнти:
масло «Фермерське» – 2 ч. ложки;
молоко – 300 мл;
борошно – 2 ст. ложки;
цукор – 1 ст.;
яйце – 2 шт.;
ванілін – за смаком.
Приготування
У каструлі збиваємо яйця і, не зупиняючись, всипаємо частинами борошно. В ковшике кип'ятимо молоко, додаємо цукор, а потім тоненькою цівкою вливаємо в яєчну масу, інтенсивно розмішуючи віночком. Потім ставимо масу на вогонь і доводимо до загустіння. Готовий крем знімаємо з плити, додаємо шматочок вершкового масла і ванілін за смаком. Все перемішуємо до розчинення і охолоджуємо, поставивши його в холодну воду.
Інгредієнти:
цукор – 300 г;
вода – 70 мл;
кислота лимонна – щіпка;
білки яєчні – 4 шт.
Приготування
Отже, спочатку робимо сироп: воду наливаємо в миску, всипаємо цукор і нагріваємо до закипання. У яєчні білки додаємо лимонну кислоту і збиваємо до пишноти. Коли цукровий сироп загустіє, знімаємо його з вогню і тоненькою цівкою вливаємо до білків. Коли крем зміцніє, використовуємо його для заварних тістечок!
Інгредієнти:
молоко згущене – 150 г;
масло вершкове – 130 р.
Приготування
Вершкове масло заздалегідь виймаємо з холодильника і залишаємо на деякий час. Потім викладаємо його в миску, вливаємо згущене молоко і збиваємо все міксером до однорідного і пишного стану.
Інгредієнти:
сир – 350 г;
масло вершкове – 175 г;
цукрова дрібна пудра – 100 г;
згущене молоко – 70 мл;
ванілін;
коньяк столовий – 1 ст. ложка.
Приготування
Вершкове масло розм'якшуємо, викладаємо в широку миску, додаємо цукрову пудру, кидаємо ванілін і збиваємо до однорідного стану. Не зупиняючись, додаємо невеликими порціями згущене молоко і вливаємо коньяк. Сир протираємо через сито в крем і перемішуємо до однорідності і пишності. Після цього прибираємо його в холодильник, а тим часом випікаємо заварні тістечка.
Інгредієнти:
цукрова дрібна пудра – 500 г;
сухе какао – 1 ст.;
масло «Фермерське» – 115 г;
молоко – 8 ст. ложок;
ванілін.
Приготування
У мисці з'єднуємо цукрову пудру з сухим какао. В іншій ємності збиваємо міксером масло, поступово всипаємо суху суміш і вливаємо молоко. Перемішуємо все до однорідної маси, а потім вводимо масло, додаємо ванілін і збиваємо до отримання кремового стану.
Рецепт крему для заварних тістечок
Інгредієнти:
Приготування
У каструлі збиваємо яйця і, не зупиняючись, всипаємо частинами борошно. В ковшике кип'ятимо молоко, додаємо цукор, а потім тоненькою цівкою вливаємо в яєчну масу, інтенсивно розмішуючи віночком. Потім ставимо масу на вогонь і доводимо до загустіння. Готовий крем знімаємо з плити, додаємо шматочок вершкового масла і ванілін за смаком. Все перемішуємо до розчинення і охолоджуємо, поставивши його в холодну воду.
Білковий крем для заварних тістечок
Інгредієнти:
Приготування
Отже, спочатку робимо сироп: воду наливаємо в миску, всипаємо цукор і нагріваємо до закипання. У яєчні білки додаємо лимонну кислоту і збиваємо до пишноти. Коли цукровий сироп загустіє, знімаємо його з вогню і тоненькою цівкою вливаємо до білків. Коли крем зміцніє, використовуємо його для заварних тістечок!
Крем для заварних тістечок зі згущеним молоком
Інгредієнти:
Приготування
Вершкове масло заздалегідь виймаємо з холодильника і залишаємо на деякий час. Потім викладаємо його в миску, вливаємо згущене молоко і збиваємо все міксером до однорідного і пишного стану.
Сирний крем для заварних тістечок
Інгредієнти:
Приготування
Вершкове масло розм'якшуємо, викладаємо в широку миску, додаємо цукрову пудру, кидаємо ванілін і збиваємо до однорідного стану. Не зупиняючись, додаємо невеликими порціями згущене молоко і вливаємо коньяк. Сир протираємо через сито в крем і перемішуємо до однорідності і пишності. Після цього прибираємо його в холодильник, а тим часом випікаємо заварні тістечка.
Шоколадний крем для заварних тістечок
Інгредієнти:
Приготування
У мисці з'єднуємо цукрову пудру з сухим какао. В іншій ємності збиваємо міксером масло, поступово всипаємо суху суміш і вливаємо молоко. Перемішуємо все до однорідної маси, а потім вводимо масло, додаємо ванілін і збиваємо до отримання кремового стану.
Рекомендуємо добрі рецепти
Сметанний крем для бісквітного торта
Простим варіантом наповнення для бісквітного торта є сметанний крем. Однак не у всіх він виходить вдалим. Розкриємо декілька секретів успішного
Сирний крем для торта
Багато хто погодиться, що успішний результат домашнього торта залежить від правильно приготовленого і ідеально сполучається з основою крему.
Крем для шоколадного бісквіта
Зробити торт з шоколадного бісквіта неможливо без смачного і ароматного крему. Він може бути приготований на основі самих різних продуктів –
Крем зі згущеного молока
У кулінарії існує величезна кількість різних рецептів створення крему для тортів, тістечок, печива і т. д. І сьогодні ми поговоримо про те, як
Класичний заварний крем - рецепт
Класичний заварний крем - це чудова начинка для тістечок, еклерів, трубочок, прошарку тортів. Способів його приготування досить багато. У нашій
Заварні тістечка з кремом
Заварні тістечка з кремом - відмінний десерт і для святкового столу, і для вечірнього чаювання в колі сім'ї. Пропонуємо вам декілька універсальних