Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Сметанний крем для бісквітного торта

Сметанний крем для бісквітного торта

3-11-2015, 20:57
692
Сметанний крем для бісквітного торта
Здавалося б, що може бути простіше, ніж приготувати сметанний крем для бісквітного торта а між тим, цей крем дається далеко не всім. У деяких він розтікається, у інших виходить грудкуватим, у кого-то з кислинкою, а буває і так, що занадто активне збивання призводить до того, що з вершків утворюється масло. Природно, якщо це була якісна сметана – без загусників, барвників, консервантів та іншої "хімії" - таку і вибираємо для приготування крему.
Простий крем
Для цього крему знадобиться мінімум компонентів, всі їх можна знайти в найближчому магазині, так що швиденько збиваємо, намазуємо наш бісквіт і насолоджуємося. Якщо бісквіта немає, можна і на печиво або булочку крем мазати, а можна і так є – дуже смачно. Єдине, про що потрібно пам'ятати – це дуже калорійний десерт, так що не варто ним зловживати.
Інгредієнти:

  • жирна (незнята) сметана селянська – 250-400 г;

  • пудра, смолотая з цукру-піску – 150-170 г;

  • ванілін – 2 г;

  • какао-порошок, якісний – 2-4 ст. ложки (за бажанням).


  • Приготування
    Для того щоб приготувати сметанний крем для бісквітного торта знадобиться міксер – в цьому варіанті, на жаль, віночком обійтися не вдасться. Сметану акуратно перемішуємо з пудрою і ваніліном. Якщо хочемо отримати шоколадний крем, додаємо какао, тільки обов'язково протираємо його через ситечко, щоб не було грудок. Починаємо збивати суміш, поступово збільшуючи оберти. У певний момент крем почне як би збиратися в ком, відшаровуючись рідина – просто збиваємо далі, нарощуючи швидкість. Через 8 хвилин ми отримаємо пишну масу, густу і дуже ніжну.
    Для тих, хто любить якнайсолодше
    Можна приготувати дуже солодкий, насичений сметанний крем із згущеним молоком для бісквітного торта. Просто замість цукрової пудри домішуємо до сметані 1/2 стандартної банки згущеного молока.
    Густий і корисний
    Для прошарку торта часто використовують більш густі креми на основі сиру. Розповімо, як приготувати сметанно-сирний крем для бісквітного торта.
    Інгредієнти:

  • сметана «Сільська» не менше 30% жирності – 1 стакан;

  • сир домашній жирний – 250-300 г;

  • цукор білий вітчизняного виробництва – 1-15 склянки;

  • ванілін – 10-12 м;

  • горіхи будь-які – 1 склянка (за бажанням).


  • Приготування
    Починаємо з того, що сир ретельно (краще двічі) протираємо через сито, щоб він став пишним і однорідним, потім поміщає його в ємність з високими бортами, додаємо цукор і ванілін, сметану. Починаємо збивати з малих оборотів, поступово збільшуючи швидкість. Крем збивається швидко – достатньо 3-4 хвилини. Часто в такий крем додають горішки, їх потрібно добре прожарити на сухій сковороді, подрібнити і добре остудити, а потім додати в крем.
    Ніжний, як хмари
    Зовсім нескладно готується сметанно-вершковий крем для бісквітного торта – замість сиру використовуємо жирні вершки (не менше 25%), які збиваємо до твердих піків, після чого поступово вводимо цукор, ванілін і сметану.
    Сметанний крем для бісквітного торта
    Збиваємо на великій швидкості кілька хвилин. Цей крем виходить надзвичайно пишним і дуже ніжним, як хмари. В нього горіхи не додають, але можна ввести розтоплений і охолоджений шоколад – чорний або білий, за смаком.
    Якщо сметана попалася водяниста, і крем вийшов рідкуватий, не біда. Щоб його виправити, приготуємо сметанний крем для бісквітного торта з желатином. Для цього 20 г желатину заливаємо теплим молоком і залишаємо на чверть години. Після цього прогріваємо – ні в якому разі не кип'ятимо! Коли желатинова маса охолоне до кімнатної температури, змішуємо її зі сметанним кремом і трохи охолоджуємо.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Сирний крем для торта
    Сирний крем для торта
    Багато хто погодиться, що успішний результат домашнього торта залежить від правильно приготовленого і ідеально сполучається з основою крему.
    Сметанний крем для «Медовика»
    Сметанний крем для «Медовика»
    Медовик зі сметанним кремом виходить дуже ніжним і смачним, трохи з кислинкою. Крем зі сметани дуже добре просочує коржі,завдяки чому торт виходить
    Крем зі згущеного молока і масла
    Крем зі згущеного молока і масла
    Крем з масла і згущеного молока надзвичайно смачний і підходить, як для просочення, так і для прикраси будь-яких кондитерських виробів. Але мало хто
    Крем для бісквітного торта
    Крем для бісквітного торта
    Щоб приготувати бісквітний торт вам знадобитися спекти бісквітні коржі і промазати їх яким-небудь кремом. А ось про те, які саме бувають крему для
    Сметанний крем - рецепт
    Сметанний крем - рецепт
    Щоб приготувати сметанний крем, який стане прикрасою будь-якого торта і додасть йому незвичайний смак, не потрібно бути професійним кондитером.
    Сметанно-сирний крем
    Сметанно-сирний крем
    Сметанно-сирний крем чудова прошарок для тортів, тістечок, ватрушок. Він виходить ніжним і повітряним. Давайте розглянемо декілька простих і цікавих