Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Трубочки з кремом

Трубочки з кремом

18-09-2015, 20:59
951
Трубочки з кремом
Трубочки з кремом є справжньою класикою кулінарного мистецтва. Пропонуємо вам кілька популярних рецептів і розповімо, як приготувати листкові трубочки з білковим кремом і зробимо справжній італійський десерт.

Листкові трубочки з білковим кремом - рецепт


Інгредієнти:

  • готове листкове тісто – 420 г;

  • яйце – 1 шт.;

  • вершкове масло – 20 р.


  • Для крему:

  • яєчні білки – 2 шт.;

  • лимонна кислота – щіпка;

  • ваніль – за смаком;

  • цукровий пісок – 110 г;

  • вода – 55 мл


  • Приготування
    Для приготування наших листкових трубочок ми будемо використовувати готове листкове заморожене тісто. Тому незадовго до приготування дістанемо його з морозильної камери і повністю розморозимо.
    Розмерзається розкачуємо тісто трохи за допомогою качалки і нарізаємо довгими смужками шириною приблизно два-два з половиною сантиметри. Форми для трубочок промазуємо вершковим маслом і накручуємо на них тісто по спіралі і трохи внахлест. Деко промазуємо маслом, викладаємо на нього отримані заготовки і визначаємо в попередньо розігріту до 185 градусів духовку на двадцять п'ять хвилин або до бажаного ступеня рум'яності.
    Поки трубочки випікаються і остигають, ми займемося приготуванням білкового крему. Для цього воду прогріваємо до кипіння, додаємо цукровий пісок і варимо до температури 118 градусів. Якщо у вас немає термометра, то готовність сиропу перевіряємо наступним чином. Одну його краплю занурюємо в холодну воду і, якщо з неї можна сформувати пластичний кулька середньої щільності, сироп готовий. Якщо ж крапля залишилася досить рідкою, то уварюють його ще трохи.
    Тим часом білки збиваємо з додаванням лимонної кислоти до густою і щільною піни і, не припиняючи збивати, тоненькою цівкою вливаємо готовий гарячий сироп. Продовжуємо збивання до охолодження маси.
    Готовим білковим кремом наповнюємо остиглі листкові трубочки і подаємо до столу.

    Італійські трубочки «Каннолі» з кремом


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • борошно пшеничне – 310 г;

  • біле сухе вино – 125 мл;

  • олія оливкова – 35 мл;

  • яйце куряче – 1 шт.;

  • цукровий пісок – 35 г;

  • кориця мелена – 1 ч. ложка г;

  • какао порошок – 1 ст. ложка;

  • оцет 9% – 15 мл;

  • сіль – щіпка;

  • рослинна олія для смаження – 700 мл;


  • Для начинки:

  • вершковий сир або м'який сир – 550 г;

  • цукрова пудра – 85 м;

  • апельсиновий лікер – 55 мл;

  • апельсинові і вишневі цукати – 1 жменя.


  • Приготування
    Трубочки з кремом

    У глибокій мисці з'єднуємо всі інгредієнти для тіста, вимішуємо їх гарненько, скачуємо грудкою і відправляємо в холодильник на одну годину, прикривши плівкою.
    Після закінчення часу дістаємо тісто з холодильника, розкочуємо тонким шаром і вирізаємо за допомогою широкої чашки або піали кружечки. Намотуємо їх на металеві форми і занурюємо в розігріте рослинне масло (фритюр). Витримуємо до рум'яності приблизно одну-дві хвилини і виймаємо на паперовий рушник.
    Вершковий сир збиваємо з цукровою пудрою, лікером і цукатами і наповнюємо отриманим кремом італійські трубочки. Справжній італійський десерт «Каннолі» готовий. Приємного апетиту!
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Хрусткі вафельні трубочки - рецепт
    Хрусткі вафельні трубочки - рецепт
    Напевно багато хто в дитинстві пекли вафельні трубочки. Але у всіх вони виходили досить хрусткими? Пропонуємо кілька простих рецептів, які неодмінно
    Трубочки з білковим кремом
    Трубочки з білковим кремом
    Багатьом ще з дитинства знайоме ласощі у вигляді хрустких трубочок наповнених білковим, або заварним кремом. У цій статті ми навчимося готувати такі
    Трубочки зі згущеним молоком
    Трубочки зі згущеним молоком
    Трубочки зі згущеним молоком - це дивовижне ласощі з дитинства. Приготувати його в домашніх умовах досить просто, і ми зараз розповімо. Читаємо наші
    Тістечко з білковим кремом
    Тістечко з білковим кремом
    Тістечка з легким білковим кремом - відмінне доповнення як до чашки чаю, так і до келиху шампанського. Пропонуємо вашій увазі декілька цікавих
    Заварні трубочки
    Заварні трубочки
    Всі ми любимо солодке. І якщо ви хочете порадувати близьких чудовим ласощами, пропонуємо вам спекти повітряні заварні трубочки. Приготувати їх досить
    Каннолі
    Каннолі
    Каннолі - це пісочні трубочки, наповнені легким і повітряним кремом. Це популярний італійський десерт, який чудово підійде до чаю в колі сім'ї.