Вершковий крем для торта
Якщо вам потрібен рецепт торта вершкового крему, то використовуйте будь-який з наступних варіантів його приготування, адже він може бути таким різним і таким смачним.
Інгредієнти:
вершкове масло – 450 г:
цукровий пісок – 180 г;
згущене молоко – 280 м;
цукор ванільний.
Приготування
Початківці хазяєчки, найчастіше задаються питанням, як приготувати вершковий крем для торта. Насправді - легко і просто! Для цього ми беремо м'яке вершкове масло і виливаємо до нього згущене молоко. Надівши на блендер насадку «віночок», збиваємо на середній швидкості три хвилини. Якщо у вас немає блендера, використовуйте міксер. Потім додаємо цукровий пісок і ванільний цукор і збиваємо поки його крупинки повністю не розчиняться.
Щоб з кремом було легше працювати, на 20-25 хвилин поставте його в холод.
Інгредієнти:
вершки – 280 мл;
цукор – 125 г;
вершкове масло – 125 г;
коньяк – 3 ч. ложки;
ванілін – 1 пакет.
Приготування
В каструльку, наливаємо вершки і до гарячого стану нагріваємо на плиті. Гарячими вершками заливаємо цукор і розмішуємо поки його повністю не розчиниться. Суміш охолоджуємо поставивши її похладное місце. Потім, з'єднавши її з вершковим маслом кімнатної температури, починаємо збивати міксером, поки крем не стане пористим і повітряним. Додаємо ванілін і коньяк, але вже за допомогою ложки акуратно все перемішуємо.
Отриманий крем можна наносити на бісквітні коржі і формувати тортик.
Інгредієнти:
сир – 220 г;
фруктовий сироп – 4 ст. ложки;
лимонний сік – 2 ст. ложки;
вершки – 250 мл;
масло вершкове – 60 г;
цукровий пісок – 4 ст. ложки.
Приготування
У протертий сир влити лимонний сік з фруктовим сиропом і збити все міксером. В окремому посуді, вершки збити з цукром і вершковим маслом з допомогою міксера в густу пишну піну. Дві окремо отримані маси з'єднати в одне ціле, перемішавши все ложкою.
За рахунок сиру, цей крем виходить ніжним і дійсно з вершковим смаком, розведеним ноткою фруктового сиропу.
Інгредієнти:
сир вершковий – 380 г;
масло вершкове – 140 г;
пудра цукрова – 450 г;
ванільний екстракт – 15 ч. ложки.
Приготування
Дивимося, щоб масло і сир були м'якими, тоді вам легше буде з ними працювати. Збиваємо їх, впустивши в хід міксер. Коли маса почне збільшуватися в об'ємі, а саме стане більш легким, додаємо цукрову пудру з ваніллю і збиваємо до однорідності.
Вид такого крему частіше використовують для красивого оформлення кондитерських виробів. Так що, якщо у вас є кондитерський шприц з насадками, можна проявивши фантазію, особливо прикрасити ваш торт.
Класичний вершковий крем для торта
Інгредієнти:
Приготування
Початківці хазяєчки, найчастіше задаються питанням, як приготувати вершковий крем для торта. Насправді - легко і просто! Для цього ми беремо м'яке вершкове масло і виливаємо до нього згущене молоко. Надівши на блендер насадку «віночок», збиваємо на середній швидкості три хвилини. Якщо у вас немає блендера, використовуйте міксер. Потім додаємо цукровий пісок і ванільний цукор і збиваємо поки його крупинки повністю не розчиняться.
Щоб з кремом було легше працювати, на 20-25 хвилин поставте його в холод.
Вершковий крем для бісквітного торта
Інгредієнти:
Приготування
В каструльку, наливаємо вершки і до гарячого стану нагріваємо на плиті. Гарячими вершками заливаємо цукор і розмішуємо поки його повністю не розчиниться. Суміш охолоджуємо поставивши її похладное місце. Потім, з'єднавши її з вершковим маслом кімнатної температури, починаємо збивати міксером, поки крем не стане пористим і повітряним. Додаємо ванілін і коньяк, але вже за допомогою ложки акуратно все перемішуємо.
Отриманий крем можна наносити на бісквітні коржі і формувати тортик.
Сирно-вершковий крем для торта
Інгредієнти:
Приготування
У протертий сир влити лимонний сік з фруктовим сиропом і збити все міксером. В окремому посуді, вершки збити з цукром і вершковим маслом з допомогою міксера в густу пишну піну. Дві окремо отримані маси з'єднати в одне ціле, перемішавши все ложкою.
За рахунок сиру, цей крем виходить ніжним і дійсно з вершковим смаком, розведеним ноткою фруктового сиропу.
Крем з вершкового сиру для торта
Інгредієнти:
Приготування
Дивимося, щоб масло і сир були м'якими, тоді вам легше буде з ними працювати. Збиваємо їх, впустивши в хід міксер. Коли маса почне збільшуватися в об'ємі, а саме стане більш легким, додаємо цукрову пудру з ваніллю і збиваємо до однорідності.
Вид такого крему частіше використовують для красивого оформлення кондитерських виробів. Так що, якщо у вас є кондитерський шприц з насадками, можна проявивши фантазію, особливо прикрасити ваш торт.
Рекомендуємо добрі рецепти
Крем для заварних тістечок
Улюблені ласощі більшості ласунів - заварне тістечко - зовсім не складно зробити самостійно, так і вийде десерт набагато смачніше покупного.
Сирний крем для торта
Багато хто погодиться, що успішний результат домашнього торта залежить від правильно приготовленого і ідеально сполучається з основою крему.
Сметанний крем - рецепт
Щоб приготувати сметанний крем, який стане прикрасою будь-якого торта і додасть йому незвичайний смак, не потрібно бути професійним кондитером.
Карамельний крем для торта
Коли хочеться приготувати торт за своїм власним рецептом, придумати щось нове і незвичайне, варто подбати і про смачну кремі - адже він вносить у
Фруктовий крем
Фруктовий крем може виступати як в якості самостійного десерту, так і використовуватися у вигляді начинки для тортів чи тістечок. У нашій статті ми
Вершково-сирний крем
Вершково-сирний крем можна використовувати як для промазки тортів, еклерів, тістечок, так і вживати в якості самостійного десерту зі свіжими ягодами