Хрусткі вафельні трубочки - рецепт
Не знаєте, як зробити вафельні трубочки хрусткими? Не впадайте у відчай! Ми допоможемо вам виправити ситуацію, і пропонуємо кілька рецептів, за якими улюблені ласощі обов'язково вийде хрустким і неодмінно порадує вас і ваших близьких.
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно для тортів – 155 г;
яєчні білки – 4 шт.;
цукровий пісок – 110 г;
ваніль – за смаком;
сіль – щіпка;
вершкове масло розтоплене – 60 мл
Для крему:
яєчні жовтки – 4 шт.;
молоко – 600 мл;
цукровий пісок – 175 г;
вершкове масло – 200 г;
борошно – 60 г;
ваніль – за смаком.
Приготування
До яєчних білків додаємо цукровий пісок і збовтуємо віночком. Потім додаємо сіль, ваніль, розтоплене вершкове масло і всипаємо просіяне борошно для торта. Розмішуємо до однорідності і позбавлення від борошняних грудочок. Консистенція тіста повинна вийти як на оладки.
Прогріваємо вафельницю і промазуємо її маслом. Тепер накладаємо столову ложку тесту, закриваємо прилад і випікаємо вафлю до бажаної рум'яності. Тут же згортаємо її в трубочку, притискаємо гарненько протягом п'яти-семи секунд, допомагаючи собі чистим рушником. Повторюємо процедуру, поки не закінчиться тісто.
Готові Трубочки і остигають, залишилося наповнити їх кремом. Для його приготування яєчні жовтки розтираємо і трохи збиваємо з цукровим піском, ваніллю і борошном. Тепер підігріваємо молоко до кипіння, тоненькою цівкою вливаємо в жовткову масу і інтенсивно перемішуємо.
Ставимо отриману масу на помірний вогонь і прогріваємо її до загустіння. Даємо трохи охолонути, вводимо розм'якшене при кімнатній температурі вершкове масло і розбиваємо крем до пишноти за допомогою блендера або міксера на високих оборотах.
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно пшеничне – 120 г;
крохмаль – 120 г;
яйця курячі – 3 шт.;
цукровий пісок – 120 г;
ваніль – за смаком;
вершкове масло – 120 г;
сіль – щіпка.
Для начинки:
варена згущене молоко – 225 г;
вершкове масло – 225 г;
волоські горіхи – за смаком.
Приготування
Масло, розмерзається трохи при кімнатній температурі, розтираємо з цукровим піском за допомогою віночка або міксера. Потім додаємо по черзі яйця, продовжуючи збивати. Далі кидаємо сіль, ваніль, всипаємо просіяне борошно і крохмаль і хорошенечко розбиваємо до однорідності. Залишаємо отримане тісто на тридцять хвилин для настоювання.
Після закінчення часу накладаємо по одній столовій ложці тесту в центр вафельниці, прикриваємо її і витримуємо до золотистого кольору бажаного відтінку вафель. Відразу ж звертаємо гарячий вафельний корж, надаючи йому форму трубочки, і приступаємо до приготування наступних порцій.
Для крему до вареної згущеному молоці викладаємо м'яке вершкове масло і збиваємо до однорідності і пишності. Додаємо подрібнені волоські горіхи і перемішуємо. Наповнюємо остиглі хрусткі трубочки отриманим кремом і подаємо до столу. Приємного апетиту!
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно пшеничне – 160 г;
молоко – 55 мл;
яйця курячі – 3 шт.;
цукрова пудра – 135 г;
ваніль – за смаком;
вершкове масло – 110 г;
свинячий жир – 90 г;
Для начинки:
вершки жирні – 300 мл;
цукрова пудра – 75-100 г;
ваніль – за смаком.
Приготування
Яйця, цукрову пудру, ваніль, просіяне борошно і розтоплене і охолоджене вершкове масло змішуємо і розбиваємо віночком до однорідного стану. Потім вливаємо молоко і знову перемішуємо.
Перед першим випіканням промазуємо вафельницю трохи олією і прогріваємо. Потім накладаємо одну столову ложку тесту, закриваємо пристрій і випікаємо вафельний корж до бажаної золотавості. Тут же звертаємо його трубочкою і притискаємо на кілька секунд. Поступаємо аналогічно до закінчення тесту.
Вершки збиваємо з цукровою пудрою і ваніллю до твердих піків і наповнюємо отриманим кремом остиглі трубочки.
Рецепт хрустких вафельних трубочок для электровафельницы
Інгредієнти:
Для тіста:
Для крему:
Приготування
До яєчних білків додаємо цукровий пісок і збовтуємо віночком. Потім додаємо сіль, ваніль, розтоплене вершкове масло і всипаємо просіяне борошно для торта. Розмішуємо до однорідності і позбавлення від борошняних грудочок. Консистенція тіста повинна вийти як на оладки.
Прогріваємо вафельницю і промазуємо її маслом. Тепер накладаємо столову ложку тесту, закриваємо прилад і випікаємо вафлю до бажаної рум'яності. Тут же згортаємо її в трубочку, притискаємо гарненько протягом п'яти-семи секунд, допомагаючи собі чистим рушником. Повторюємо процедуру, поки не закінчиться тісто.
Готові Трубочки і остигають, залишилося наповнити їх кремом. Для його приготування яєчні жовтки розтираємо і трохи збиваємо з цукровим піском, ваніллю і борошном. Тепер підігріваємо молоко до кипіння, тоненькою цівкою вливаємо в жовткову масу і інтенсивно перемішуємо.
Ставимо отриману масу на помірний вогонь і прогріваємо її до загустіння. Даємо трохи охолонути, вводимо розм'якшене при кімнатній температурі вершкове масло і розбиваємо крем до пишноти за допомогою блендера або міксера на високих оборотах.
Хрусткі вафельні трубочки на крохмалі зі згущеним молоком
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Масло, розмерзається трохи при кімнатній температурі, розтираємо з цукровим піском за допомогою віночка або міксера. Потім додаємо по черзі яйця, продовжуючи збивати. Далі кидаємо сіль, ваніль, всипаємо просіяне борошно і крохмаль і хорошенечко розбиваємо до однорідності. Залишаємо отримане тісто на тридцять хвилин для настоювання.
Після закінчення часу накладаємо по одній столовій ложці тесту в центр вафельниці, прикриваємо її і витримуємо до золотистого кольору бажаного відтінку вафель. Відразу ж звертаємо гарячий вафельний корж, надаючи йому форму трубочки, і приступаємо до приготування наступних порцій.
Для крему до вареної згущеному молоці викладаємо м'яке вершкове масло і збиваємо до однорідності і пишності. Додаємо подрібнені волоські горіхи і перемішуємо. Наповнюємо остиглі хрусткі трубочки отриманим кремом і подаємо до столу. Приємного апетиту!
Хрусткі вафельні трубочки з цукровою пудрою - рецепт
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Яйця, цукрову пудру, ваніль, просіяне борошно і розтоплене і охолоджене вершкове масло змішуємо і розбиваємо віночком до однорідного стану. Потім вливаємо молоко і знову перемішуємо.
Перед першим випіканням промазуємо вафельницю трохи олією і прогріваємо. Потім накладаємо одну столову ложку тесту, закриваємо пристрій і випікаємо вафельний корж до бажаної золотавості. Тут же звертаємо його трубочкою і притискаємо на кілька секунд. Поступаємо аналогічно до закінчення тесту.
Вершки збиваємо з цукровою пудрою і ваніллю до твердих піків і наповнюємо отриманим кремом остиглі трубочки.
Рекомендуємо добрі рецепти
Крем для вафельних трубочок
Напевно, всі в дитинстві пекли вафельні трубочки. І сьогодні, це улюблені ласощі всієї дітвори, продається в багатьох магазинах. Однак, домашні
Вафельні трубочки – рецепт
Напевно кожен пробував вафельні трубочки з наповненням з згущеного молока. Якщо у вас залежалась електрична вафельниця - швидше її діставайте і
Тісто для вафельних трубочок
Сьогодні вафельні трубочки з різними наповнювачами вільно продаються в кондитерських відділах магазинів. Однак домашнє ласощі завжди краще.
Трубочки з кремом
Листкові трубочки з кремом - це чудове ласощі знайоме з дитинства. Спекти його зовсім просто, якщо заздалегідь купити готове тісто. Пропонуємо
Домашні вафлі - рецепт
Домашні вафлі - ностальгічне блюдо, здатне повернути кожного з нас у дитинство, в якому вафельні трубочки зі згущеним молоком займали почесне місце
Вафельні трубочки зі згущеним молоком
Смаки дитинства ніколи не забути. До них відноситься багато вкуснятин, в тому числі вафельні трубочки. Цей десерт готується в вафельницах, а