Сьогодні ми розповімо вам кілька варіантів, як зробити крем для заварних тістечок. Таке ласощі прикрасить будь-яке святкове чаювання і прекрасно підійде для солодкого фуршетного столу.
Рецепт крему для заварних тістечок
Інгредієнти: масло «Фермерське» – 2 ч. ложки; молоко – 300 мл; борошно – 2 ст. ложки; цукор – 1 ст.; яйце – 2 шт.; ванілін – за смаком. Приготування У каструлі збиваємо яйця і, не зупиняючись, всипаємо частинами борошно. В ковшике кип'ятимо молоко, додаємо цукор, а потім тоненькою цівкою вливаємо в яєчну масу, інтенсивно розмішуючи віночком. Потім ставимо масу на вогонь і доводимо до загустіння. Готовий крем знімаємо з плити, додаємо шматочок вершкового масла і ванілін за смаком. Все перемішуємо до розчинення і охолоджуємо, поставивши його в холодну воду.
Білковий крем для заварних тістечок
Інгредієнти: цукор – 300 г; вода – 70 мл; кислота лимонна – щіпка; білки яєчні – 4 шт. Приготування Отже, спочатку робимо сироп: воду наливаємо в миску, всипаємо цукор і нагріваємо до закипання. У яєчні білки додаємо лимонну кислоту і збиваємо до пишноти. Коли цукровий сироп загустіє, знімаємо його з вогню і тоненькою цівкою вливаємо до білків. Коли крем зміцніє, використовуємо його для заварних тістечок!
Крем для заварних тістечок зі згущеним молоком
Інгредієнти: молоко згущене – 150 г; масло вершкове – 130 р. Приготування Вершкове масло заздалегідь виймаємо з холодильника і залишаємо на деякий час. Потім викладаємо його в миску, вливаємо згущене молоко і збиваємо все міксером до однорідного і пишного стану.
Сирний крем для заварних тістечок
Інгредієнти: сир – 350 г; масло вершкове – 175 г; цукрова дрібна пудра – 100 г; згущене молоко – 70 мл; ванілін; коньяк столовий – 1 ст. ложка. Приготування Вершкове масло розм'якшуємо, викладаємо в широку миску, додаємо цукрову пудру, кидаємо ванілін і збиваємо до однорідного стану. Не зупиняючись, додаємо невеликими порціями згущене молоко і вливаємо коньяк. Сир протираємо через сито в крем і перемішуємо до однорідності і пишності. Після цього прибираємо його в холодильник, а тим часом випікаємо заварні тістечка.
Шоколадний крем для заварних тістечок
Інгредієнти: цукрова дрібна пудра – 500 г; сухе какао – 1 ст.; масло «Фермерське» – 115 г; молоко – 8 ст. ложок; ванілін. Приготування У мисці з'єднуємо цукрову пудру з сухим какао. В іншій ємності збиваємо міксером масло, поступово всипаємо суху суміш і вливаємо молоко. Перемішуємо все до однорідної маси, а потім вводимо масло, додаємо ванілін і збиваємо до отримання кремового стану.