Сирний крем для еклерів
Традиційно еклери готують з заварним або білковим кремом . Такі тістечка люблять не тільки діти, але і дорослі. Але сьогодні ми розповімо вам, як зробити неймовірно смачний і повітряний сирний крем для еклерів.
Інгредієнти:
сир нежирний – 150 г;
питний йогурт – 100 мл;
масло вершкове – 70 г;
пудра цукрова – 30 р.
Приготування
Всі необхідні продукти обов'язково повинні бути кімнатної температури. Сир викладаємо в миску, додаємо цукрову пудру і гарненько збиваємо блендером до однорідного стану. Потім вливаємо питний йогурт і перемішуємо. У самому кінці додаємо розм'якшене вершкове масло і знову збиваємо масу. Готовий крем накриваємо зверху кришкою і прибираємо на кілька годин в холодильник. Після застигання, акуратно перекладаємо сирно-йогуртовий крем кондитерський мішок з насадкою і заповнюємо їм все еклери.
Інгредієнти:
сир нежирний – 200 г;
цукор – 1 ст.;
вершки – 200 мл;
ванільний цукор – за смаком.
Приготування
Беремо сир з низьким вмістом жиру, викладаємо в миску і додаємо необхідну кількість цукру. Ретельно все перетираємо виделкою або подрібнюємо блендером до однорідної маси. Потім вливаємо вершки і висипаємо один пакетик ванільного цукру. Все ретельно перемішуємо або краще всього, збиваємо міксером. Тоді готовий крем для еклерів вийде більш ніжним і неймовірно повітряним.
Інгредієнти:
сирна маса – 400 г;
йогурт з шматочками фруктів – 300 мл
Приготування
Сир викладаємо в глибоку миску, збиваємо блендером і поступово виливаємо йогурт зі шматочками фруктів. Все, як слід, перемішуємо і наповнюємо отриманим кремом еклери.
Інгредієнти:
сир нежирний – 400 г;
тепла вода – 100 мл;
сметана – 200 мл;
желатин швидкорозчинний – 15 ст. ложки;
цукор – 3 ст. ложки;
ваніль – 0 5 ч. ложки;
фрукти свіжі – за смаком.
Приготування
Желатин заливаємо теплою водою, розмішуємо ложкою і залишаємо до повного розчинення. У посуді міксера збиваємо сир зі сметаною, додаємо цукор і ваніль за смаком. Після цього акуратно з'єднуємо желатинову масу з сирною і гарненько перемішуємо. Готовий сирний крем прибираємо в холодильник і залишаємо застигати приблизно на годину. Можете за бажанням додати в нього подрібнені фрукти.
Рецепт сирного крему для еклерів
Інгредієнти:
Приготування
Всі необхідні продукти обов'язково повинні бути кімнатної температури. Сир викладаємо в миску, додаємо цукрову пудру і гарненько збиваємо блендером до однорідного стану. Потім вливаємо питний йогурт і перемішуємо. У самому кінці додаємо розм'якшене вершкове масло і знову збиваємо масу. Готовий крем накриваємо зверху кришкою і прибираємо на кілька годин в холодильник. Після застигання, акуратно перекладаємо сирно-йогуртовий крем кондитерський мішок з насадкою і заповнюємо їм все еклери.
Як зробити сирний крем для еклерів?
Інгредієнти:
Приготування
Беремо сир з низьким вмістом жиру, викладаємо в миску і додаємо необхідну кількість цукру. Ретельно все перетираємо виделкою або подрібнюємо блендером до однорідної маси. Потім вливаємо вершки і висипаємо один пакетик ванільного цукру. Все ретельно перемішуємо або краще всього, збиваємо міксером. Тоді готовий крем для еклерів вийде більш ніжним і неймовірно повітряним.
Сирний крем для еклерів з йогуртом
Інгредієнти:
Приготування
Сир викладаємо в глибоку миску, збиваємо блендером і поступово виливаємо йогурт зі шматочками фруктів. Все, як слід, перемішуємо і наповнюємо отриманим кремом еклери.
Сирний крем для еклерів зі сметаною
Інгредієнти:
Приготування
Желатин заливаємо теплою водою, розмішуємо ложкою і залишаємо до повного розчинення. У посуді міксера збиваємо сир зі сметаною, додаємо цукор і ваніль за смаком. Після цього акуратно з'єднуємо желатинову масу з сирною і гарненько перемішуємо. Готовий сирний крем прибираємо в холодильник і залишаємо застигати приблизно на годину. Можете за бажанням додати в нього подрібнені фрукти.
Рекомендуємо добрі рецепти
Крем для вафельних трубочок
Напевно, всі в дитинстві пекли вафельні трубочки. І сьогодні, це улюблені ласощі всієї дітвори, продається в багатьох магазинах. Однак, домашні
Еклери в домашніх умовах
Еклери з начинкою, напевно, пробував кожен. Сьогодні їх готують з абсолютно різними наповненнями. Це може бути і солодкий крем і пікантна сирна
Еклери - рецепт
Чудова ніжна основа та чудовий танучий крем - цими якостями може володіти тільки заварне тістечко або еклер. Смак цього неперевершеного десерту
Вершково-сирний крем
Вершково-сирний крем можна використовувати як для промазки тортів, еклерів, тістечок, так і вживати в якості самостійного десерту зі свіжими ягодами
Сметанно-сирний крем
Сметанно-сирний крем чудова прошарок для тортів, тістечок, ватрушок. Він виходить ніжним і повітряним. Давайте розглянемо декілька простих і цікавих
Крем для капкейків
Капкейк - це дивовижний американський десерт, дуже нагадує наші кекси. І сьогодні піде про крем для цього ласощі. Ми підібрали для вас найбільш