» » Хрусткі вафельні трубочки - рецепт

Хрусткі вафельні трубочки - рецепт

Хрусткі вафельні трубочки - рецепт
Не знаєте, як зробити вафельні трубочки хрусткими? Не впадайте у відчай! Ми допоможемо вам виправити ситуацію, і пропонуємо кілька рецептів, за якими улюблені ласощі обов'язково вийде хрустким і неодмінно порадує вас і ваших близьких.

Рецепт хрустких вафельних трубочок для электровафельницы


Інгредієнти:
Для тіста:

  • борошно для тортів – 155 г;

  • яєчні білки – 4 шт.;

  • цукровий пісок – 110 г;

  • ваніль – за смаком;

  • сіль – щіпка;

  • вершкове масло розтоплене – 60 мл


  • Для крему:

  • яєчні жовтки – 4 шт.;

  • молоко – 600 мл;

  • цукровий пісок – 175 г;

  • вершкове масло – 200 г;

  • борошно – 60 г;

  • ваніль – за смаком.


  • Приготування
    До яєчних білків додаємо цукровий пісок і збовтуємо віночком. Потім додаємо сіль, ваніль, розтоплене вершкове масло і всипаємо просіяне борошно для торта. Розмішуємо до однорідності і позбавлення від борошняних грудочок. Консистенція тіста повинна вийти як на оладки.
    Прогріваємо вафельницю і промазуємо її маслом. Тепер накладаємо столову ложку тесту, закриваємо прилад і випікаємо вафлю до бажаної рум'яності. Тут же згортаємо її в трубочку, притискаємо гарненько протягом п'яти-семи секунд, допомагаючи собі чистим рушником. Повторюємо процедуру, поки не закінчиться тісто.
    Готові Трубочки і остигають, залишилося наповнити їх кремом. Для його приготування яєчні жовтки розтираємо і трохи збиваємо з цукровим піском, ваніллю і борошном. Тепер підігріваємо молоко до кипіння, тоненькою цівкою вливаємо в жовткову масу і інтенсивно перемішуємо.
    Ставимо отриману масу на помірний вогонь і прогріваємо її до загустіння. Даємо трохи охолонути, вводимо розм'якшене при кімнатній температурі вершкове масло і розбиваємо крем до пишноти за допомогою блендера або міксера на високих оборотах.

    Хрусткі вафельні трубочки на крохмалі зі згущеним молоком


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • борошно пшеничне – 120 г;

  • крохмаль – 120 г;

  • яйця курячі – 3 шт.;

  • цукровий пісок – 120 г;

  • ваніль – за смаком;

  • вершкове масло – 120 г;

  • сіль – щіпка.


  • Для начинки:

  • варена згущене молоко – 225 г;

  • вершкове масло – 225 г;

  • волоські горіхи – за смаком.


  • Приготування
    Масло, розмерзається трохи при кімнатній температурі, розтираємо з цукровим піском за допомогою віночка або міксера. Потім додаємо по черзі яйця, продовжуючи збивати. Далі кидаємо сіль, ваніль, всипаємо просіяне борошно і крохмаль і хорошенечко розбиваємо до однорідності. Залишаємо отримане тісто на тридцять хвилин для настоювання.
    Після закінчення часу накладаємо по одній столовій ложці тесту в центр вафельниці, прикриваємо її і витримуємо до золотистого кольору бажаного відтінку вафель. Відразу ж звертаємо гарячий вафельний корж, надаючи йому форму трубочки, і приступаємо до приготування наступних порцій.
    Для крему до вареної згущеному молоці викладаємо м'яке вершкове масло і збиваємо до однорідності і пишності. Додаємо подрібнені волоські горіхи і перемішуємо. Наповнюємо остиглі хрусткі трубочки отриманим кремом і подаємо до столу. Приємного апетиту!

    Хрусткі вафельні трубочки з цукровою пудрою - рецепт


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • борошно пшеничне – 160 г;

  • молоко – 55 мл;

  • яйця курячі – 3 шт.;

  • цукрова пудра – 135 г;

  • ваніль – за смаком;

  • вершкове масло – 110 г;

  • свинячий жир – 90 г;


  • Для начинки:

  • вершки жирні – 300 мл;

  • цукрова пудра – 75-100 г;

  • ваніль – за смаком.


  • Приготування
    Хрусткі вафельні трубочки - рецепт

    Яйця, цукрову пудру, ваніль, просіяне борошно і розтоплене і охолоджене вершкове масло змішуємо і розбиваємо віночком до однорідного стану. Потім вливаємо молоко і знову перемішуємо.
    Перед першим випіканням промазуємо вафельницю трохи олією і прогріваємо. Потім накладаємо одну столову ложку тесту, закриваємо пристрій і випікаємо вафельний корж до бажаної золотавості. Тут же звертаємо його трубочкою і притискаємо на кілька секунд. Поступаємо аналогічно до закінчення тесту.
    Вершки збиваємо з цукровою пудрою і ваніллю до твердих піків і наповнюємо отриманим кремом остиглі трубочки.
    Додав: admin | 18-09-2015, 21:00
    Переглядів: 1238