Якщо вам потрібен рецепт торта вершкового крему, то використовуйте будь-який з наступних варіантів його приготування, адже він може бути таким різним і таким смачним.
Класичний вершковий крем для торта
Інгредієнти: вершкове масло – 450 г: цукровий пісок – 180 г; згущене молоко – 280 м; цукор ванільний. Приготування Початківці хазяєчки, найчастіше задаються питанням, як приготувати вершковий крем для торта. Насправді - легко і просто! Для цього ми беремо м'яке вершкове масло і виливаємо до нього згущене молоко. Надівши на блендер насадку «віночок», збиваємо на середній швидкості три хвилини. Якщо у вас немає блендера, використовуйте міксер. Потім додаємо цукровий пісок і ванільний цукор і збиваємо поки його крупинки повністю не розчиняться.
Щоб з кремом було легше працювати, на 20-25 хвилин поставте його в холод.
Вершковий крем для бісквітного торта
Інгредієнти: вершки – 280 мл; цукор – 125 г; вершкове масло – 125 г; коньяк – 3 ч. ложки; ванілін – 1 пакет. Приготування В каструльку, наливаємо вершки і до гарячого стану нагріваємо на плиті. Гарячими вершками заливаємо цукор і розмішуємо поки його повністю не розчиниться. Суміш охолоджуємо поставивши її похладное місце. Потім, з'єднавши її з вершковим маслом кімнатної температури, починаємо збивати міксером, поки крем не стане пористим і повітряним. Додаємо ванілін і коньяк, але вже за допомогою ложки акуратно все перемішуємо.
Отриманий крем можна наносити на бісквітні коржі і формувати тортик.
Сирно-вершковий крем для торта
Інгредієнти: сир – 220 г; фруктовий сироп – 4 ст. ложки; лимонний сік – 2 ст. ложки; вершки – 250 мл; масло вершкове – 60 г; цукровий пісок – 4 ст. ложки. Приготування У протертий сир влити лимонний сік з фруктовим сиропом і збити все міксером. В окремому посуді, вершки збити з цукром і вершковим маслом з допомогою міксера в густу пишну піну. Дві окремо отримані маси з'єднати в одне ціле, перемішавши все ложкою.
За рахунок сиру, цей крем виходить ніжним і дійсно з вершковим смаком, розведеним ноткою фруктового сиропу.
Крем з вершкового сиру для торта
Інгредієнти: сир вершковий – 380 г; масло вершкове – 140 г; пудра цукрова – 450 г; ванільний екстракт – 15 ч. ложки. Приготування Дивимося, щоб масло і сир були м'якими, тоді вам легше буде з ними працювати. Збиваємо їх, впустивши в хід міксер. Коли маса почне збільшуватися в об'ємі, а саме стане більш легким, додаємо цукрову пудру з ваніллю і збиваємо до однорідності.
Вид такого крему частіше використовують для красивого оформлення кондитерських виробів. Так що, якщо у вас є кондитерський шприц з насадками, можна проявивши фантазію, особливо прикрасити ваш торт.