» » Сирний крем для еклерів

Сирний крем для еклерів

Сирний крем для еклерів
Традиційно еклери готують з заварним або білковим кремом . Такі тістечка люблять не тільки діти, але і дорослі. Але сьогодні ми розповімо вам, як зробити неймовірно смачний і повітряний сирний крем для еклерів.

Рецепт сирного крему для еклерів


Інгредієнти:

  • сир нежирний – 150 г;

  • питний йогурт – 100 мл;

  • масло вершкове – 70 г;

  • пудра цукрова – 30 р.


  • Приготування
    Всі необхідні продукти обов'язково повинні бути кімнатної температури. Сир викладаємо в миску, додаємо цукрову пудру і гарненько збиваємо блендером до однорідного стану. Потім вливаємо питний йогурт і перемішуємо. У самому кінці додаємо розм'якшене вершкове масло і знову збиваємо масу. Готовий крем накриваємо зверху кришкою і прибираємо на кілька годин в холодильник. Після застигання, акуратно перекладаємо сирно-йогуртовий крем кондитерський мішок з насадкою і заповнюємо їм все еклери.

    Як зробити сирний крем для еклерів?


    Інгредієнти:

  • сир нежирний – 200 г;

  • цукор – 1 ст.;

  • вершки – 200 мл;

  • ванільний цукор – за смаком.


  • Приготування
    Беремо сир з низьким вмістом жиру, викладаємо в миску і додаємо необхідну кількість цукру. Ретельно все перетираємо виделкою або подрібнюємо блендером до однорідної маси. Потім вливаємо вершки і висипаємо один пакетик ванільного цукру. Все ретельно перемішуємо або краще всього, збиваємо міксером. Тоді готовий крем для еклерів вийде більш ніжним і неймовірно повітряним.

    Сирний крем для еклерів з йогуртом


    Інгредієнти:

  • сирна маса – 400 г;

  • йогурт з шматочками фруктів – 300 мл


  • Приготування
    Сир викладаємо в глибоку миску, збиваємо блендером і поступово виливаємо йогурт зі шматочками фруктів. Все, як слід, перемішуємо і наповнюємо отриманим кремом еклери.

    Сирний крем для еклерів зі сметаною


    Інгредієнти:

  • сир нежирний – 400 г;

  • тепла вода – 100 мл;

  • сметана – 200 мл;

  • желатин швидкорозчинний – 15 ст. ложки;
  • Сирний крем для еклерів

  • цукор – 3 ст. ложки;

  • ваніль – 0 5 ч. ложки;

  • фрукти свіжі – за смаком.


  • Приготування
    Желатин заливаємо теплою водою, розмішуємо ложкою і залишаємо до повного розчинення. У посуді міксера збиваємо сир зі сметаною, додаємо цукор і ваніль за смаком. Після цього акуратно з'єднуємо желатинову масу з сирною і гарненько перемішуємо. Готовий сирний крем прибираємо в холодильник і залишаємо застигати приблизно на годину. Можете за бажанням додати в нього подрібнені фрукти.
    Додав: admin | 18-09-2015, 21:17
    Переглядів: 1909