Вафельні трубочки – рецепт
Якщо вам пощастило стати щасливим володарем вафельниці, то це означає, що апетитні гарячі солодощі на сніданок вам забезпечені. За допомогою цього нехитрого пристрою можна навіть поринути в ностальгію, приготувавши улюблені c дитинства вафельні трубочки з наповнювачем з різних видів крему. Як раз про рецепті таких вафельних трубочок ми і вирішили поговорити в цьому матеріалі.
Готувати тонкі вафлі у важкій чавунної вафельниці, що розміщується прямо на конфорці, досить важко із-за перепадів температури. Електрична вафельниця постійно підтримує оптимальну температуру і надзвичайно легка в управлінні, а тому підходить для вафельних трубочок самим ідеальним чином.
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно - 465 м;
яйця - 5 шт.;
цукрова пудра - 340 г;
вершкове масло - 185 р.
Для крему:
згущене молоко - 340 мл;
вершкове масло - 175 г;
горішки - за смаком.
Приготування
Пропустіть цукрову пудру через сито і збийте її з жовтками всіх п'яти яєць і розтопленим вершковим маслом. Для того, щоб вафлі вийшли пористими і хрусткими, окремо перетворіть в піну охолоджені білки обережно введіть повітряну білкову шапку до основної маси тіста. Промаслите вафельницю і вилийте на неї порцію тіста. Обсяг останньої визначається діаметром самого пристрою. Тримайте вафлю 15-25 секунд або до зарум'янювання, потім швидко та обережно вийміть і скачайте в циліндр, озброївшись спеціальною формою або простою дерев'яною паличкою. Дайте трубочках охолонути скатанными на паличці, щоб вони тримали правильну форму після охолодження.
Тепер зробіть простий крем зі згущеного молока – класичну компанію для трубочок зі шкільного буфету. Міксером збийте пишний крем з м'якого масла, додайте до нього варене згущене молоко і ще раз старанно опрацюйте суміш віночком. Додайте в крем подрібнені горішки і перекладіть його в кондитерський мішок. Начинка для вафельних трубочок готова, залишається лише відсадити її в порожнину трубочок і можна подавати.
Ще один спосіб зробити вафельну трубочку більш хрусткою – додати картопляний крохмаль в борошно. В якості наповнювача наших хрустких трубочок виступить вельми незвичайний сирний крем.
Інгредієнти:
Для трубочок:
яйце - 1 шт.;
вершкове масло - 45 г;
молоко - 60 мл;
цукровий пісок - 25 г;
борошно - 35 г;
крохмаль - 20 р.
Для крему:
сир - 265 г;
вершковий сир - 125 г;
мед - 55 мл;
цедра одного лимона.
Приготування
Збийте яйце з молоком і розтопленим маслом, додайте в суміш цукровий пісок або еквівалентну кількість пудри. Змішайте крохмаль з борошном і додати сухі інгредієнти до рідин, замішуючи тісто для вафельних трубочок середньої густоти. Вилийте півтори-дві столові ложки тіста прямо в центр розігрітій і промасленого вафельниці, закрийте пристрій і тримайте вафлю від 40 секунд до хвилини. Ще гарячі рум'яні вафлі скрутіть в сигару і остудіть, утримуючи форму.
Пропустіть сир через сито і збийте блендером його з вершковим сиром, медом і цитрусової цедрою. Наповніть сирним кремом порожнисті трубочки і приступайте до дегустації.
Інгредієнти:
Для трубочок:
вода - 590 мл;
борошно - 215 г;
цукровий пісок - 145 г;
рослинне масло - 120 мл;
жирні вершки - 65 мл
Для крему:
варена згущене молоко - 1 1/2 банки;
вершкове масло - 335 р.
Приготування
Змішайте все борошно зі склянкою води і до отриманого густого тесту підливайте решту рідина, стежачи за тим, щоб не утворилося грудок. Влийте масло, додайте цукор і вершки, а потім вилийте тісто в вафельницю і готуйте вафлі, слідуючи вказівкам вашого пристрою. Поверніть трубочки і остудіть їх.
Збийте згущене молоко з м'яким маслом. Наповніть трубочки кремом за допомогою кондитерського шприца.
Вафельні трубочки в электровафельнице
Готувати тонкі вафлі у важкій чавунної вафельниці, що розміщується прямо на конфорці, досить важко із-за перепадів температури. Електрична вафельниця постійно підтримує оптимальну температуру і надзвичайно легка в управлінні, а тому підходить для вафельних трубочок самим ідеальним чином.
Інгредієнти:
Для тіста:
Для крему:
Приготування
Пропустіть цукрову пудру через сито і збийте її з жовтками всіх п'яти яєць і розтопленим вершковим маслом. Для того, щоб вафлі вийшли пористими і хрусткими, окремо перетворіть в піну охолоджені білки обережно введіть повітряну білкову шапку до основної маси тіста. Промаслите вафельницю і вилийте на неї порцію тіста. Обсяг останньої визначається діаметром самого пристрою. Тримайте вафлю 15-25 секунд або до зарум'янювання, потім швидко та обережно вийміть і скачайте в циліндр, озброївшись спеціальною формою або простою дерев'яною паличкою. Дайте трубочках охолонути скатанными на паличці, щоб вони тримали правильну форму після охолодження.
Тепер зробіть простий крем зі згущеного молока – класичну компанію для трубочок зі шкільного буфету. Міксером збийте пишний крем з м'якого масла, додайте до нього варене згущене молоко і ще раз старанно опрацюйте суміш віночком. Додайте в крем подрібнені горішки і перекладіть його в кондитерський мішок. Начинка для вафельних трубочок готова, залишається лише відсадити її в порожнину трубочок і можна подавати.
Як приготувати вафельні трубочки?
Ще один спосіб зробити вафельну трубочку більш хрусткою – додати картопляний крохмаль в борошно. В якості наповнювача наших хрустких трубочок виступить вельми незвичайний сирний крем.
Інгредієнти:
Для трубочок:
Для крему:
Приготування
Збийте яйце з молоком і розтопленим маслом, додайте в суміш цукровий пісок або еквівалентну кількість пудри. Змішайте крохмаль з борошном і додати сухі інгредієнти до рідин, замішуючи тісто для вафельних трубочок середньої густоти. Вилийте півтори-дві столові ложки тіста прямо в центр розігрітій і промасленого вафельниці, закрийте пристрій і тримайте вафлю від 40 секунд до хвилини. Ще гарячі рум'яні вафлі скрутіть в сигару і остудіть, утримуючи форму.
Пропустіть сир через сито і збийте блендером його з вершковим сиром, медом і цитрусової цедрою. Наповніть сирним кремом порожнисті трубочки і приступайте до дегустації.
Вафельні трубочки зі згущеним молоком
Інгредієнти:
Для трубочок:
Для крему:
Приготування
Змішайте все борошно зі склянкою води і до отриманого густого тесту підливайте решту рідина, стежачи за тим, щоб не утворилося грудок. Влийте масло, додайте цукор і вершки, а потім вилийте тісто в вафельницю і готуйте вафлі, слідуючи вказівкам вашого пристрою. Поверніть трубочки і остудіть їх.
Збийте згущене молоко з м'яким маслом. Наповніть трубочки кремом за допомогою кондитерського шприца.
Рекомендуємо добрі рецепти
Крем для вафельних трубочок
Напевно, всі в дитинстві пекли вафельні трубочки. І сьогодні, це улюблені ласощі всієї дітвори, продається в багатьох магазинах. Однак, домашні
Тісто для вафельних трубочок
Сьогодні вафельні трубочки з різними наповнювачами вільно продаються в кондитерських відділах магазинів. Однак домашнє ласощі завжди краще.
Хрусткі вафельні трубочки - рецепт
Напевно багато хто в дитинстві пекли вафельні трубочки. Але у всіх вони виходили досить хрусткими? Пропонуємо кілька простих рецептів, які неодмінно
Рецепт трубочок у вафельниці
Вафельні трубочки у багатьох асоціюються з дитинством. Сьогодні це тістечко з різними наповнювачами, доступно в будь-якому кондитерському магазині,
Вафельні трубочки зі згущеним молоком
Смаки дитинства ніколи не забути. До них відноситься багато вкуснятин, в тому числі вафельні трубочки. Цей десерт готується в вафельницах, а
Трубочки зі згущеним молоком
Трубочки зі згущеним молоком - це дивовижне ласощі з дитинства. Приготувати його в домашніх умовах досить просто, і ми зараз розповімо. Читаємо наші