Сметанний крем для бісквітного торта

Простий крем
Для цього крему знадобиться мінімум компонентів, всі їх можна знайти в найближчому магазині, так що швиденько збиваємо, намазуємо наш бісквіт і насолоджуємося. Якщо бісквіта немає, можна і на печиво або булочку крем мазати, а можна і так є – дуже смачно. Єдине, про що потрібно пам'ятати – це дуже калорійний десерт, так що не варто ним зловживати.
Інгредієнти:
Приготування
Для того щоб приготувати сметанний крем для бісквітного торта знадобиться міксер – в цьому варіанті, на жаль, віночком обійтися не вдасться. Сметану акуратно перемішуємо з пудрою і ваніліном. Якщо хочемо отримати шоколадний крем, додаємо какао, тільки обов'язково протираємо його через ситечко, щоб не було грудок. Починаємо збивати суміш, поступово збільшуючи оберти. У певний момент крем почне як би збиратися в ком, відшаровуючись рідина – просто збиваємо далі, нарощуючи швидкість. Через 8 хвилин ми отримаємо пишну масу, густу і дуже ніжну.
Для тих, хто любить якнайсолодше
Можна приготувати дуже солодкий, насичений сметанний крем із згущеним молоком для бісквітного торта. Просто замість цукрової пудри домішуємо до сметані 1/2 стандартної банки згущеного молока.
Густий і корисний
Для прошарку торта часто використовують більш густі креми на основі сиру. Розповімо, як приготувати сметанно-сирний крем для бісквітного торта.
Інгредієнти:
Приготування
Починаємо з того, що сир ретельно (краще двічі) протираємо через сито, щоб він став пишним і однорідним, потім поміщає його в ємність з високими бортами, додаємо цукор і ванілін, сметану. Починаємо збивати з малих оборотів, поступово збільшуючи швидкість. Крем збивається швидко – достатньо 3-4 хвилини. Часто в такий крем додають горішки, їх потрібно добре прожарити на сухій сковороді, подрібнити і добре остудити, а потім додати в крем.
Ніжний, як хмари
Зовсім нескладно готується сметанно-вершковий крем для бісквітного торта – замість сиру використовуємо жирні вершки (не менше 25%), які збиваємо до твердих піків, після чого поступово вводимо цукор, ванілін і сметану.

Якщо сметана попалася водяниста, і крем вийшов рідкуватий, не біда. Щоб його виправити, приготуємо сметанний крем для бісквітного торта з желатином. Для цього 20 г желатину заливаємо теплим молоком і залишаємо на чверть години. Після цього прогріваємо – ні в якому разі не кип'ятимо! Коли желатинова маса охолоне до кімнатної температури, змішуємо її зі сметанним кремом і трохи охолоджуємо.
Рекомендуємо добрі рецепти

Сирний крем для торта
Багато хто погодиться, що успішний результат домашнього торта залежить від правильно приготовленого і ідеально сполучається з основою крему.

Сметанний крем для «Медовика»
Медовик зі сметанним кремом виходить дуже ніжним і смачним, трохи з кислинкою. Крем зі сметани дуже добре просочує коржі,завдяки чому торт виходить

Крем зі згущеного молока і масла
Крем з масла і згущеного молока надзвичайно смачний і підходить, як для просочення, так і для прикраси будь-яких кондитерських виробів. Але мало хто

Крем для бісквітного торта
Щоб приготувати бісквітний торт вам знадобитися спекти бісквітні коржі і промазати їх яким-небудь кремом. А ось про те, які саме бувають крему для

Сметанний крем - рецепт
Щоб приготувати сметанний крем, який стане прикрасою будь-якого торта і додасть йому незвичайний смак, не потрібно бути професійним кондитером.

Сметанно-сирний крем
Сметанно-сирний крем чудова прошарок для тортів, тістечок, ватрушок. Він виходить ніжним і повітряним. Давайте розглянемо декілька простих і цікавих