Крем для бісквітного торта
Для більшості з нас бісквітний торт з кремом є самим солодким спогадом дитинства. Насправді історія приготування бісквітного торта сягає своїм корінням аж у 1615 рік, тоді вперше биквитний торт був згаданий у книзі англійського поета Гирваса Маркама. З тих пір технологія приготування бісквітів для нього не змінилася, але традиції в приготуванні різних кремів для бісквітного торта піддавалися різним змін.
Найпопулярнішими і базовими рецептами кремів для бісквітного торта можна назвати з величезної кількості всього лише сім видів.
Давайте розглянемо ці основні види і, відповідно, рецепти приготування цих кремів для бісквітного торта.
Почнемо з того, що у нас вже є основа для торта - сам бісквіт, тому не будемо розглядати рецепт його приготування. Якщо ви захочете знайти кілька варіантів цього рецепту, то натрапите тільки на різну кількість інгредієнтів, але сама технологія приготування бісквіта буде незмінною. А ось рецепти кремів для бісквітного торта змінювалися, піддавалися доопрацюванням і доповненнями. Але давайте, все ж, розглянемо саме базові рецепти кремів для бісквітного торта. Їх легко можна взяти за основу і самому, при бажанні, внести необхідні корективи. Отже, приступимо.
Бісквітний торт з сирним кремом
Сирний крем для торта вважається не тільки самим простим у приготуванні, але навіть самим низькокалорійним. Отже, для крему візьмемо 400 грам сиру, 200-250 мг вершків, цукор за смаком і ванілін. У глибокій мисці потрібно збити сир з поступовим вливанням в нього вершків до утворення густої маси. Отримана маса не повинна легко стікати і розповзатися. Додайте в неї цукор і ванілін (або ванільний цукор, дивлячись, що ви вирішили використовувати). Після приготування крему просочіть підготовлені коржі бісквіту і прикрасьте торт за своїм бажанням.
Бісквітний торт з заварним кремом
Для заварного крему візьміть 3 жовтки і розітріть з 1 чайною ложкою борошна і 130 грамами цукру. Додайте половину склянки вершків і доведіть на плиті до густоти сметани (тільки не кип'ятіть!). 150 грам розм'якшеного вершкового масла розітріть з цукром, поступово додаючи вийшов крем. Коли крем охолоне, введіть в нього ваніль і ще раз добре перемішайте. Остиглий крем можна використовувати для прикраси торта.
Бісквітний торт з масляним кремом
Масляний крем вважається найпопулярнішим з усіх кремів. І готується він легко: збийте 200 грам розм'якшеного вершкового масла з 1/3 склянкою цукрової пудри і введіть в масу 2 жовтки. За бажанням можна додати коньяк або ром.
Бісквітний торт з білковим кремом
Для цього крему візьміть 4 холодних білка і збийте їх з декількома кристалами лимонної кислоти (можна взяти лимонний сік) в круту піну. При поступовому додаванні склянки цукру продовжуйте збивати до повного розчинення цукру.
Бісквітний торт зі сметанним кремом
Для крему візьміть 15% сметану (близько 500 грам), збийте з двома склянками цукру в пишну піну, додайте ванілін за смаком і 1 пакетик згущувача для сметани. Замість згущувача можна використовувати сметану більш високої жирності, тоді вам не потрібно загусник. Охолодіть в холодильнику пару годин і можете приступати до прикраси торта.
Бісквітний торт з шоколадним кремом
Жовток змішайте з однією ложкою холодної води, додайте 120 грам згущеного молока і, при постійному помішуванні, уварите суміш на плиті. Додайте до суміші 200 грам розм'якшеного вершкового масла і пару чайних ложок какао. Все добре перемішайте. Єдиним мінусом цього смачного крему є його висока калорійність.
Бісквітний торт з вершковим кремом
Цей крем є самим простим у приготуванні - візьміть 200 грам розм'якшеного вершкового масла і збийте в густу масу з 270 грам згущеного молока. Прикрасьте торт за бажанням, не забуваючи про бока.
Найпопулярнішими і базовими рецептами кремів для бісквітного торта можна назвати з величезної кількості всього лише сім видів.
Давайте розглянемо ці основні види і, відповідно, рецепти приготування цих кремів для бісквітного торта.
Почнемо з того, що у нас вже є основа для торта - сам бісквіт, тому не будемо розглядати рецепт його приготування. Якщо ви захочете знайти кілька варіантів цього рецепту, то натрапите тільки на різну кількість інгредієнтів, але сама технологія приготування бісквіта буде незмінною. А ось рецепти кремів для бісквітного торта змінювалися, піддавалися доопрацюванням і доповненнями. Але давайте, все ж, розглянемо саме базові рецепти кремів для бісквітного торта. Їх легко можна взяти за основу і самому, при бажанні, внести необхідні корективи. Отже, приступимо.
Бісквітний торт з сирним кремом
Сирний крем для торта вважається не тільки самим простим у приготуванні, але навіть самим низькокалорійним. Отже, для крему візьмемо 400 грам сиру, 200-250 мг вершків, цукор за смаком і ванілін. У глибокій мисці потрібно збити сир з поступовим вливанням в нього вершків до утворення густої маси. Отримана маса не повинна легко стікати і розповзатися. Додайте в неї цукор і ванілін (або ванільний цукор, дивлячись, що ви вирішили використовувати). Після приготування крему просочіть підготовлені коржі бісквіту і прикрасьте торт за своїм бажанням.
Бісквітний торт з заварним кремом
Для заварного крему візьміть 3 жовтки і розітріть з 1 чайною ложкою борошна і 130 грамами цукру. Додайте половину склянки вершків і доведіть на плиті до густоти сметани (тільки не кип'ятіть!). 150 грам розм'якшеного вершкового масла розітріть з цукром, поступово додаючи вийшов крем. Коли крем охолоне, введіть в нього ваніль і ще раз добре перемішайте. Остиглий крем можна використовувати для прикраси торта.
Бісквітний торт з масляним кремом
Масляний крем вважається найпопулярнішим з усіх кремів. І готується він легко: збийте 200 грам розм'якшеного вершкового масла з 1/3 склянкою цукрової пудри і введіть в масу 2 жовтки. За бажанням можна додати коньяк або ром.
Бісквітний торт з білковим кремом
Для цього крему візьміть 4 холодних білка і збийте їх з декількома кристалами лимонної кислоти (можна взяти лимонний сік) в круту піну. При поступовому додаванні склянки цукру продовжуйте збивати до повного розчинення цукру.
Бісквітний торт зі сметанним кремом
Для крему візьміть 15% сметану (близько 500 грам), збийте з двома склянками цукру в пишну піну, додайте ванілін за смаком і 1 пакетик згущувача для сметани. Замість згущувача можна використовувати сметану більш високої жирності, тоді вам не потрібно загусник. Охолодіть в холодильнику пару годин і можете приступати до прикраси торта.
Бісквітний торт з шоколадним кремом
Жовток змішайте з однією ложкою холодної води, додайте 120 грам згущеного молока і, при постійному помішуванні, уварите суміш на плиті. Додайте до суміші 200 грам розм'якшеного вершкового масла і пару чайних ложок какао. Все добре перемішайте. Єдиним мінусом цього смачного крему є його висока калорійність.
Бісквітний торт з вершковим кремом
Цей крем є самим простим у приготуванні - візьміть 200 грам розм'якшеного вершкового масла і збийте в густу масу з 270 грам згущеного молока. Прикрасьте торт за бажанням, не забуваючи про бока.
Рекомендуємо добрі рецепти
Сметанний крем - рецепт
Щоб приготувати сметанний крем, який стане прикрасою будь-якого торта і додасть йому незвичайний смак, не потрібно бути професійним кондитером.
Торт "Прага" - рецепт
Хто не пробував в дитинстві торт "Прага"? Чи Не правда, цей смак знайомий всім? Але тепер знамените радянських ласощі загубилася серед численних
Торт «Панчо» в домашніх умовах
Торт "Панчо" здобув популярність не так давно, всього якихось 10 років тому. Але це зовсім не означає, що він не смачний або складно готуватися,
Торт на сковороді - рецепт
До вашого відома торти готують не тільки в духовці. У даній статті ви зможете знайти рецепт торта на сковороді. Це дуже смачне ласощі не так вже
Трюфельний торт
Трюфельний торт - вишукане й непросте ласощі, для приготування якого потрібно багато часу. Набираємося терпіння і приступаємо до готування, за