Крем для вафельних трубочок
Вафельні трубочки є прекрасним ласощами, смак яких знайомий нам з дитинства. Встояти перед чудовим поєднанням хрустких вафель і ніжного крему просто неможливо.
Якщо у вас є вафельниця, то приготувати вафельні трубочки не складе особливої праці. Крім того можна придбати вже готові вафельні заготовки. А використовуючи для їх наповнення різні креми, ви зможете кожного разу отримувати новий смак десерту. Основою для їх приготування може бути звичайне або варене згущене молоко, яєчні білки або сир .
Вафельні трубочки, наповнені будь-яким з кремів, приготованих за запропонованим нижче рецептами, будуть по-своєму смачні й апетитні.
Інгредієнти:
свіже молоко – 1 л;
яйця курячі – 5 шт.;
цукровий пісок – 275 г;
ванільний цукор – 15 г;
вершкове масло – 110 г;
борошно пшеничне – 120 г;
Приготування
Для приготування заварного крему нам знадобляться дві ємності. В одну з них наливаємо молоко, залишивши один стакан, а в іншу вбиваємо яйця. Посуд з молоком визначаємо на вогонь і прогріваємо до кипіння. До яйцям висипаємо цукровий пісок, ванільний цукор і розбиваємо до густої і щільної піни. В кінці процесу збивання додаємо борошно і потроху вливаємо залишене молоко.
У підігріте молоко тонкою цівкою вливаємо яєчну суміш і, безперервно заважаючи, варимо до загустіння на помірному вогні. Потім знімаємо ємність з кремом з плити, додаємо вершкове масло і перемішуємо до його розчинення.
Остуджуємо крем при кімнатній температурі і наповнюємо їм вафельні трубочки.
Інгредієнти:
згущене варене молоко – 220 г;
вершкове масло – 220 г;
горіхи будь-які (за бажанням) – за смаком.
Приготування
Приготувати такий крем не просто, а дуже просто. Розм'якшене вершкове масло змішати з вареним згущеним молоком і трохи збиваємо міксером або віночком до однорідності. За бажанням в крем можна вмішати товчені горіхи.
Варену згущенку можна приготувати самим. Для цього на півлітра молока додаємо 250 грам цукрового піску і чверть чайної ложки соди. Підігріваємо його до кипіння і варимо на помірному вогні півтори-дві години, не забуваючи періодично помішувати. Густоту і колір готової згущеного молока регулюємо часом уварювання, чим воно довше, тим маса густішим і темнішим.
Інгредієнти:
яєчні білки – 4 шт.;
цукровий пісок – 210 г;
очищена вода – 125 мл
Приготування
В каструльку або кухлик наливаємо очищену воду і засипаємо цукровий пісок. Прогріваємо до кипіння на помірному вогні, помішуючи, і витримуємо до появи «важких» бульбашок. Яєчні білки поміщаємо в чисту і суху ємність і збиваємо до щільної і густої білої піни. Потім, не припиняючи збивати, тоненькою цівкою вливаємо цукровий сироп. Готовий білковий заварний крем повинен добре тримати форму і не розтікатися.
Тепер залишилося тільки наповнити їм готові вафельні трубочки.
Інгредієнти:
сир – 220 г;
вершки жирні – 220 мл;
цукровий пісок – 110 г;
волоські горіхи – 100 г;
ванільний цукор (за бажанням) – 10 р.
Приготування
Для приготування крему сир розбиваємо до однорідності блендером або протираємо через сито. Змішуємо вершки з цукровим піском і за бажанням з ванільним цукром. Потім збиваємо їх до отримання густої піни за допомогою міксера, додаємо підготовлений сир і ще раз збиваємо до однорідного стану. Поміщаємо крем на одну годину в холодильник.
Наповнюємо готовим сирним кремом вафельні трубочки і присипаємо краю товченими волоськими горіхами.
Якщо у вас є вафельниця, то приготувати вафельні трубочки не складе особливої праці. Крім того можна придбати вже готові вафельні заготовки. А використовуючи для їх наповнення різні креми, ви зможете кожного разу отримувати новий смак десерту. Основою для їх приготування може бути звичайне або варене згущене молоко, яєчні білки або сир .
Вафельні трубочки, наповнені будь-яким з кремів, приготованих за запропонованим нижче рецептами, будуть по-своєму смачні й апетитні.
Заварний крем для вафельних трубочок в домашніх умовах
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування заварного крему нам знадобляться дві ємності. В одну з них наливаємо молоко, залишивши один стакан, а в іншу вбиваємо яйця. Посуд з молоком визначаємо на вогонь і прогріваємо до кипіння. До яйцям висипаємо цукровий пісок, ванільний цукор і розбиваємо до густої і щільної піни. В кінці процесу збивання додаємо борошно і потроху вливаємо залишене молоко.
У підігріте молоко тонкою цівкою вливаємо яєчну суміш і, безперервно заважаючи, варимо до загустіння на помірному вогні. Потім знімаємо ємність з кремом з плити, додаємо вершкове масло і перемішуємо до його розчинення.
Остуджуємо крем при кімнатній температурі і наповнюємо їм вафельні трубочки.
Крем для вафельних трубочок зі згущеним молоком
Інгредієнти:
Приготування
Приготувати такий крем не просто, а дуже просто. Розм'якшене вершкове масло змішати з вареним згущеним молоком і трохи збиваємо міксером або віночком до однорідності. За бажанням в крем можна вмішати товчені горіхи.
Варену згущенку можна приготувати самим. Для цього на півлітра молока додаємо 250 грам цукрового піску і чверть чайної ложки соди. Підігріваємо його до кипіння і варимо на помірному вогні півтори-дві години, не забуваючи періодично помішувати. Густоту і колір готової згущеного молока регулюємо часом уварювання, чим воно довше, тим маса густішим і темнішим.
Білковий заварний крем для вафельних трубочок
Інгредієнти:
Приготування
В каструльку або кухлик наливаємо очищену воду і засипаємо цукровий пісок. Прогріваємо до кипіння на помірному вогні, помішуючи, і витримуємо до появи «важких» бульбашок. Яєчні білки поміщаємо в чисту і суху ємність і збиваємо до щільної і густої білої піни. Потім, не припиняючи збивати, тоненькою цівкою вливаємо цукровий сироп. Готовий білковий заварний крем повинен добре тримати форму і не розтікатися.
Тепер залишилося тільки наповнити їм готові вафельні трубочки.
Сирний крем для вафельних трубочок
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування крему сир розбиваємо до однорідності блендером або протираємо через сито. Змішуємо вершки з цукровим піском і за бажанням з ванільним цукром. Потім збиваємо їх до отримання густої піни за допомогою міксера, додаємо підготовлений сир і ще раз збиваємо до однорідного стану. Поміщаємо крем на одну годину в холодильник.
Наповнюємо готовим сирним кремом вафельні трубочки і присипаємо краю товченими волоськими горіхами.
Рекомендуємо добрі рецепти
Вафельні трубочки – рецепт
Напевно кожен пробував вафельні трубочки з наповненням з згущеного молока. Якщо у вас залежалась електрична вафельниця - швидше її діставайте і
Тісто для вафельних трубочок
Сьогодні вафельні трубочки з різними наповнювачами вільно продаються в кондитерських відділах магазинів. Однак домашнє ласощі завжди краще.
Хрусткі вафельні трубочки - рецепт
Напевно багато хто в дитинстві пекли вафельні трубочки. Але у всіх вони виходили досить хрусткими? Пропонуємо кілька простих рецептів, які неодмінно
Крем для медового торта
Урізноманітнити смак звичного медового торта досить просто. Досить просочити його відповідним кремом, приготовленим за іншим рецептом. Існує
Крем для вафельних коржів
Швидкі десерти з вафельних коржів блискавично здобули популярність зразу ж, при попаданні останніх на полиці супермаркетів. Кремом для вафельного
Вафельні трубочки зі згущеним молоком
Смаки дитинства ніколи не забути. До них відноситься багато вкуснятин, в тому числі вафельні трубочки. Цей десерт готується в вафельницах, а